שקשוקה טבעונית הערב פעם שלישית אמנם אבל תמיד טעים בטירוף
O Ofericko New member 2/1/14 #5 אכן. תירס חי "סחוט". לוקחים כמה קלחי תירס חיים. חורצים במרכז כל שורת גרעינים חריץ. לאחר מכן סוחטים את הגרעינים לתוך קערה בעזרת החלק הכהה של הסכין.
אכן. תירס חי "סחוט". לוקחים כמה קלחי תירס חיים. חורצים במרכז כל שורת גרעינים חריץ. לאחר מכן סוחטים את הגרעינים לתוך קערה בעזרת החלק הכהה של הסכין.
M merav999 New member 2/1/14 #9 אז גם אני אעלה את ארוחת הצהריים שוארמת טופו מהבלוג החיפושית עם הרבה בצל מטוגן וסלט עלי בייבי וגמבה אדומה וכתומה ברוטב בלסמי ושמן זית.
אז גם אני אעלה את ארוחת הצהריים שוארמת טופו מהבלוג החיפושית עם הרבה בצל מטוגן וסלט עלי בייבי וגמבה אדומה וכתומה ברוטב בלסמי ושמן זית.
M merav999 New member 2/1/14 #12 זה האפליקציה של הקולאז'ים בטלפון כל הזמן מכניסה לי את הטמפרטורה, לא יודעת איך להעלים את זה
מ מיקי מהי New member 2/1/14 #13 מה שבטוח הכנתי עוגיות כי אחרי שהחיפושית ואני דסקסנו ארוכות הגענו למסקנה משותפת שמשקה חם עם עוגיותיים לצידו זה ה-דבר כשקר ובכלל. מנחם וסתם רעב בקטנה. אז הכנתי עוגיות פקן ושקדים מלוחים עם קמח סורגום וסירופ מייפל. עכשיו אני מסודרת. קפה עם הל והכל טוב
מה שבטוח הכנתי עוגיות כי אחרי שהחיפושית ואני דסקסנו ארוכות הגענו למסקנה משותפת שמשקה חם עם עוגיותיים לצידו זה ה-דבר כשקר ובכלל. מנחם וסתם רעב בקטנה. אז הכנתי עוגיות פקן ושקדים מלוחים עם קמח סורגום וסירופ מייפל. עכשיו אני מסודרת. קפה עם הל והכל טוב
L ladybug6 New member 2/1/14 #15 אני עם צ'אי עם חלב סויה + עוגיות פקאנים. זוממת גם על העוגיות ערמונים מהבלוג "מה את עושה כל היום", טבעוניות ונראות פצצה.. איזה כיף עם הטוסטר אובן החדש, סוף סוף אפשר להכין עוגיות!
אני עם צ'אי עם חלב סויה + עוגיות פקאנים. זוממת גם על העוגיות ערמונים מהבלוג "מה את עושה כל היום", טבעוניות ונראות פצצה.. איזה כיף עם הטוסטר אובן החדש, סוף סוף אפשר להכין עוגיות!