שרב כבד !!! שרב כבד !!!

שרב כבד !!! שרב כבד !!!

3175 גרם מבורגים היטב באגן וזה אומר מצג ראש מושלם אין הרבה חמצן בחדרה נשמנו אותו היטב בקליניקה של הרופא ברגע שאמר לנו תודה על הדאגה נתראה בשמחות חנה וליאור

חן123

New member
שמחים לצפירות ההרגעה!

כל הכבוד לשיר על המצג, וגם על המשקל המרשים! עכשיו רק נותר לחכות... חן ונמרוד

dana@twins

New member
Great News

I am glad that shir eventually turned. that is surely one thing less to worry about. Hoping for a vaginal delivery for hannah. dana

שיר ילדה ממושמעת.מי יודע - אולי היא

גם תישן בלילות??? שתהיה לחנה לידה קלה (וגם לך).

הללויה../images/Emo70.gif הללויה../images/Emo70.gif ה-ל-לו-יה../images/Emo70.gif

היה שווה לקטר, הא?
עכשיו נשאר רק להוציא אותה. יאללה, להתחיל לדחוף. נשיקות מהמתנחל ואמ´שלו

yaelhul

New member
YES...YES...YES...כל הכבוד חברים !!

איזו הפתעה חיובית. ממש נשמה שיר´קה - איזו נחת עשתה להורים ברגע האחרון. לא הייתי אתכם ברגעי המתח כיוון שלא הייתי כאן כשבוע, אבל עכשיו אני פה עד השמחה הגדולה. יעל

נועם@בת

New member
היא גדולה היא גדולה ../images/Emo57.gif

כולכבוד לשיר שידעה לרדת למטה בדיוק בזמן. עוד 4 ימים למניאק
שתהיה לכם לידה קלה ובריאה. בקרוב תחבקו את שיר בארבע ידים
נועם

הלוואי הלוואי הלוואי וכל זה סימן

ללידה קלה , מושלמת וחלקה. עם ילדה כ"כ צייתנית וטובה - יש לי הרגשה שזה בדיוק מה שיהיה (טפו טפו טפו מלח שום בצל , כדברי היי-טק...
).

רותם ש

New member
יופי !

עכשיו נשאר רק ללדת אותה - קטן עליכם.. ליאור - ראיתי מה שכתבת לגבי חלקך בלידה. רוצה להגיד שהאיש שלי עבד כנראה יותר קשה ממני וכנראה סבל נפשית יותר (מדאגה לי ולנדב) - אני הייתי מרוכזת מדי בכאב ובתשישות מכדי לדאוג. אז בקשה להיכנס לכושר - לעסות גב כואב במשך שעות של צירים זה לא צחוק. חושבת עליכם, רותם

ligo

New member
אח´לה../images/Emo70.gifנושמת לרווחה איתכם../images/Emo48.gif

נטאשה

New member
../images/Emo25.gif ../images/Emo25.gif ../images/Emo25.gif

כבר אתמול ניסיתי לשלוח לכם נשיקה לכל אחד המחשב לא נתן לי... אנחנו אמנם לא מדברים בזמן האחרון כי לא יוצא וכי כל מיני דברים אחרים אבל זה לא אומר!!!! אני עוקבת ואוהבת אז שוב, נשיקות לשלושתכם דלית

למעלה