תשובה
ממה שאני הבנתי, שרה יצאה מהארון, נפרדה מדייויד האס ועברה לגור עם אחת האינדיגו גירלז (לא יודע מי, וזה גם לא עד כדי כך מעניין אותי). האמת היא שאני עדיין לא יודע עד כמה זה עניין פתוח ומוצהר - בטח שלא היתה הודעה על זה באתר הרשמי... ראוי לציין כי בעוד שאני מסכים עם אלעד שעניינים פרטיים צריכים להישאר פרטיים (דוגמה עדכנית: גלן קווין, ששיחק את דויל ב'איינג'ל', נפטר לפני מספר חודשים וסיבת מותו לא פורסמה לבקשת המשפחה. אין לי או לאף אחד סיבה להתחיל ולפשפש במקורות כאלה או אחרים כדי לברר את סיבת המוות), פורום מעריצים הוא בדיוק המקום לשאול בשקט (ותעיד מידת המבוכה שעלתה מההודעה המקורית) היכן הנושא עומד. בנוסף, כמובן שאנו לא רשאים לקבוע בשביל שרה שהעדפותיה המיניות הן דבר שאין צורך להסתיר אותו, היות שהתמודדות עם עניינים כאלה היא זכותה הבלעדית, אך אם מבחינתנו זהו נושא לגיטימי לתהות לגביו, לאף אדם אין סיבה להכריז עליו כ'צהוב' (דבר זה לא גורע, כמובן, מזכותו של אלעד לקבוע כי "בפורום שלי לא ידברו על (1) העדפותיה המיניות של שרה, (2) צריבת דיסקים המוגנים בזכויות יוצרים, (3) מגוון מעלותיו של אריאל שרון כראש ממשלה (4) וקרטיב אננס"). (הייתי מתנצל על משפטים ארוכים שהולכים ומסתבכים, אבל זה כלום לעומת איך שאני מדבר) נ.ב. שיט! ראיתי כבר את הפרק הזה של פאוור פאף גירלז! אוף איתכם, קארטון נטוורק.