שרוולדת - שש שנים

ליבי3617

New member
שרוולדת - שש שנים

יום שלישי, פעמיים כי טוב... ואני חוגגת שרוולדת 6. 4.6.2007 הגעתי לאסותא הישן כדי לקבל את עצמי בחזרה כמו שלא הכרתי. עברתי המון, הכרתי הרבה, נתקלתי בדברים.. מחלקם נפלתי ומרובם התחשלתי. למדתי להכיר אנשים מקסימים וגם את עצמי בדרך.
היום מארחת פגישת מחזור של התיכון. סוג של סגירת מעגל.. יש בנות שלא ראו אותי 10 שנים ואני מחכה לראות את התגובות שלהן

קוביd1

New member
ליבי מזל טוב

מזל טוב ליום ההולדת השישי של השרוול ,
מאחל לך עוד הרבה שנים טובות והנאה מתוצאות הניתוח ,את נראית נהדר ,פגישת מחזור של התיכון בטח כל אלה שלא ראו אותך 10 שנים יהנו מהמראה החדש והיפה שלך

בהצלחה !!!

קובי

ליבי היקרה והחתיכה הנהדרת, (והעיקר, חכמה!)

המון ברכות. אץת מאלה שעשו את זה כל כך יפה, עם הפנמה, דרך חיים ומראה של מיליון דולר.

אופירA

New member
מנהל
איזה קטע - כמעט התקשרתי אלייך היום

תחי האינטואיציה.

הרבה מזל טוב. 2007 זה היה נורא מזמן. היינו ילדים...
תברכי אותי שתהיה לי מוטיבציה להליכות יומיות, או אפילו אקראיות...
ותיכנסי לפה הרבה, ולא רק בשביל לריב...

וגם תעדכני מה היה, מי נפלה, מי קינאה, מי שמחה בלב פתוח ואיחלה רק טוב כל החיים?

ליבי3617

New member
תודה לכולם, אז ככה... לגבי הפגישה

הייתה פגישה מהממת.
עשינו מן סבב היכרות שבו כל אחת סיפרה איפה היא בחיים, מה היא עושה ומה היא למדה בחיים כדי לשתף את כולנו.
מסתבר שדברים לא כל כך משתנים אחרי הכל (מבחינת אופי).
אנשים פחות או יותר אותו דבר וזה כיף לראות.
מי שהייתה הפסיכולוגית של הכיתה היא היום פסיכותרפיסטית מומחית לילדים ומתמחה בתרפיה במוזיקה (3 תארים ראשונים, שני תארים שניים וממשיכה ללמוד)
יש גרפולוגית, אחות, קלינאית תקשורת, רואות חשבון ומנהלות חשבונות(זה היה מסלול ההמשך בתיכון שבו למדתי), מורה ואפילו מפיקה בערוץ 2

את המפגש עשינו אצלי בגינה וכשהבנות ירדו למטה רובן היו בהלם... היו כאלה שלא ראו אותי 7, 10 ו 16 שנה כך שכמעט אף אחת לא הכירה אותי רזה. מלבד אלה שראו אותי בראיון שהיה לי בעיתון נשים של מקור ראשון.
היה כיף להתחבק עם אנשים כשיש הרבה פחות ממני ולשמוע את המחמאות.

לגבייך טוב שיש לך אינטואיציות אליי.
גם אני חייבת לדבר איתך.
לא יודעת אם ייצא לי היום כי יש לי אירוע ועוד קבוצה.
מחר סידרתי לחבר'ה בעבודה שלי את הסיור בבני ברק אז אני גם אסיים בערך ב 10 ואצור איתך קשר.

תסמכי עליי אני אעשה לך מוטיבציה להליכות!
ולריב צריך פרטנר. רוצה לריב איתי?

רוייקו

New member
יומולדת 6 שמח עם ציפייה לעוד שנים

של ימי הולדת שמחים ומאושרים ומסופקים

למעלה