שרול החתול הבטיח לפני חודש שלא יכנסו עוד משאיות סיוע לרצועת עזה עד שיוחזרו החטופים

SupermanZW

Well-known member
אמר ולא עשה דבר. איך אפשר לתמוך בשרול החתול לתפקיד שר הביטחון? מבטיח בולו בולו מדבר פקה פקה.

אפרת10512

Well-known member
אמר ולא עשה דבר. איך אפשר לתמוך בשרול החתול לתפקיד שר הביטחון? מבטיח בולו בולו מדבר פקה פקה.
אין לו רקע צבאי ישיר: ישראל כץ לא שירת בתפקידים צבאיים בכירים (בניגוד לדמויות כמו יואב גלנט או בני גנץ). נכון שזו לא דרישה חובה לכהן כשר ביטחון, אך כאשר מדובר במלחמה, הרבה פעמים ישנה דרישה למישהו שמכיר את המורכבות הצבאית מקרוב, ולא רק את ההיבטים הפוליטיים או הכלכליים.

SupermanZW

Well-known member
אין לו רקע צבאי ישיר: ישראל כץ לא שירת בתפקידים צבאיים בכירים (בניגוד לדמויות כמו יואב גלנט או בני גנץ). נכון שזו לא דרישה חובה לכהן כשר ביטחון, אך כאשר מדובר במלחמה, הרבה פעמים ישנה דרישה למישהו שמכיר את המורכבות הצבאית מקרוב, ולא רק את ההיבטים הפוליטיים או הכלכליים.
לכן היה צריך להשאיר את גלנט. בזכות גלנט חוסל נסראללה.

Harrington

Well-known member
מנהל
לכן היה צריך להשאיר את גלנט. בזכות גלנט חוסל נסראללה.
לא יודע אם בזכות גלנט נסראללה חוסל, אבל כן יודע שגלנט גרם נזק ויותר מפעם אחת. היה צריך להזיזו הרבה קודם.

בכלל לא בטוח שזה שלילי, למרות הצורך של מחנה הרל"ב לתקוף כמובן את הפיטורים והמינוי. היו לנו שרי בטחון שהיו אלופים ורבי אלופים בצה"ל והיו על הפנים והיו לנו שרי בטחון שהיו רב"טים בצה"ל ולא נפלו מהגנרלים בביצועם בתפקיד.
דווקא במלחמה יש צורך במישהו שבקי בעבודת הקבינט, בדרך ניהול המערכה ובהליך קבלת ההחלטות. לכץ יש יותר נסיון שמותאם לתפקיד משהיה לגלנט כשמונה.

Harrington

Well-known member
מנהל
שרול החתול הבטיח לפני חודש שלא יכנס שום סיוע הומניטרי לרצועת עזה עד שיוחזרו החטופים. אמר ולא עשה. שרול החתול אומר מה שרוצים לשמוע, אבל לא עושה כלום.
עוד אחד שמרגיש צורך להשמיץ...

אז פוליטיקאי אמר משהו ולא הצליח לקדם את רצונו. אני בהלם! אני בשוק!! אני ה-מ-ו-מ-ה!!! את מי זה מעניין? בכלל, ספק אם יותר מ3 ישראלים יודעים שכץ אמר את זה :). אבל לטעון שהוא "לא עשה כלום"? פשוט שקר. הוא עשה הרבה גם במשרד האוצר ובוודאי במשרד התחבורה. מציאות.

שוב אשאל ואתהה, למה אי-אפשר לתקוף את המינוי בלי לנסות להקטין את האיש או את פועלו? כאילו, בכנות, בהגינות. אתה יודע, הדברים המוזרים האלה.

למעלה