שרוולון - עוד פעם משהו מפריע לי
ד דניאל 116 New member 25/5/06 #4 צהריים טובים ספי נראה לי שהסיומת הלבנה רחבה מידי, סיומת צרה יותר וכמו שאמרה אמא של דפנה עוד פס כחול עדין בקצה, ישדרג את השרוולון, בהצלחה!
צהריים טובים ספי נראה לי שהסיומת הלבנה רחבה מידי, סיומת צרה יותר וכמו שאמרה אמא של דפנה עוד פס כחול עדין בקצה, ישדרג את השרוולון, בהצלחה!
I iris3111 New member 25/5/06 #6 ספי השרוולון מוצא חן בעיני כמו שהוא אם בכל זאת בא לך לשנות אז הייתי מוסיפה לו בצד שני פרחים עם שים או שלושה עלים. או אפילו פרח אחד קומותיים עם שתי זנבות מסתלסלות ( כמו בצעיף) בהצלחה.
ספי השרוולון מוצא חן בעיני כמו שהוא אם בכל זאת בא לך לשנות אז הייתי מוסיפה לו בצד שני פרחים עם שים או שלושה עלים. או אפילו פרח אחד קומותיים עם שתי זנבות מסתלסלות ( כמו בצעיף) בהצלחה.
ס ספי והמסרגות New member 25/5/06 #7 אני לא כל כך אוהבת פרחים........... אני אנסה להוסיף שורה דקה של כחול ואם גם זה לא יהיהמשהו אז אלהים גדול...............
אני לא כל כך אוהבת פרחים........... אני אנסה להוסיף שורה דקה של כחול ואם גם זה לא יהיהמשהו אז אלהים גדול...............
א אורלי252 New member 25/5/06 #8 היי ספי מה שלומך?המשך??? ספי חביבה לפי דעתי רק שורה אחת של חצאי עמודים בלבן או בצבע שתבחרי ..השרוולון מקסים כל הכבוד לך
היי ספי מה שלומך?המשך??? ספי חביבה לפי דעתי רק שורה אחת של חצאי עמודים בלבן או בצבע שתבחרי ..השרוולון מקסים כל הכבוד לך