שרוול הרחבה

navotvolk

New member
שרוול הרחבה

שלום ברשותי ipaq דגם h3950 ואני רוצה לגלוש דרכו לאינטרנט ולשלוח סמס איזה שרוול בדיוק אני צריך ואיזה עוד רכיבים אני צריך תודה מראש

castroman

New member
תשובה ../images/Emo26.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo80.gif

יש שתי אפשרויות
ראשונה
שרוול הרחבה לCF + מודם CF
בשביל SMS צריך תוכנה יעודית, פחות נוח לעבודה ויותר מסובך להגדיר ולהתקין...
שנייה
שרוול הרחבה GSM\GPRS של Compaq\HP
, יותר נחו לעבודה ועובד כמו סלולארי
ממ...אני ממליץ על האפשרות השנייה
וכן אפשר לעבוד בעזרת טלפון סלולארי שישמש כמודם...

castroman

New member
מממ...לא ממש, מצטער....

בכל מקרה תברר בליגד סטור או בהנדי בדיזנגוף סנטר...

navotvolk

New member
אפשר אולי שם מקצועי

מישהו יכול אולי לתת לי את השם המקצועי של כל אחת המאפשרויות שאני יוכל למצוא את זה ברשת ולהשוות מחירים כלומר כל מה שאני צריך בשביל להתחבר לרשת מהipaq תודה מראש נבות

התקשרות לרשת

אם אתה מוכן להתפשר על מהירות הגלישה ברשת (12400 Bps )תוכל לרכוש כרטיס CDPD עם שרוול הרחבה PCMCIA, ההתקנה פשוטה, המחיר 90 ש"ח לחודש כולל הכל... (התחייבות ל36 חודשים). לפרטים נוספים: בועז 054-737998

למה לא מכובד?

אני לא מסתיר את העובדה שאני משווק מערכות מחשבי כף יד, תקשורת וכו... נהפוך הוא בזכות זה צברתי ידע ויכולת לסייע ולספק מוצרים טובים למי שזקוק להם. מה רע בזה? הגישה הרואה בעסקים משהו שמנוגד לאינטרס הציבורי של משתתפי הפורום מוטעית ביסודה...

הערה נוספת

ברצוני להבהיר כי בכל מקרה אני מכבד את מדיניות מנהלי הפורום, ואם יש מדיניות כזאת שלא לציין שום היבט מסחרי של מוצר (ספק, מקום קנייה מחיר וכד'..) אכבד אותה... לא מצאתי שום סייג כזה בהצהרת המדיניות של הפורום.

סייגים, הצהרות, ומדיניות הרוקנרול

פרסומות אמרת רוברטו? המממ.. מעניין. אז נכון שיש פורומים שמדיניותם נוגדת פרסום בכלל ופרסום כללי בפרט, אבל ממהכרותי עם הפורום הנ"ל, לא כך הוא הדבר כאן. כל הודעה שלישית לערך מפנה שואלים תמימים לחנות ספציפית עם קישורים וכתובות,(כן.. גם אתה רוברטו) וכל הודעה שנייה מינוס מפנה להנדי, כאילו היא החנות היחידה כאן בארצנו הקטנה. אז נכון שאני לא מכיר את הנדי/ ליגד / וכאלה, ונכון שאין לי אינטרס מסחרי זה או אחר, ונכון שאיני מכיר אותך ואת עניינך בליגד, אבל כמו לכל אחד אחר גם לבועז זכות הכרה כאן. אני אישית רכשתי אצלו ואני מרוצה. לא תראה אותי מפנה אליו. הוא אחת מהאפשרויות ורצוי שרוכשים פוטנציאליים ידעו ויעשו את ההשוואה והחישוב שלהם. בברכת סע מסביב לעיגול התנועה - י צ י א ה ש ל י ש י ת

design

New member
שם השרוול המקצועי

שם השרוול המקצועי לתקשורת אינטרנט הוא: Compaq GSM/GPRS Expansion Pack

למעלה