שרה פון שוורצה נולדה כדתיה? אני מתכוון למי שהיא מגלמת
ח חוטהשני New member 20/12/05 #1 המממ.. יש לה סיפור חיים מרתק - היא גיורת שנולדה למשפחה גרמנית שהחליטה להתגייר - אבל בהמשך הם כבר לא היו דתיים.. הנה כאן אפשר לקרא על זה
המממ.. יש לה סיפור חיים מרתק - היא גיורת שנולדה למשפחה גרמנית שהחליטה להתגייר - אבל בהמשך הם כבר לא היו דתיים.. הנה כאן אפשר לקרא על זה
N ny22 New member מנהל 21/12/05 #4 נראה לי שכן.... אבל אני ממש לא בטוח.. גם נראה לי שלא מזיכירים את הפרט הזה בסדרה!
ח חוטהשני New member 22/12/05 #1 אההה.. אז נדמה לי שכן - היא היתה לפי הסדרה דתית או לפחות מסורתית שלא מצאה מישהו להתחתן.. והיתה די לחוצה על הקטע שלהיות רווקה זקנה (בעיה קשה אצל דתיות..)
אההה.. אז נדמה לי שכן - היא היתה לפי הסדרה דתית או לפחות מסורתית שלא מצאה מישהו להתחתן.. והיתה די לחוצה על הקטע שלהיות רווקה זקנה (בעיה קשה אצל דתיות..)
ח חוטהשני New member 22/12/05 #1 אכן.. אבל אצל דתיות זה תופעה מאד מאד כבדה - אל תשכחי שאסור להן לעשות מה שחילוניות עושות ../images/Emo3.gif ../images/Emo111.gif../images/Emo28.gif
אכן.. אבל אצל דתיות זה תופעה מאד מאד כבדה - אל תשכחי שאסור להן לעשות מה שחילוניות עושות ../images/Emo3.gif ../images/Emo111.gif../images/Emo28.gif
ע עינבי ארנבי 1 New member 21/12/05 #3 עד כמה שאני יודעת.. ../images/Emo108.gif לא... היא נולדה כחילוניה ואז היא התחילה להיות דתיה אחרי שהיא התחתנה עם שמעון ... מקווה שעזרתי
עד כמה שאני יודעת.. ../images/Emo108.gif לא... היא נולדה כחילוניה ואז היא התחילה להיות דתיה אחרי שהיא התחתנה עם שמעון ... מקווה שעזרתי