שרון / גלי - שאלה

• פותח הנושא blg
  • פורסם בתאריך

blg

New member
שרון / גלי - שאלה

אתם חושבים שאפשר לשים בדף הכניסה רשימת "טיפים" לאנשי חוג הסרטן? אני חשבתי על טיפים - זכויות, כתובות נוספות משהו מעשי, לי זה מאוד עזר שקיבלתי מידע כזה.

rubber duck

New member
בהחלט כן ../images/Emo13.gif

אשמח אם מישהו ירכז את זה ויצור מאמר אני אעלה אותו לקטגוריתה המאמרים
שרון

מלמלה

New member
אולי במקום מאמר נתחיל שרשור

אני אתחיל ועם הטיפ לגבי הקרנות שכבר ציינתי משחת ביאפין לקנות עוד לפני היום הראשון של ההקרנות - דרך אגב יש בתי חולים המתנגדים למשחה הזו לבוא לפגישה הראשונה והשניה עם האונקולוג עם מחברת ולרשום מה אומרים כי לא זוכרים ולא מבינים כלום

lital_helmer

New member
טיפים קטנים.

ואני מקווה שתמצאו בהם תועלת.. מה שעזר לי לגבי בחילות: היה יוגורט (ביו כזה בלי שום תוספת). מיץ תפוחים. לצרבת מהתרופות: מאוד עזר לי טאמס! ולא עזר מה שהרופאה אמרה..(פמוטידין או גסטרו) יש עוד דברים..אני אזכר בהמשך.. ליטל

עמית2002

New member
טיפים ממני.....

להרפס בפה/גרון/קיבה- לא לאכול דברים המכילים חומצה!!!!! (מיץ תפוזים, קווי.....) כן לאכול- גלידות, מלבי! לבחילות - מציצת קרח עוזרת לעלייה במשקל בזמן קצר- שייקים של פירות+גלידה+פקאן סיני+ביצים+חלב+קרח! לגירודים בכל הגוף (תופעת לוואי של כימו)- האיסטון (לי זה עזר) להקרנות- ספר! (לחכות בתור) לטיפולים כימיים- מחשב נייד עם סרט DVD.
(החיים היפים) להרגשה כללית טובה- מתיחות לעזרה בריפוי- דמיון מודרך (כך אני מאמין) לימים הקשים- הרבה סבלנות ומוכנות מראש לתהליך ארוך. שלא נדע את החרא הזה יותר.... ביי עמית

למעלה