שרוולדת שנה
לא להאמין איך הזמן טטטטטטטטטטטטטסססס.
נתונים יבשים חשובים: ירידה של 51+ ק"ג, ירידה של יותר מ20 bmi עדין לא הגעתי לאופוריה המשקלית אבל מאד מרוצה גם מהמצב הנוכחי.
אני מודה כל יום ביומו על הניתוח שעוזר לי בתהליך הירידה, חזרתי למשקל שלא הייתי 40 שנה. חזרתי גם להיפר שהייתי בנערותי,
ולבריאות של כמה עשורים אחורנית (לחץ דם, סוכר וכל שאר המדדים).
אני נהנת מהמחמאות ופעמים אנשים לא מזהים אותי, נהנת לקנות בגדים בחנויות רגילות ולא רק להסתכל על החלון ראווה ולהמשיך הלאה.
אני ממשיכה להקפיד על ארוחות סדירות ועל שתיה מרובה והפרדה ביניהם. כל יום מרשה לעצמי משהו קטן ו"מנחם". בארוחות קודם כל חלבון, אח"כ ירקות ופחממות.
המנות גדלו כמעט פי 2 מהתקופה הראשונה לאחר הניתוח.
אני מתעמלת 3-4 פעמים בשבוע בברכהומתכננת בקרוב להוסיף פעילות נוספת על היבשה.
עד היום אני במעקב אני אצל פסיכולוג ודיאטיקאית במלבי, ובקבוצת התמיכה הנפלאה של ליבי (שרי).
הדבר המעיב על התהליך זה, אלו האבנים בכיס המרה שצצו ובקע סרעפתי שיטופלו בקרוב באמצאות ניתוח.
אשמח לענות לכל המתעניין בכל שאר הנתונים והשאלות....
ותודה מיוחדת לחברי הפורום הזה וקודמו שליוו אותי לפני ולאורך כל התהליך.
אוהבת את העולם הזה...
יפית
לא להאמין איך הזמן טטטטטטטטטטטטטסססס.
נתונים יבשים חשובים: ירידה של 51+ ק"ג, ירידה של יותר מ20 bmi עדין לא הגעתי לאופוריה המשקלית אבל מאד מרוצה גם מהמצב הנוכחי.
אני מודה כל יום ביומו על הניתוח שעוזר לי בתהליך הירידה, חזרתי למשקל שלא הייתי 40 שנה. חזרתי גם להיפר שהייתי בנערותי,
ולבריאות של כמה עשורים אחורנית (לחץ דם, סוכר וכל שאר המדדים).
אני נהנת מהמחמאות ופעמים אנשים לא מזהים אותי, נהנת לקנות בגדים בחנויות רגילות ולא רק להסתכל על החלון ראווה ולהמשיך הלאה.
אני ממשיכה להקפיד על ארוחות סדירות ועל שתיה מרובה והפרדה ביניהם. כל יום מרשה לעצמי משהו קטן ו"מנחם". בארוחות קודם כל חלבון, אח"כ ירקות ופחממות.
המנות גדלו כמעט פי 2 מהתקופה הראשונה לאחר הניתוח.
אני מתעמלת 3-4 פעמים בשבוע בברכהומתכננת בקרוב להוסיף פעילות נוספת על היבשה.
עד היום אני במעקב אני אצל פסיכולוג ודיאטיקאית במלבי, ובקבוצת התמיכה הנפלאה של ליבי (שרי).
הדבר המעיב על התהליך זה, אלו האבנים בכיס המרה שצצו ובקע סרעפתי שיטופלו בקרוב באמצאות ניתוח.
אשמח לענות לכל המתעניין בכל שאר הנתונים והשאלות....
ותודה מיוחדת לחברי הפורום הזה וקודמו שליוו אותי לפני ולאורך כל התהליך.
אוהבת את העולם הזה...
יפית