שק אגרוף עם טבעת

אמחייה

New member
הקאה ראשונה שלי בטבעת !

אז ככה, אני כל הזמן הבטחתי לעצמי לעשות כמו שאופירה המקסימה אומרת כל הזמן, כאן ובאתרה, אבל כנראה המציאות לפעמים צריכה לחנך אותנו, והיום כשהטבעת עדיין פתוחה לגמרי ! הקאתי, ניסתי לאכול פטריות בשימורים, ונהיה לי בחילות לא נורמלית, לבסוף הכל יצא החוצה.

אז ככה, קודם כל זה הגיוני שזה יקרה שהטבעת פתוחה עדיין לגמרי ?! או שזה אומר שהטבעת אולי ח"ו זזה לי ?

שנית, בהנחה שהטבעת לה זזה, ויתכן להקיא גם כשהיא פתוחה (כי ביינתים לא היה לי שום בעיית מעבר אוכל !) איך מונעים את הפעם הבאה !

תודה רבה לאופירה ולכולם.

קוביd1

New member
הקאות

לא קרה שום דבר באם הקאתה ,יקרו עוד כמה פעמים שתקיא זה מה שנקרא דמי לימוד ,עד שתלמד ותראה מה עובר ומה נתקע וגורם להקאה .
מכמה הקאות לא יקרה שום דבר לטבעת ,אתה יכול להיות רגוע
מה עושים לפעמים הבאות אוכלים קצת בזהירות ,ואם יש הקאה לא חרב העולם ,אבל לא להגיע למצב של הקאות יומיומיות, או יותר גרוע מזה להתחבר לאסלה ואז יהיה מצב של פגיעה בטבעת

הרבה בריאות

קובי

אמחייה

New member
תודה

מה שמוזר שמקודם הכל נכנס רגיל. ופתאום יש הגבלה למרות שלא סגרתי בכלל.!

אופירA

New member
מנהל
למידה כן כרוכה בהקאות - וזה לא מסוכן

מה שמסוכן זה הקאות תדירות. הקאות פעם בכמה זמן, כשטעית ולא ידעת או לא חישבת נכון - זה לא מסוכן.

אני לא יודעת למה היתה לך בחילה מהפטריות. אולי כי אכלת הרבה, אולי כי משהו העיק עליך.
הלמידה כרוכה ביותר התנסויות.
למה אתה מעלה בדעתך שזזה הטבעת? מה פתאום? יותר סביר שזז הכבד...

תמשיך לאכול לפי ההוראות וללמוד כל מאכל וכל מצב, והזמן הוא המורה הטוב ביותר.

אמחייה

New member
תודה לך אופירה

עברתי על אתרך כמה פעמים, ואני מצרטף לכל אלו המורידים את הכובע לתמיכה שלך ללא כל תמורה !

לגבי ההקאה, עד עכשיו לא הייתה לי שום הגבלה באוכל, זה היה על הבוקר, והייתי רעב ואכלתי ישר פטריות בלי לשתות לפני כן, ואני באמצע השלב של אוכל רך (שבוע שני).

מה שהתפלאתי שעד עכשיו לא הייתה בעיה,ובשבת בלילה למשל, ממש אכלתי המון.

תודה בכל מקרה, מקווה שזו פעם אחרונה.

לגבי הפטריות

הנסיון שלי מראה שפטריות מקופסה הן מידי צמיגיות ולא מצליחות להילעס טוב, ואז התוצאה היא התקעות והקאה. לעומתם, פטריות טריות עוברות לי הרבה יותר טוב, ונדיר שהן תתקענה.

אמחייה

New member
שק אגרוף עם טבעת

מותר להתעמל עם שק אגרוף ? וכן לעשות כל מיני התעמלויות ספורט וכדו' ?

ומה אתם ממליצים בכללי לירידה והפיכת הגוף לשרירי, וחזק.

תודה רבה.

קוביd1

New member
בעיקרון מותר כל סוג הספורט

מותר להתאמן עם שק איגרוף בתנאי שאתה לא שק האיגרוף וחובטים בך.

כדי להתאמן רצוי לעשות את זה בחדר כושר שמדריך יכין לך תכנית אימונים ,ולא סתם שיתפסו לך כל השרירים,הכל בזהירות שלא יגרם כל נזק ,

קובי

אופירA

New member
מנהל
כן, זה באמת היה נשמע כאילו הוא שק האגרוף...

כעיקרון, כל ספורט אפשרי.
בפועל, שמענו על מקרים שילד התיישב על ההורה בתנופה או חבט בו היטב בחזה, והזיז לו את הפורט בצורה רצינית.
אז תחבוט אתה בשק האגרוף, ותדאג שהוא לא יחבוט בך.

איזו פעילות גופנית הכי מומלצת? זו שהופכת לאורח חיים, כי אתה נהנה ממנה ומתמיד בה בשם ההנאה ולא בגלל הכורח.
פעילות גופנית שאי אפשר להתמיד בה לאורך זמן, אולי תעשה את הגוף שרירי ורזה, אבל לזמן קצר. ואח"כ שוב תהיה נפילה של השרירים והשמנה. ואנו רוצים למנוע השמנה חוזרת, אפילו במעט.
הגוף והנפש רוצים יציבות, זה הדבר שהכי טוב להם. הם רוצים יציבות, סדר, הרגל והנאה. תן להם את זה בכל מה שניתן ועד כמה שאפשר.

למעלה