שקשוקה טעימה
מצרכים:
1 בצל גדול קצוץ.
1 גמבה אדומה חתוכה לקוביות.
1 גמבה ירוקה כהה חתוכה לקוביות.
8 עגבניות חתוכות לקוביות.
10 שיני שום פרוסות.
3 עלי דפנה.
2 ביצים.
כפית כמון, כורכום, פלפל שחור גרוס, ומלח גס, כפית פפריקה מתוקה.
כמה פרוסות גבינת מוצרלה.
חופן עלי תרד קצוצים.
2 קופסאות קטנות רסק עגבניות.
ההכנה:
לטגן את הבצלים עם העלי דפנה, כאשר הבצלים מזהיבים לטגן את הגמבות עם השום.
כשהכל מתרככך להוסיף את התבלינים ולערבב היטב.
להוסיף את הרסק ולהמשיך לטגן לעוד 4 דקות, להוסיף מים רותחים עד גובה תכולת השקשוקה ולהמשיך לבשל.
להוסיף את הביצים, לכסות את הסיר עם מכסה ולבשל לעוד 20 דקות ובתיאבון.
לקראת סוף הבישול להוסיף את גבינת המוצרלה כמה פרוסות מעל השקשוקה לכמה דקות..
מצרכים:
1 בצל גדול קצוץ.
1 גמבה אדומה חתוכה לקוביות.
1 גמבה ירוקה כהה חתוכה לקוביות.
8 עגבניות חתוכות לקוביות.
10 שיני שום פרוסות.
3 עלי דפנה.
2 ביצים.
כפית כמון, כורכום, פלפל שחור גרוס, ומלח גס, כפית פפריקה מתוקה.
כמה פרוסות גבינת מוצרלה.
חופן עלי תרד קצוצים.
2 קופסאות קטנות רסק עגבניות.
ההכנה:
לטגן את הבצלים עם העלי דפנה, כאשר הבצלים מזהיבים לטגן את הגמבות עם השום.
כשהכל מתרככך להוסיף את התבלינים ולערבב היטב.
להוסיף את הרסק ולהמשיך לטגן לעוד 4 דקות, להוסיף מים רותחים עד גובה תכולת השקשוקה ולהמשיך לבשל.
להוסיף את הביצים, לכסות את הסיר עם מכסה ולבשל לעוד 20 דקות ובתיאבון.
לקראת סוף הבישול להוסיף את גבינת המוצרלה כמה פרוסות מעל השקשוקה לכמה דקות..