"שרה רוקדת עם עבדול... הריקוד מלא

danit1234

New member
../images/Emo45.gif לגמרי ../images/Emo70.gif

שכחתי קצת אבל רק קצת [ אז לא להרוג
] עד כמה זה היה טוב. אין זה פשוט רעיון גאוני טלנובלה על טלנובלה כי כמו שאמר שי קפון שהכי כיף זה לצחוק על עצמך
אין הם גאונים , ואני כ"כ מתגעגעת לזה קאסט מהממם של שחקנים. והיום עוד ראיתי בצהרים בערוץ 2 פרק של השיר שלנו 2 ולא יודעת חיפשתי מה אנשים אוהבים שם כ"כ [חוץ מזה שזה טלנובלה רגילה וזה ז'אנר אהוב] ופשוט לא מצאתי בטב"ע היה הרבה יותר ממ איך נאמר תחכום שמאוד חסר שם שלא נשווה את הקאסט אין מה להשוות, למה? כי רב השקחנים שם צריכים לדעת לשיר יותר מלשחק[גם לגבי העובדה הזו אני בספק] כאילו יש שם שחקנים שהם כן בעלי פוטנציאל כמו אולי יעל שרוני למשל שלדעתי היא אחת הטובות שם ופשוט אני לא רואה שום משהו מעבר לטלנובלה בנאלית , משהו שבטלנובלה בע"מ היה הרבה וגם באלופה היה את הדבר הזה שחסר שם, אבל אין על טב"ע
. טוב אין מה לעשות אי אפשר תמיד לשחזר הצלחות למרות שנהנתי גם משירותיה של האלופה, בכל זאת אני צריכה תחלק הזה ביום קצת להכנס למשהו ולחכות לפרק של מחר וכן נהנתי.

גם אני ראיתי היום הש"ש

זאת אומרת, ראיתי בערך 10 דקות, התייאשתי, וחזרתי לספר שלי
אני מנסה להיות אובייקטיבית, באמת, אבל זה פשוט לא טוב. המשחק לא משהו [וזה עוד ניסוח עדיין לגביי חלק מה'שחקנים' שם], הכתיבה הרבה פעם בנאלית ומתאמצת יותר מידי, והבימוי והזוויות צילום פשוט משעממים. ועזבי, אני בכלל לא מדברת על העלילה ההזויה
טב"ע, לעומת זאת... אני לא חושבת שהסדרה הזו הייתה מושלמת, בשום פרמטר. היו סצינות תקועות, היו שחקנים לא משהו [אבל אחד נעלם אחרי עשרה פרקים אז הוקל לי
], היו קטעים של בימוי בנאלי [וזה עוד אני יכולה להבין. כמה במאי אחד, שמביים כמעט בלי הפסקה מהבוקר עד הערב, יכול להמציא את עצמו מחדש?]... אבל הסה"כ שלה עבד, ועבד טוב. זה בעצם הסוד בלעשות סדרה/סרט טובים - החלקים לא בהכרח חייבים להיות מושלמים, אבל הם צריכים להתחבר טוב.

danit1234

New member
../images/Emo45.gif נכון את צודקת

מה לעשות אין דבר מושלם בעולמנו, תלוי למה מתכוונים במושלם שזה כבר דיון בפני עצמו אבל ממ למרות זאת טב"ע היית ממש טובה , הקאסט בעייני היה אחד הטובים שנראו כאילו אני יכולה להגיד שרב השחקנים שיחקו נפלא , טוביה צפיר באמת טוב שהוחלף בשרון אלכסנדר המדהים, אין לי מושג איך הוא היה מתמודד עם התפקיד של ג'ק [טוביה] ולחא יודעת היו כמה בודדים שהיו טיםה מיותרים אבל לא הרבה יותר מזה, וגם אני ניסיתי למרות שקשה להיות אובייקטיבית אבל פשוט לא הצלחתי להבין מה הדבר שכ"כ תפס את הצופים שם...

טוביה לא היה מתמודד, נקודה../images/Emo3.gif

גם בתור סתם נפתלי הוא לא הלהיב אותי, אז בתפקיד מאתגר כמו של ג'ק? וכן, היו כמה מיותרים... לא התלהבתי מדוד וקסמן, למשל - מצד שני, הוא היה מושלם לתפקיד שהוא היה צריך לעשות, וגם ככה זה לא היה איזה תפקיד ראשי ובעל משמעות, אז זה לא היה נורא.

danit1234

New member
../images/Emo45.gif איך בדיוק הבנת למה התכוונתי../images/Emo6.gif

במשפט"היו כמה בודדים שהיו טיפה מיותרים" באמת התכוונתי לדוד אבל נכון כאילו הליהוק היה טובהוא מתאים כזה. זה לא שהדמות הייתה עמוקה כ"כ

נראה לי שכולם חושבים את זה עליו../images/Emo6.gif

אגב זה נכון גם לעוד שחקנים/דמויות... יעל ומלאני, למשל, אף אחת מהן היא לא בדיוק ערימת כשרון - אבל התפקיד התאים. זה מזכיר לי איזו ביקורת, המבקר אמר שהוא לא בטוח אם היא שחקנית גרועה שמשחקת את עצמה ובגלל זה היא עושה את התפקיד של דנה טוב, או שהיא שחקנית שטובה בלשחק שחקנית גרועה ובגלל זה היא עושה אותו טוב

ישששש../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

יש מצב שתעבירו לינקים מקטעים של פרקים,כי אני מזה רוצה ל'קטע מפרק 75 נראה לי בבית חולים שטליה באה לרננה,.. קטע ממש טוב..

m e m o r y

New member
ולפינת השאלה המפגרת:

אין מצב שיש לזה שידורים חוזרים אה?
כי נניח דווקא היום אני לא אהיה בבית ב-23:30

m e m o r y

New member
את מבטיחה?? יאייייי

כי שמעתי שיש שם איזה סיפור אהבה משהו...עם איזו שחקנית אלמונית בתפקיד ראשי...

היא לא ממש אלמונית, היא הייתה

במיכאלה... לא ראית? היא שיחקה שם את.. דורין נראה לי? זאת עם השירים...

אהה ראית את זה?

הייתי בטוחה שזכרתי שלא ראית
כן עדי מבטיחה לצטט לך את כל הקטעים החשובים שידור
אח הימים הטובים שאינם עוד

למעלה