שרה הסירה את התנגדותה למינויו של סער לתפקיד שר הביטחון.

evglev1

Well-known member
מנהל
גדעון סער הוא נחש ובוגד,
סכנה לישראל כמו עבריני הליכוד
ביבי מבין רק את שפת הנחשים הבוגדים. הוא לא יודע להתנהל בצורה אנושית והוגנת עם פוליטיקאים אחרים חוץ מאולי דרעי שיש ביניהם אחוות מקבלי שוחד.

The Real Big Joe

Well-known member
ביבי מבין רק את שפת הנחשים הבוגדים. הוא לא יודע להתנהל בצורה אנושית והוגנת עם פוליטיקאים אחרים חוץ מאולי דרעי שיש ביניהם אחוות מקבלי שוחד.
אבל לזכותו יאמר שהוא יותר נחש ובוגד מסער, והוא יצליח להכיש אותו שוב...

Harrington

Well-known member
מנהל

שרה הסירה את התנגדותה למינויו של סער לתפקיד שר הביטחון.​

גלאנט הבייתה .
מקווה שלא יקרה. כלומר אין לי התנגדות מיוחדת שגלנט יישלח הביתה. נראה לי שזה סביר וראוי בנסיבות שנוצרו. אבל אני לא חושב שמגיע פרס לגדעון סער בדמות קבלתו לקואליציה לאחר התנהגותו בשנים האחרונות כלפי חבריה.

evglev1

Well-known member
מנהל
מקווה שלא יקרה. כלומר אין לי התנגדות מיוחדת שגלנט יישלח הביתה. נראה לי שזה סביר וראוי בנסיבות שנוצרו. אבל אני לא חושב שמגיע פרס לגדעון סער בדמות קבלתו לקואליציה לאחר התנהגותו בשנים האחרונות כלפי חבריה.
ואם הוא ישנה את הקונספציה של אנשי הצבא ויגרום לצה"ל לעשות את הדברים הנכונים?

Harrington

Well-known member
מנהל
ואם הוא ישנה את הקונספציה של אנשי הצבא ויגרום לצה"ל לעשות את הדברים הנכונים?
אשמח אם יעשה זאת, אם כי אני מסופק אם זה אפשרי ללא החלפת שכבות שלמות של פיקוד. אבל זה לא משנה את דעתי למעלה.

חנן44

Well-known member
למה זה סביר וראוי? הוא לא אחראי למחדל יותר מהאחרים והוא מתפקד בצורה טובה בזמן המלחמה

Harrington

Well-known member
מנהל
למה זה סביר וראוי?
כי שר בתפקיד כזה שבאמצע מלחמה יוצא בפומבי נגד החלטות הממשלה והקבינט בה הוא חבר, לא ראוי להישאר בתפקידו (או ליתר דיוק, ראוי וסביר להחליפו). וזה בלי להיכנס לכל הדיווחים שהוא מונע פעולות מסוימות וכו', דיווחים שאין לי דרך לאמת אז לא אתבסס עליהם.
הוא לא אחראי למחדל יותר מהאחרים
בשום מקום גם לא אמרתי את זה. אין כל קשר בין דעתי ש"סביר וראוי" להחליפו בעת הזאת לענייני מחדל והאחראים לו.
והוא מתפקד בצורה טובה בזמן המלחמה
על זה אפשר להתווכח. אישית אני לא מרוצה מניהול המלחמה, אם כי אני סבור שב80% זה עניין שמבטא בעיה בפיקוד הבכיר של הצבא וזרועות הבטחון ולא בדרג הפוליטי (בלבד). אולם כאמור, גם אם תפקודו המלחמתי-מבצעי היה מושלם, ההצהרות הפוליטיות שלו גרועות, לא נהוגות באמצע מלחמה (וגם לא בשגרה דרך אגב, אבל אז ניחא) ופוגעות בישראל במובהק. די בכך מבחינתי כדי שיהיה "סביר וראוי" להחליפו, גם אם לכתחילה אני לא מתלהב מדברים כאלה באמצע מלחמה.

evglev1

Well-known member
מנהל
אילו הייתי צעיר יותר ואמיץ יותר? אולי. היא גדלה בטבעון והיכרתי את אביה ז"ל. אבל מי חשב שזה מה שייצא ממנה?
איך היא התקבלה לעבוד כפסיכולוגית? האם הייתה נורמאלית כשקיבלה הסמכה ועבודה בתחום?

למעלה