שרון הביא את הקסאמים לאשקלון !

יוטו

New member
שרון הביא את הקסאמים לאשקלון !

הוא סכנה קיומית למדינת ישראל - אסור לתת לו להמשיך להחריב את המדינה . קישור לידיעה - http://news.walla.co.il/?w=//825749 בקרוב גם על כ"ס ואזור השרון , והלוואי ואטעה ! תיקי שרון הורגים ויהרגו אותנו ! הרמטכל הטוב ביותר שהיה לנו בשנים האחרונות - בוגי - צדק ! ובגלל זה המנוולים מופז ושרון פיטרו אותו ...

EvilFlame

New member
איזה יופי

אז אולי עכשיו גם אלה שבשאשקלון ירגישו איך שאנחנו כאן מרגישים וגם האחרים ולא יזלזלו יותר מידי.קאסמים אלו רקטות צעצוע אז בזמן שאשקלון בקושי משקשקת אצלנו זה כבר הפך להרגל. שבו בשקט ותשתו את הקפה שלכם ותירגעו בלי להתלהם יותר מידי.

dudik5

New member
למה לא ?יצתרף לקדימה

יתמודד בבחירות הבאות ,ואם יבחר יבחר.

יוטו

New member
נראה לך שבוגי כזה טמבל שיצטרף

לקדימה ? תחלמו לקבל אנשים רציניים כמו בוגי במפלגת המושחתים שלכם ..

יוטו, בבקשה -

פחות ניבולי פה וקללות.. ויותר משפטים בעלי תוכן ענייני. תודה.

יוטו

New member
מה שכתבתי הוא מאוד ענייני ..

מפלגת שרון היא מורכבת ממושחתים , ובוגי לא יצטרף אליה בגלל שהוא ממש לא טיפש .. זה שזו לא עמדתך (בנתיים ...) זו לא בעיה שלי ...

הביטויים שאתה משתמש בהם -

מביעים כעס ובעיקר תסכול. "מושחת" "דיקטטור" "פושע" "טמבל" "מטומטם".. אלה מילים לא ראויות לפורום זה. לא אבקש ממך שנית. תודה :)

יוטו

New member
אז מה כן ? רק "קדימה (אלק) שרון " ?

"מושחת " "ודיקטטור " נאמרים בכול הפורומים וגם בכנסת , אז למה פה אסור ? בגלל שהפורום הזה שייך למילים האלא ?

גם לא מילים כגון -

"מטומטם", "טיפש" ו"פושע". לא כנגד נתניהו.. לא כנגד שרון.. ולא כנגד כל אדם אחר. בזאת אני חותם את תגובתי.

dudik5

New member
לכשיצטרף אני אצטט אותך

אבל בוא נעשה תרגיל : רשום את שמות האישים אותם אתה מחשיב לרציניים (כמובן עדיין לא בקדימה) . אני מבטיח לך שבימים הקרובים כבר נתחיל לסמן V על חלקם .
ואז נראה מה תכתוב עליהם.

יוטו

New member
אתה יודע .. יותר קל לזכור את הלא

רציניים מאשר את הרציניים ..ואולי דווקה בגלל זה דווקה הם אלא שמתפרסמים..
בגדול , כול מי שלא משנה את דעותיו או עובר למפלגה אחרת (במיוחד שעומד בראשה מושחת או יותר נכון - ראש המושחתים בכנסת ) סתם ככה , בגלל תיק פלילי , או בגלל שוחד , או בגלל כיסא - נחשב אצלי לרציניי . ביבי למשל - הוא גם מושחת , לכן אני ממש לא יתפלא אם הוא יעבור לקדימה . (כנ"ל סילבן )

שחיטות קיימת בכל מקום -

אומץ לבצע החלטות קשות ומושכלות - אצל פוליטיקאים ספורים.

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

מדויק. שרון ראוי להערכה על כך שלמרות שההתנתקות הייתה באמת צעד קשה ומזעזע למדינה, הוא הוציא אותה לפועל, והוא יודע בדיוק איך לפעול "ברגישות ובנחישות" איך שאומרים...והיא עברה יותר חלק ממה שחשבתי..

יוטו

New member
מה אתה רוצה , שיש לך או לבנים שלך

(נגיד , כן ? ) תיק פלילי - לא תעשה הכול שתצא עם כמה שפחות עונשים? (אם בכלל ) זה מזכיר לי בדיחה (נכונה ) - מה ההבדל בין אברהם אבינו לשרון ? ? אברהם אבינו היה מוכן להקריב את בנו למען עם ישראל, ושרון הקריב את עם ישראל למען בנו.

dudik5

New member
למה להשתמש בניבולי פה ?

רמטכ"ל לא אמור להיות פוליטי אלא לבצע את החלטות הדרג המדיני. ברגע שהחליט נגדם לא היה מנוס מאי הארכת שירותו . למרות זה אני חושב שמבחינה מקצועית היה רמטכ"ל טוב. הכי טוב אי פעם זה מוגזם.

EvilFlame

New member
כן רמטכ"ל טוב

העם יותר טוב מדן חלוץ? זאת שאלה מעניינת יותר מהשאלה למה הם משתמשים בניבולי פה. צריך להתעלם מזה כועסים ועצבנים על שהפורום קם וזה שיש כבר תומכים :).

יוטו

New member
הרבה יותר טוב מדן חלוץ השמאלני ...

אפילו סגר על הערים הערביות הוא לא מוכן לעשות ..(זה מה שהוא אמר אחרי אחד הפיגועים שלפני נתניה ) דן חלוץ הוא רמטכל פוליטי ..

TRANSFER

New member
זה לא היה ברור?!

גם כל אלה שתמכו בהינתקות ידעו שזה יגיע מתישהו לאחר היציאה. כשהקסאמים נפלו בשדרות אמרו "נחצה קו אדום"[לא נסבול ירי לכיוון ישראל!], אבל "התרגלנו" לזה, וזה הפך להיות חלק משגרת היומיום של האזרחים. זה מה שעתיד להיות באשקלון. שמעתם גם משרון "אפס סובלנות" "לא נסבול" "נפעל אחרת"... איפה האמינות?

למעלה