שרון?????? את פה?????
ו ויינר הקטנה New member 4/9/05 #3 בסדר.... קצת צולע הייתי אומרת... יבש כאן כמו החיים בערך! למה אנשים לא באים לפה? זה בגלל שאני שחורה נכון???
בסדר.... קצת צולע הייתי אומרת... יבש כאן כמו החיים בערך! למה אנשים לא באים לפה? זה בגלל שאני שחורה נכון???
A AndreaCorr © New member 4/9/05 #6 נכון. ../images/Emo9.gif אז מה... אז מה אם יסגרו לנו את הפורום בגלל חוסר פעילות...
ו ויינר הקטנה New member 4/9/05 #7 מה חוסר פעילות?!?!? איפה????. יש פינות שבועיות! פינות חודשיות! אנשים מאגניבים! אז למה אין פה כמעט אףאחד? לאן כולם הלכו?
מה חוסר פעילות?!?!? איפה????. יש פינות שבועיות! פינות חודשיות! אנשים מאגניבים! אז למה אין פה כמעט אףאחד? לאן כולם הלכו?
A AndreaCorr © New member 4/9/05 #8 כולם הלכו במורד של מסדרון אינסופי . סתם, לא יודעת, אבל צריך להחזיר אותם איכשהו!!!
ו ויינר הקטנה New member 4/9/05 #9 אבל איך../images/Emo10.gif המממ צריך להביא עוד אנשים... איך עושים אתזה?|:
ו ויינר הקטנה New member 4/9/05 #11 אבל אבל אבללל זה יגיע למכוניות, ילכלך את הסביבה יפול באמצע הכביש=אנשים לא מגיעים לשם [רק מי שרוצה להתאבד ואז הוא גם לא יבוא לכאן]; או משו בסגנון צריך לחשוב על דרך מקורית, ואחרת, למשוך אנשים לכאן... מי לא אוהב את יזהר??????? מזה
אבל אבל אבללל זה יגיע למכוניות, ילכלך את הסביבה יפול באמצע הכביש=אנשים לא מגיעים לשם [רק מי שרוצה להתאבד ואז הוא גם לא יבוא לכאן]; או משו בסגנון צריך לחשוב על דרך מקורית, ואחרת, למשוך אנשים לכאן... מי לא אוהב את יזהר??????? מזה
T T S F1 New member 4/9/05 #13 פששש אחלה שיחת נפש אירגנתן פה P: בכל מקרה, מצאתי בתיבת המסרים שלי איזשהו מסר מגניב כזה.. יש לכם קשר לזה? P:
פששש אחלה שיחת נפש אירגנתן פה P: בכל מקרה, מצאתי בתיבת המסרים שלי איזשהו מסר מגניב כזה.. יש לכם קשר לזה? P:
ו ויינר הקטנה New member 5/9/05 #15 אז שיביאו אנשים כיאילו דה כזה?? מה אתם לא רוצים שהפורום יפרח וזה?