שרון אביב ממשיכה להשיב לאלה שטרם נענו

זרימה

New member
שלום שרון ../images/Emo140.gif

האם אפשר להצטרף אליך לאיזהשהוא מופע שלך כמספרת ספורים? אני חושבת על התחום הזה לעתיד, כהסבה מקצועית. למען הגלוי הנאות, התחלתי אצלך סדנא החודש. תודה לך
ערב טוב וברוכים הנמצאים בפורום המקסים, שלא ידעתי על קיומו עד לפני רגע
הרעיון קוסם לי. אשמח להצטרף ולצפות בהצגות של המופיעים, כדי ללמוד את הנושא .

שלום לכולם, ותודה על ההזמנה להתארח

נעים מאד, ותודה על שיתוף הפעולה, ביומיים הקרובים אשמח להענות לאתגר ולנסות לענות על השאלות העמוקות והחשובות שעלו כאן, בינתיים שבת טובה ובהצלחה בכל המופעים החדשים עליהם סיפרתם, שרון

גליתוי

New member
שרון תודה!

התשובות שלך בהחלט מעוררות מחשבה! כדרכן של תשובות טובות שאינן חד משמעיות. אני גם בדיעה שצריך להשאיר מקום לדמיון, אני זוכרת בתור ילדה איך הייתי יושבת כל יום בצהריים במטבח הקטן ליד אמא שלי שהייתה מבשלת ואני מקשיבה לתסכיתים ברדיו על "חנהלה חלמנלה" ו"הרוח בין ערבי הנחל" ובין סירים ומחבתות הייתי פוגשת את קרשינדו הגמד... גלית

תודה שרון ../images/Emo140.gif

אמנם לא כתבתי שאלות אבל קיבלתי הרבה תשובות מעוררות מחשבה אני מאוד אוהבת סיפורים, גם בתור ילדה ועכשיו כאמא. קראתי את תשובותייך, ונוכחתי לדעת שהרבה דברים אני עושה מבלי להיות מודעת אליהם, מאינטואיציה בלבד זה רק מוכיח לי שאני במקצוע הנכון (ושיש לי עוד הרבה ללמוד....) אהבתי את המשפט: "אריסטו ייחס הרבה חשיבות לפתיח ולסיום של סיפור או הצגה כי הפתיח לוקח אותנו מעולם היום יום לעולם הקסם, והסיום מנחית אותנו חזרה מעולם הקסם לעולם היום יום." בגדול אני עושה את זה אבל עכשיו שאני מודעת למה צריך את הפתיח והסיום אני בטוחה שאוכל לבנות פתיח וסיום הרבה יותר משמעותיים מאשר פתיחה וסיום עם שיר (כמו שאני עושה עכשיו) יש לי בעיה עם להשאיר מקום לדמיון.... אני בתור גננת לשעבר יודעת שילדים (בגיל הרך) מטמיעים ולומדים כאשר הם רואים הכל ויזואלית ולא פעם קרה שסיפרתי על דמות שלא היתה בפועל ישר הילדים שואלים .."איפה היא?" כמו שאמרתי יש לי עוד הרבה מה ללמוד אשמח להשתלב בעתיד באחת הסדנאות ענבל

שלום לכולם ותודה על הארוח

מקוה שהמפגש שלנו השאיר אתכם עם יותר תשובות משאלות, שאלות חשובות ועמוקות עלו כאן, מאחלת לכם הרבה הצלחה, תודה לך דודי על הרעיון והראיון אשמח תמיד להיות בקשר והנה סיפור קטן לסיום בהקשר של אור.... בקישור הזה:http://www.gollem.org/page.asp?id=75&show=photo&pn=272 להתראות, שרון אביב

למעלה