שרבוטים

debbyarden

New member
שרבוטים

מתי מתחילים הקטנטנים להתעניין בעפרונות, שרבוטים???? איפה אפשר לקנות ציוד לא רעיל המתאים לתנוקות ובכלל מה מומלץ לרכוש??? (אני מחיפה) תודה דבי
 
אנחנו התחלנו לנסות סביב גיל שנה

וזה התחיל ממש לתפוס בערך בשנה וחודשיים כשעברנו מלשרבט בכסא האוכל לישיבה על כסא ליד שולחן (כסא ושולחן לילדים). כיוון שאיה עדיין מכניסה כל דבר ופה, לנו יש צבעים בלתי רעילים שעשויים משעוות דבורים עם צבע מאכל, בצורה של בלוקים מלבניים שגם קל מאד לתפוס ולא דורש מיומנות מיוחדת. אין לי מושג לגבי חיפה, אבל אם מישהו שאת מכירה מגיע לתל-אביב, אני קניתי את הצבעים בחנות טה-טה-טי במרכז שוסטר ברמת אביב ג´.
 

michal@gal

Active member
מנהל
בערך בגיל שנה

אפשר להתחיל לתת דף וצבעים. צבעים בלתי רעילים אפשר לקנות בכל חנות צעצועים. יש צבעים בצורת מסמרים שמיועדים לילדים בגיל הזה, ויותר קלים להחזקה. בקרביץ יש מבחר מאד יפה של צבעים.
 

nreut

New member
אנחנו התחלנו עכשיו

עומרי בן שנה ולפני כשבועיים קניתי לו צבעים לא רעילים ומידי פעם אנחנו יושבים ליד השולחן הקטן שלו ומנסים... הוא עדיין לא ממש מתעניין אבל אני מאמינה שלאט לאט זה יתפוס
 

עירית ל

New member
יונתן בן שנה ושלושה חודשים

ועדיין לא נתפס לעניין. אני כבר כמה חודשים בתדירות של פעם בשבוע מנסה לעניין אותו. יש לנו גם צבעים לא רעילים וגם לוח עם גירים, אבל הכי קל כנראה לצייר עם עט. בשבוע האחרון הוא קצת יותר מתעניין. אולי אם נכין שולחן וכסא שמוקצים לו הוא באמת יגלה יותר נכונות.
 
למעלה