שרון בקשתה חרבון אכלתה

• פותח הנושא hthr
  • פורסם בתאריך

hthr

New member
שרון בקשתה חרבון אכלתה

כשברק הבליג צרח שרון פחדן ועכשיו מי הפחדן

חיננית

New member
לא רק שלא יגיב הסבאלה

אלא שאחרי ועידת הפסגה גם ישלח בצינורות חשאים לעראפת- אולי בכז? ואתם יודעים מי ישבח אותו?..לא אתם ידידי המלומדים אך הימניים.ולא המתנחלים . אלא מירב מצביעי ברק. כי כשהגיע שרון לשלטון ,הבין סוף סוף שהשפיות מנצחת וההסלמה גורמת להסלמה . רק תארו לכם שהיום ממש היום ,היה שרון ראש האופוזיציה -איך היה צועק שממשלת ברק לא יודעת להתמודד עם פיגועים ,ולו הוא ,אריק גבור לבנון , היה מחזיק במושכות אז צהל כבר מזמן היה מנצח ופיגועים היו נמחקים כליל . כנראה שצריך יותר מקסם להפסיק את מעגל הטרור הנוראי הזה ,ולא בכח אלא במח . ואריק הסבא כנראה בכז מבין ענין.למרבה הפלא מוכרחה לאמר.

שרוף

New member
אוי כמה שאת טפשה

את חושבת שפתאום נפל האסימון לשרון? המטרה של הליכוד הייתה לחזור לשלטון ללא שום קשר למצב הבטחוני. הם הליכוד השתמשו במצב הבטחוני כדי לחזור לשלטון. לחזור לשלטון כדי לשלוט כדי לחמוס את קופת האוצר ולחלק לתומכים ולמקורבים על חשבון מיליון עניים על חשבון החינוך הבריאות ועל חשבון הבטחון.

חיננית

New member
אוי... כמה תודה על המחמאה

ממש מרגשת מחמאתך.ממש מסמקת כולי. ובכז אנסה לענות לך אדוני החכמולוג... עם כל זה שאיני ליכודניקית, כפי שאתה יודע, איני חושבת שזו היתה מטרתו הראשית לפחות ,של הליכוד בעלייתו לשלטון. אריק אולי רצה להזדקןולהזכר בדפי ההסטוריה כשעל כתפיו לא רק דרגותיו כאלוף וגבור ישראל שנוי במחלוקת,אלא גם פרס נובל לשלום. והליכודניקים באמת חשבו שהם הולכים על הדרך ,וכבמטה קסם יביאו שקט לעם ישראל מעין הוקוס פוקוס שכזה, בלי להוריד אף התנחלות ואף שעל.. והם כנראה יתבדו ולא פעם אחת אלא פעמיים.

חיננית-מאוחר..לכי לישון כבר B-)

הפורום הזה נראה לי גדול עליך בשתי מידות אמרתי יפה,שום דבר לא מעבר לזה.. לילטוב ברבי..

חיננית

New member
גדול עלי?

מי. אתה ? השרוף? ראובן? או כל הפורום הגברי הענק והגדול הזה ....? נו באמת.. ואני ברבי ...ממתי? בכל מקרה באמת הולכת לישון- חברים. חלומות פז... לכולללכם.

שרוף

New member
חיננית אני דווקא מעריץ

נשים ובכלל לא שוביניסט כפי שאת מנסה לרמוז פה. אלא מאי אני לא אשם שאת אשה. כל הפורום הגברי והענק הזה זה הנשק הסודי של הנשים כשאין להם תשובה? ישר הם מסתתרות תחת הנשיות החיננית שלהם לעומת הגברים הגדולים והענקיים. את השוביניסטית פה לא אנחנו.

שרוף-אמרת את זה גדול!!!! B-)

בכל פעם שחיננית מתבלבלת עם עמדות המר``צ שלה ונגמרות לה המילים.. היא שולפת תעודת מסכן כזו.. מתחילה לרכב על שוביניזם גדול אתה.. (הפעם)..לא להתלהב..

אריסטו

New member
חיננית מושכת אש

ופרובוקטורית לא קטנה. קראתי את ההתכתבויות איתה אתמול של ראובן ומרק ומסתבר שהיא שבתה אותם בקסמיה עד ששכחתי באיזה פורום אני נמצא. אכן נכונים דבריך

חיננית

New member
לא נראה לי ששכחת כלל.

לפי התגובות שלך אחרי שנטשתי כאן, לא נראה לי ששכחת דבר. מענין שאתה מסכים לדברי מרק שלוקים מאד בשובניזם הפוך שכזה . הוא עושה ממני בובת ברבי, מתיחס אלי כמו לילדונת קטנטונת שמעיזה שלא להסכים עם דיעותיו ועוד עומדת על דעתה . וזה משגע אותו כבר המון זמן, עוד לפני הגיעי לכאן. ואחכ רוטן שאני מתבכיינת כי מסתיימות לי המילים והטיעונים.

אריסטו

New member
גבירתי שוב את מושכת אש

ואינך מתיחסת לאקטואליה המתרחשת ברגע זה[2 פיגועים] לגבי התיחסותו של מרק-לא ברור לי מה הפגם בה?בסך הכל שיחה קטנהsmall talk ודי נראה שאת משתפת פעולה ברצון ואין זה כלל לגנותך

אז מה הפואנטה חיננית ?

אישרת שזה מה שבדיוק קורה הטיעונים האידאולוגיים שלך לא מחזיקים מים כבר שנים אבל את מחופרת,ממש אנכרוניסטית

שרוף

New member
אני שמח שאני מרגש אותך

תומכי הליכוד כבר מתבדים מאז 77 כשעלה הליכוד לשלטון. כל פעם הם חוטפים פטיש 5 קילו על הראש וחוזרים להצביע לליכוד. זאת תופעה שמצריכה מחקר מעמיק על הפבלוביות של תומכי הליכוד. המטרה היחידה של הליכוד היתה שלטון כדי לשלוט.זאת הייתה המטרה שלהם כשנתניהו עלה לשלטון כששמיר היה בשלטון. חוץ משרון וחבורת הזבל שנשארה מחורבות מפלגת העבודה כל שרי הליכוד וחברי הכנסת של הליכוד עסוקים במשמני השלטון בכסף ובחלוקת תפקידים למקורבים. דך אגב אני לא חכמולוג. אני פשוט רואה את המציאות כפי שהיא ולא שפוט של אף מפלגה אלא שפוט של המדינה. ברגע שתשתחררי מהזיוף השמאלני שלך תתחילי לראות את הדברים בצורה נכונה.

חיננית-יאלה שרון יאלה ? B-)

שאת תיהפכי לחסידה שלו.. ימי המשיח. אלא מה שלא תבכי כאן יא-מתיפחת בתוך שבוע..הממ כשתראי איך הסבאלה רוקד על גגות עזה.. שלא ירד לך האיפור חיננית מדמעות התנין ראי-הוזהרת.. מרק.

אריסטו

New member
להאשים את הקורבן

לכתוב ששרון הבין שהשפיות מנצחת והסלמה גורמת להסלמה. תגידי--אנחנו חיים באותה מדינה ושותים מאותם בארות מים?לדעתי לא,לפחות לא את. אולי תאמרי לערפאת שיורה להפסיק פיגועים,להפסיק טרור?מה דעתך לגבי השפיות של הצד השני? אכן תכונה אופינית של מגזרים מסוימים בארץ להאשים אותנו בכל ולהוציא את אויבנו נקיים וזכים. לא פלא שרבים מדירים עצמם מהשמאל ואפילו לגבי חלק מהם השמאל הוא אנטי ציוני שיתכן והיו לו זכויות בעבר,אבל לא בהווה[עבר זה לא אוסלו]

למעלה