"היה לי חלון של יום אז קפצתי" ../images/Emo6.gif
הדברים הקטנים האלה שכבר הספקתי לשכוח
אני חושבת שעוד לפני שהתאהבתי בטלי והיא היתה הגורם המשמעותי שלי להתמכרות בסדרה, היה את האהבה הבלתי מוסברת לאמרות שם. גם בהתחלה כשלא קרה משהו כל כך מעניין וזה דיי דשדש במקום ה"הגיגים" האלה הרגו אותי... באמת. לא חסרים. "בשביל אחיך שוטף כלים" "יש דיאט קוסמופוליטן? אז תביא דיאט קולה"
לגבי טלי. פתאום חשבתי על זה שאני זוכתר אותה ממיכאלה. ואני זוכרת שלא ממש הבנתי מה היא ומה היא רוצה. לא בדמות בתור היא "טלי שרון" מי היה מאמין אז שאני אהיה כאן. בנקודה הספציפית הזאת בחיים כרגע
לגבי הפרק בגדול. הפעם הכי מעולה שראיתי אותו זה עם שתי בנות מדהימוץ. פשט החלטנו שהפרק הראשון של האלופה היה משעמם מידי בערך שתי דקות אחרי השיר והחלטנו לזכר הימים הטובים לראות את הרק הראשון של טב"ע.
גם לפרק וגם לבנות. היה לי הכי כיף בעולם. הייתן חסרות לי היום. ולגבי האלופה. כנראה שבאמת חזיו את האמת. לא נתנו לסדרה הזאת יותר משתי דקות צאנס וגם לא טעינו - לא הגיע לה.
ועוד כמה דברים קטנים : מיכל "גרגוריאן" גבריאלוב (
) הרבה יותר שווה בתור בטי. קייזרמן תתחתן איתי! עפר - מי היה מאמין שהטמבל הזה יכבוש את ליבי. גם אני כמו טלי חשבתי שהוא קופצני טרדני ומעצבן לפני עידן ה"בע"מ" וטלי, אח טלי, מדהים אותי מראיה אחורנית כמה היא משתנה. אפילו במראה החיצוני ובדברים הכי קטנים. ערסיות
שליטאאאא
ולכן בננות. שיהיה לילה טוב.ליל מנוחה.