שרולי וחורים שחורים

TomerZimmermann

New member
שרולי וחורים שחורים

לא היה לנו כבר שיחה על זה פעם? נראה לי שבעבר דיברנו על חורים שחורים ומישהו (אני מניח שזה הייתי אני אבל אני לא בטוח) הסביר פחות או יותר מה זה. אה כן, מישהו מוכן להסביר לי מה היה מצחיק ברעיון לשרשר את הכל? זה סתם מעצבן ומציק! אבל זה רק אני, תתעלמו

srullli

New member
כן, זה באמת היית אתה

ודווקא ממש לא שכחתי, אמרת שזה מן כוכב או משהו כזה שיש לו כוח משיכה כ"כ גדול, כך שהוא מושך אליו פשוט הכל כולל אור , ודיברת על משהו של קפיצות בזמן או משהו כזה ...... בכל אופן, נייטס שאל מה דעתי ..... אז אין לי דיעה על משהו שאני לא יותר מדיי מבינה בו ...... זהו . תחנה אחרונה לפניי השינה . אני הולכת לישון עכשיו . לילה טוב
(ו.....הכותרת להודעה שלך מזכירה לי איזה סיפור לילדים או משהו....
)

Master Boo

New member
הרעיון בלשרשר את הכל-

להפוך את כל הפורום לדף אחד. שלא משנה כמה הודעות יהיו, הדף אף פעם לא יתחלף. קאפיש? קומפרנדה? אנדרסטנד?

חזיר בר

New member
ואו! איזה רעיון מבריק

תודה על ההסבר הממצה שהפך אותנו לאנשים טובים יותר

hsotrt

New member
???

איזה מפחיד זה!! כל ההודעות של נונסנס בשירשור אחד! כבר חשבתי שהמכונות הגיעו לפורום שלנו... :) אבל למה?? בלה...

IC4

New member
have u ever been in hell, human?

have u ever been a MENAHELL , pig? אם היית אדמין, היית יודע מה זה לרצות למחוק שרשור של כל הודעות הפורום. זה פנטזיה. נווווו דייייי ברוווווור שזה רעיון מטומטם מאד אבל זה עדיין רעיון וכמו שאחרים אמרו, וגם אתה באייסיקיו, זה משעשע. לפחות לקצת זמן. אז עשיתי את זה, והבנו שאתם לא אוהבים את הרעיון (וגם אני לא, וגם לא ציפיתי שאני אוהב אותו למשך הרבה זמן) אבל למי איכפת ?! להמ להתעקב כל הזמן על זה... כמה הערות על אותו נושא כבר אפשר? הבנו לדבר לא יעזור.... ואני לא מתכוון להפריד את הכל כי זה מצריך בהרבה יותר עבודה ואין שום טעם לעשות זאת. (שיהיה ברור שלמנהלים אין אופציה "להפריד" אלא רק "לשרשר"..)

Master Boo

New member
Shish !

מה קרה? מה זה התקף הציניות הזה פתאום?? אז העלנו רעיון קטן וטיפשי, so what?!

חזיר בר

New member
כי

אמרת "קאפיש" וכל זה בסוף במין תחושת מנצח שמוכיח את הטיפשים שלא מבינים

IC4

New member
ואתה...

דורש להוכיח עוד פעם שהטיפשים עדיין לא מבינים?
...... <ויקרא דקל את הודעת האייסי. וחרם אפו. ויהא אייסי
>

Master Boo

New member
ממש לא !

פשוט אחתי הקטנה ראתה איזו טלנובלה, ובא אלי עם ה"קומפרנדה" וכל מיני שטויות כאלה... אז כתבתי אותם כאן!

סליידר

New member
אבל אם יהיו למשל איזה 100 הודעות

בשירשור, ונגיד לכל הודעה יהיו 5-7 תגובות ותת תגובות בממוצע, אז יהיו איזה 700 הודעות בעמוד הראשי, וכפי שאתם יודעים, חלונות אצל מחשבים שיש להם 64 ראם נגיד, ואפילו קצת יותר גדול דיי יתקע.. לא? מה גם שיקח איזה כמה זמן עד שהפורום יעלה... סליידר

למעלה