שקשוקת ים המלח היא כלום לעומת שקשוקת הגז

שקשוקת ים המלח היא כלום לעומת שקשוקת הגז

"שקשוקת ים המלח היא כלום לעומת שקשוקת הגז"
http://www.themarker.com/dynamo/1.2687981

יחימוביץ': "טביעות האצבע של חברות הגז ניכרות בדו"ח, ונראה שנציגיהן זכו לנגישות גבוהה למשרדי המבקר". יו"ר ועדת הכלכלה איתן כבל: "הגשתי הצעה לסדר בדבר הקמת ועדת חקירה פרלמנטרית"

חברת הכנסת שלי יחימוביץ' מסרה כי "חבל שהמבקר לא השתמש בכלים היחודיים והבלעדיים שברשותו לבדוק ולחשוף את השיעבוד המוחלט של משרדי הממשלה ומקבלי ההחלטות לחברות הגז, את הנגישות ואת כמות הפגישות שזכו להן, ואת ההשפעה הפרועה על החלטות הריבון.
"דו"ח המבקר הוא עוד מסמר בארון המתים של מתווה הגז, אשר לידתו בחטאים שאת מקצתם מתאר המבקר. אף שהדו"ח אינו שלם וניכרת בו השפעתן של חברות הגז, הוא מצייר תמונה קשה של כשל מוחלט בטיפול במשק הגז, בלא שום נקודת אור של תקינות או סבירות. על נתניהו ושטייניץ לבטל את מתווה הגז הנואל, ולגבש מדיניות שקולה, אחראית וצודקת לפרוק המונופול, לפיתוח משק הגז, ולפיקוח על המחירים".
 
מה לא עושים למען עסקה אחת? הפקרות האינטרס הציבורי ב-12 צעדים

מה לא עושים למען עסקה אחת?
http://www.themarker.com/dynamo/1.2687809

כך התגייסה ממשלת נתניהו לטובת עסקה חשאית בין תמר לשותפות ספרדית איטלקית. הפקרות האינטרס הציבורי ב-12 צעדים

לחצו על 12 ההחלטות המקוריות, בכדי לגלות למה הן השתנו ע"י ממשלת השחיתות של נתניהו.
 
למעלה