שק של Go אמור להיות אטום בוואקום?

ארמורגם

New member
שק של Go אמור להיות אטום בוואקום?

קיבלתי היום את ה-!Go הראשון שלי, ורציתי לשאול אם השק אמור להיות אטום בוואקום כמו אוריז'ן.

השק שהגיע אלי לא אטום בוואקום, כלומר יש בו אוויר, וכשאני לוחץ עליו אני שומע את האוויר יוצא החוצה, כלומר תהליך החמצון כבר בעיצומו עוד לפני פתיחת השק.

כמו כן, תאריך התפוגה מאוד קרוב, עוד חודשיים.

עכשיו אני בהתלבטות מה לעשות. מצד אחד השק הגיע בתנאים לא אופטימליים, ויש בי רצון להחזיר אותו. מצד שני נותרתי בלי אוכל וזה היה השק האחרון של Go בחנות (גם קיבלתי אותו במחיר מעולה).

dimitrygo

Active member
מנהל
הוא לא בא אטום בוואקום. לגבי אוויר שיוצא - אתה רואה איזה חור

או חתך או קרע בשק?

ארמורגם

New member
כן

עכשיו כשציינת זאת, חיפשתי ואכן מצאתי 4 חורים קטנים במיקום שיכול להיות שכך זה יצא מהמפעל. החורים סימטריים לחלוטין, 2 בכל צד, בקפל הפנימי בחלק העליון של השק.
אני מצרף תמונה של אחד הצדדים, מקווה שיהיה אפשר להבחין בהם.

Yukita

Active member
מנהל
איזה גו! זה?

שק הגו שלנו נראה לגמרי אחרת וגם מגיע נדמה לי סגור כמו שצריך...

Yukita

Active member
מנהל
אה, זה כן השק הרגיל

משום מה חשבתי ששלך כולו שחור...

dimitrygo

Active member
מנהל
לפי מה שאתה אומר נשמע שככה זה מגיע מהמפעל. זה אולי מוזר אבל

זו לא הפעם הראשונה שאני שומע על צורת איחסון כזאת. בזמנו גם לאונרדו היה מגיע בשרים עם חורים זעירים.

ארמורגם

New member
תודה על ההרגעה

אשמח שבפעם הבאה שאתם מזמינים תבדקו את השק ותגידו לי אם גם אצלכם זה ככה.

ארמורגם

New member
תשובה מהחברה

פניתי לחברת PetCurean הקנדית, יצרנית המזונות Go ו-Now, וזאת תשובתה:

We do not vacuum pack our bags, that is to say we do not remove whatever air is in the bag when the food is packed. We do put tiny vent holes in the side of the bag which allows air to escape but not get back into the bag, so sometimes you will see a bag that is ‘bricked’, usually due to shipping pressures or temperature changes. They should be tightly sealed though and this will maintain freshness.

As far as dating goes, the two months left on the bag you just purchased is definitely shorter dating than most bags on the shelves. Normally you would get at the very least six months dating. However, it is perfectly safe to use the food as long as it is stored properly. Food will normally last much longer than the date on the bag, but we do not guarantee it beyond that date.

עלי לציין שלמרות האמור בתגובה, אוויר בהחלט יכול להיכנס לשק, אם כי כנראה לא באותה קלות שהוא יוצא ממנו. לגבי תאריך התפוגה הקצר, כנראה קיים מחסור אצל היבואן בארץ (לפחות כך נאמר לי בחנות).

dimitrygo

Active member
מנהל
כן, כדי שאוויר יכנס לתוך השק צריך למתוח אותו וזה לא קל

לעשות כשהוא סגור.
וכניראה מאז חזרתו של אוריג'ן יש פחות ביקוש ל-GO אם כי גם לפני זה היו לפעמים בעיות אספקה.

למעלה