שרוחמה תעוף כבר ! נשמעת כמו צ'יפמאנק! אי אפשר

nikki7

New member
שרוחמה תעוף כבר ! נשמעת כמו צ'יפמאנק! אי אפשר

לשמוע אותה! וזה לא ענין של בחירה ספציפיץ, אני עוקבת כבר כמה וכמה זמן והיא פשוט נשמעת זיוף אחד נוראייייייייייי! הצלילים הגבוהים לא מצליחים לה בכלל. שלא נדבר על ה"מורה" הטרחנית שהיא. איפפפפפפפפפפ! נטון המורתי הזה שנוא עלי עוד מימי הבצפר איכס! "אויש.. הבנות המקסימות שלי המקסימות שלי והבעל המקסים שלי תודה למקסים שלי וכולם מקסימים וכולי קסומה והעולם ורוד והנעלי ספורט הקסומות שלי" וכל שניה הבה נבכה כי מישו עשה לי פרצוף את סתומה או סתם נאיבית? אשה בת 100 באמת חשבה שבאה לבלות שם ולשיר? לא לקחה בחשבון שבאים לשם זאבים לקרוע אחד תשני בתחרות עד זוב דם???? ועוד בתעשיה, שזה התחום הכי תחרותי וכואב שיש. תעופי טרחנית! איזה מתישה! אביבה טוב שעפה היתה ברברנית קשקשנית וקופצנית ללא טעם עשתה סחרחורת. יאלה רוחמה תעופי גם את. ! לאריק סיני הזקן הטרחן עם הלוק של המציל האולטימטיבי, קודם כל איכס על מישו עם בת זוג בגיל של נכדה שלו, ועוד בא להגיד על אילנה שלא מבין מה היא עושה שם, אין לו קול כבר! לאילנה יש ! תעוף גם אתה קשקשן רק יושב ומעשן בלי לעשות משהו מועיל ואז גם על הבמה לא יוצא לו בכלל קול. ושישארו רק אלה על סמך שירה בלבד! לא מענין אותי האופי. שישארו רק אלה שיודעים לעלות על במה ולהפגיז שירה לפנים. טולדנו, אילנה, דפנה, ובני-למרות שעושה בלגנים, -על סמך שירה אסור לו לזוז משם, נקודה! הקול שלו פגזים אטומים אני לא יכולה לשמוע תרוחמה הזאת זה פשוט בדיחה, לא שירה.. ילדה בת 12 בטקס סיום בצפה שרה פי חמש יותר טוב. בושה. ..אני מעבירה ערוץ בגללה עכשיו בלתי נסבלת (ונתתי לה צאנסים..)

nikki7

New member
יש לי הערכה עצומה לתמיר קליסקי שמסוגל לסבול א

אותם כל היום.. שאר הלהקה יושבים עם פרצוף כאילו הם עומדים לירות במישהו

השרדות10

New member
חחח וואי איזה זיופים היא דפקה!

כמה שאני לא אוהבת את הממותה הקוקסינל אילנו,היא צדקה -שזאתי מזייפת קצוות ! שלא תבינו,רוחמה נשמה טובה,אבל מי נתן לה לשיר מלכתכילה??

ברגע שכתבת נגד רוחמה היה לי ברור

שאת בצד של הפרמיטיב,אין מה לעשות לא כולנו יכולים לבחור בתרבות. חייבים להיות כמה כמוך שיעריצו פרמיטביות שכוהתית פרחית

nikki7

New member
ברגע שעשית הכללה וכינית "פרימיטיב"

הבנתי שהרבה מוח אין שם. אחרת הית מבין שהכל ענין של טעם אישי. תפתח עכשיו חדר חזרות ותגיד לי איך היא נשמעת, לא כמו ציפמאנק? ועוד אחד זייפן מחורבן. פשוט זוועה לאוזן האנינה שלי. אבל היי- שיהיה לבריאות עם כל הטרחנים-אתה כנראה טרחן כמוהם.. אוי! שתסיים כבר את החמישים דקות של סבל לצופים, אני אפילו לא יודעת אם בני שוחרר בסוף או לא..שהוא יעלה במקומה כבררר! או כל אחד אחר. תעופי קשקשנית נוראית בררררר איזה קול מחורבן.. עברו הימים של רקפת.. נשמעת כיום כמו ברווז שחוט. טפי

בני הוא פרמיטיבי על כל חלקיו

מקסימום אולי אני אוציא את האצבע מההכללה? הוא פרמיטיב עם התנהגות של ארס מהצ'כונה

nikki7

New member
עזוב מי הוא, על סמך השירה בלבד,

יש לו קול חזק, מרעיד אמות.. אין מה לעשות, לעומתו שמחתי שביטר הלך. אף פעם לא יצא לי לשמוע אותו והיתי בטוחה שהוא משהו משהו מכל הרעש שעשה סביבו, וכשעלה להיכל ראיתי מישהו ששר ברמה של שכן שלי ממול באמבטיה. על סמך שירה בלבד, בני תותח. ואני הרגע רואה בשידור שהוא עוד בבית.. מעניין מה נתנו לו כדי להרגע.. אה כן.. איום על קנס ענק.. חחחח

השרדות10

New member
המלה פרימיטיב מזכיר ישר את ב' שרעבי חחחחח

פעם אני לא אשכח איך ביקשו ממנו לשיר שיר ממש "אשכנזי" כזה,איזה פרצופים הוא עשה ,הוא ממש התעוות חחחח איזה מטומטם!

ליטליקSD

New member
לא סובלת את מה שהוא מציג מעצמו כאדם,

אבל מוכרחה להודות שהוא זמר נהדר! אני מעדיפה בהרבה ביצועים שלו על פני אלה של רוחמה.

ליטליקSD

New member
אני אישית לא אוהבת קבעון,

ולכןם לא ממש אוהבת את רוחמה. זה לא אומר שאני אוהבת את אילנה. היא זמרת אדירה, אבל אני ממש לךא מסמפטת אותה כאדם. בינתיים מי שעושים עליי רושם של בני אדם עם אינטליגגנציה ורגישות ראויה לשבח אלו מייקל, אדם ודפנה. השאר מתעסקים במלחמות מטופשות שמתאימות לילדים בני 14.

איקה21

New member
nikki7 מסכימה איתך לחלוטין בקשר לרוחמה

כנראה קבלה אתמול כדור הרגעה חזק מדי מצב רוח ההפכפך שלה....דיייייי ולערוץ 24 אומר דבר אחד איבדתם שליטה על הזמרים מה הפלא שאתם מראים 90 אחוז מהזמן את חדר החזרות וקליפים...... הספיק לי להיום.....

nikki7

New member
הכנה נחמה ובני ישבו קודם יחד בשולחן והתלוצצו

עם שיריהם.. זה כמו לצפות בזאב וכבשה יחד . שני קצוות עולם. אני חושבת שהפשאלה העיקרית של ההפקה זה ששלחו את רוחמה לשם בלי צעצועים. היא ממש ילדה בת 3

רוחמה היא אדם רגיש,אינטלגנט ותרבותי

וההתנהגות של השחורדינית והחבר שלה בני זה לא התנהגות שרוחמה רגילה אליה. רוחמה זה ישראל הטובה ואילנה זו ישראל הקצת פחות טובה........ אני בהחלט יכולה להבין את הרעד שאוחז ברוחמה כל פעם שהיא צריכה להתמודד עם חוסר התרבות הזה

מיק101

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gifהלואי והיו לנו הרבה כמוה

izmeral1

New member
איזה! פוסט AS COULֱ!..< מבריק.../images/Emo13.gif

אהבתי כול כך אימתי לגבי האירועים שם. ואותם אומנים המתפיפים להם. לי חבל שאני לא יודעת לכתוב טוב בעברית את הדעה שלי ועל כול הדברים הנאמרים כאן. ויש המנצלים זאת לרעה ואני גרה בצפון הארץ היום ולתמיד ציינתי זאת כי אילנה555555 וחמשיקה עליה יודעת וגם מכירה קצת על י.? אז גרנו בצפונה של תל אביב האחים שלי עד היום שם נו.ואני מכירה אחד אחד מהאומנים הם המושבעים של מסעדת כטר המזרח. שהיא מקורבת אלי. שם רוב הבוהמה של אותם ישראלים מיפיפים! אריק איינשטיין חברו הטוב של אחי. לו ועוד אחת דפנה ארמוני יש לב זהב השאר לא מעניין אותי. בני לא מעניין אותי ? כמו ההשלכות נגדו. כן אוהבת את היכולות של קול יפה. אז לא רק אדם ניחנה.בצרידות שלו של פעם. ורק כמה ליהטים חמודים. על טולדנו" הגאה בעדה" שלו כמו כן חצי שלי. בזכות כמה מרוקאים עשירים עד היום חיים במרוקו. שהם תמיד צמאים לדעת על הישראלים באהבה אבל מרחוק. אז קיבל תרומה גדולה והכיס גם התמלה אז.......... והסוכנות היהודית תרמה מכול הסיפורים של שורשי יהדות מרקו. וזה לא אומר שהוא גאה במרוקו. אלה בקידום שלו דאז. וסיפורים שלא יספרו לנו. על רוחמה. מנצלת את הדבר הכי רגיש היום זה לבוא לטובת האישה< זה להראות אני הגבר ולא המצ'ו אני בעד האישה. זה לגבי כמה חיבוקים מזוייפים שם שהיא מקבלת.הכול למען המצלמה. יחד היא לא מעניית את אף אחד. . אז שלא יעבדו עליינו. אריק ואדם שחנים. מקבלים הרבה. מחמאות מזוייפות. מהשאר וזה קונה להם זכות כוח " כוח רע. חבל שהתונכית כך מתנהלת. והיה אחרת כולם היו נהנים ומהנים.? אז תרבות בידור של פעם הוא לא של היום המבין יבין. יום טוב לךNIKKI7 . ולחברים הטובים מהאח הגדול....

למעלה