גדעון סער הוא נחש ובוגד,גלאנט הבייתה .
ביבי מבין רק את שפת הנחשים הבוגדים. הוא לא יודע להתנהל בצורה אנושית והוגנת עם פוליטיקאים אחרים חוץ מאולי דרעי שיש ביניהם אחוות מקבלי שוחד.גדעון סער הוא נחש ובוגד,
סכנה לישראל כמו עבריני הליכוד
אבל לזכותו יאמר שהוא יותר נחש ובוגד מסער, והוא יצליח להכיש אותו שוב...ביבי מבין רק את שפת הנחשים הבוגדים. הוא לא יודע להתנהל בצורה אנושית והוגנת עם פוליטיקאים אחרים חוץ מאולי דרעי שיש ביניהם אחוות מקבלי שוחד.
מקווה שלא יקרה. כלומר אין לי התנגדות מיוחדת שגלנט יישלח הביתה. נראה לי שזה סביר וראוי בנסיבות שנוצרו. אבל אני לא חושב שמגיע פרס לגדעון סער בדמות קבלתו לקואליציה לאחר התנהגותו בשנים האחרונות כלפי חבריה.שרה הסירה את התנגדותה למינויו של סער לתפקיד שר הביטחון.
גלאנט הבייתה .
ואם הוא ישנה את הקונספציה של אנשי הצבא ויגרום לצה"ל לעשות את הדברים הנכונים?מקווה שלא יקרה. כלומר אין לי התנגדות מיוחדת שגלנט יישלח הביתה. נראה לי שזה סביר וראוי בנסיבות שנוצרו. אבל אני לא חושב שמגיע פרס לגדעון סער בדמות קבלתו לקואליציה לאחר התנהגותו בשנים האחרונות כלפי חבריה.
ומה גורם לך לחשוב שהצבא הוא זה שמחליט ?ואם הוא ישנה את הקונספציה של אנשי הצבא ויגרום לצה"ל לעשות את הדברים הנכונים?
אשמח אם יעשה זאת, אם כי אני מסופק אם זה אפשרי ללא החלפת שכבות שלמות של פיקוד. אבל זה לא משנה את דעתי למעלה.ואם הוא ישנה את הקונספציה של אנשי הצבא ויגרום לצה"ל לעשות את הדברים הנכונים?
למה זה סביר וראוי? הוא לא אחראי למחדל יותר מהאחרים והוא מתפקד בצורה טובה בזמן המלחמהמקווה שלא יקרה. כלומר אין לי התנגדות מיוחדת שגלנט יישלח הביתה. נראה לי שזה סביר וראוי בנסיבות שנוצרו. אבל אני לא חושב שמגיע פרס לגדעון סער בדמות קבלתו לקואליציה לאחר התנהגותו בשנים האחרונות כלפי חבריה.
כי שר בתפקיד כזה שבאמצע מלחמה יוצא בפומבי נגד החלטות הממשלה והקבינט בה הוא חבר, לא ראוי להישאר בתפקידו (או ליתר דיוק, ראוי וסביר להחליפו). וזה בלי להיכנס לכל הדיווחים שהוא מונע פעולות מסוימות וכו', דיווחים שאין לי דרך לאמת אז לא אתבסס עליהם.למה זה סביר וראוי?
בשום מקום גם לא אמרתי את זה. אין כל קשר בין דעתי ש"סביר וראוי" להחליפו בעת הזאת לענייני מחדל והאחראים לו.הוא לא אחראי למחדל יותר מהאחרים
על זה אפשר להתווכח. אישית אני לא מרוצה מניהול המלחמה, אם כי אני סבור שב80% זה עניין שמבטא בעיה בפיקוד הבכיר של הצבא וזרועות הבטחון ולא בדרג הפוליטי (בלבד). אולם כאמור, גם אם תפקודו המלחמתי-מבצעי היה מושלם, ההצהרות הפוליטיות שלו גרועות, לא נהוגות באמצע מלחמה (וגם לא בשגרה דרך אגב, אבל אז ניחא) ופוגעות בישראל במובהק. די בכך מבחינתי כדי שיהיה "סביר וראוי" להחליפו, גם אם לכתחילה אני לא מתלהב מדברים כאלה באמצע מלחמה.והוא מתפקד בצורה טובה בזמן המלחמה
אולי תאיר את עינינוגלאנט הבייתה .
אתהומי יסיר את הצרה?
אילו הייתי צעיר יותר ואמיץ יותר? אולי. היא גדלה בטבעון והיכרתי את אביה ז"ל. אבל מי חשב שזה מה שייצא ממנה?
לא הבנתי איפה הבעייה,אילו הייתי צעיר יותר ואמיץ יותר? אולי. היא גדלה בטבעון והיכרתי את אביה ז"ל. אבל מי חשב שזה מה שייצא ממנה?
איך היא התקבלה לעבוד כפסיכולוגית? האם הייתה נורמאלית כשקיבלה הסמכה ועבודה בתחום?אילו הייתי צעיר יותר ואמיץ יותר? אולי. היא גדלה בטבעון והיכרתי את אביה ז"ל. אבל מי חשב שזה מה שייצא ממנה?
נסראללה.ומי יסיר את הצרה?
לא שמעתי עדיין שהוא כיוון טיל מדויק לכיוון עיר הקיסרים.נסראללה.
בוא נשמור על אופטימיות.לא שמעתי עדיין שהוא כיוון טיל מדויק לכיוון עיר הקיסרים.
רק הילד המפונק שאוהב לצרוך שירותי זנות שהיא לפעמים מוותרת לו על הזכות למשוך בחוטים של בעלה.ומי יסיר את הצרה?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.