שק הריון קשה להדגמה בשל מיקומו

צומבה1

New member
שק הריון קשה להדגמה בשל מיקומו

נ הגעתי לאולטרסאונד אתמול לבקשתי . שבוע 5+1 , טכנאית ממש התקשתה למצוא את השק, לטענתה בשל מיקומו ברחם ושהרחם ״ גבוה״ בסוף ממה שהצליחה אמרה שנראה בגודל 7 ממ ובתוך הרחם אבל רק כדי שהיא תהיה בטוחה ורגועה יותר, שאחזור ביום ראשון.ראו בפרוש כתם שחור קטן אבל הוא לא היה ברור לגמרי מישהי נתקלה בדבר כזה ?.. היה לה קשה לראות את הנקודה של השק, גם נרתיקי וגם מהבטן. מיותר לציין שהלחיץ אותי. תובנות ?...
דרך אגב- הגעתי מיוזמתי לבדיקה כי לא מסוגלת נפשית לחכות בחוסר וודאות ככ הרב זמן עד הדופק ....

giraffelle

New member
לא נתקלתי אישית אבל זה משהו שקורה

גם שחלות לפעמים לא מצליחים להדגים בגלל מיקום.
אם הטכנאית אמרה שמיקום הרחם עצמו לא רגיל, זה בהחלט מסביר את הקושי בבדיקה ואין סיבה לחשוב שמשהו לא תקין.
ב-US בטני קשה לראות שק בגודל הזה כי הרולוציה לא מספיק גבוהה. ב-US וגינלי קשה לראות דברים שממוקמים רחוק. כך שאם הרחם גבוה והשק נמצא גבוה בתוכו, הגיוני שלא יצליחו לראות באף אחת מהדרכים.
מיקום הרחם הוא הרבה פעמים עניין זמני, כך שסביר שבפעם הבאה כבר יהיה אפשר לראות בלי בעיה. ובכל מקרה גם השק יגדל ויהיה יותר קל למצוא אותו.

צומבה1

New member
תודה זה בדיוק מה שאמרה הטכנאית

שק גבוה אז מהנרתיק לא רואים ברור ומהבטן לא רואים ברור... בקיצור מעצבן ! אמרה לחזור בראשון כי אז יגדל ( בהנחה שתקין) ואפשר יהיה לראות ברור יותר... מעייךףףףףףףף

היא321

New member
אתמול גם אני הייתי בשבוע 5+1 והגעתי לראות שק

גם אני לא הצלחתי לראות כלום על המסך, רק נקודה שחורה קטנה אחרי שהוא הראה לי נקודתית. בכל מקרה אמר שרואים יפה את השק ברחם. לא ציין מה הגודל ולא התעניינתי.

למעלה