שרון הביתה

• פותח הנושא um2
  • פורסם בתאריך

um2

New member
שרון הביתה

שרון צריך ללכת הביתה הוא נכשל מה היינו עושים לברק עם כאלו פיגועים? היינו משתוללים מפגינים - צריך להחליף את שרון בביבי מיידית במו כן שרון אינו דמוקרט בכך שהוא מונע את כינוס המרכז כי הוא מפחד ובצדק ממה שתומכי ביבי(הרוב של הימין) יעשו לו שם

Charlie

New member
שרון הביתה, בגלל כמה דברים

1. הטרור הגיע למימדים שלא ידענו דוגמתם ושרון לא עושה דבר. ברור לכל שדרושה הכרעה - האם הולכים למו"מ מדיני (פרס) או מפרקים את הרשות (ליברמן). כך או אחרת צריכים הכרעה. אבל שרון יודע שאם יכריע כך יאבד את פרס, ואם יכריע אחרת - יאבד את הימין. שרון נמצא בין הפטיש לסדן אבל אנחנו נמצאים בין פיגוע לפיגוע... 2. המצב הכלכלי בכי רע. התקציב האחרון הוכיח שלא מהממשלה הזו תבוא הישועה. שיא במס´ המובטלים. המצב החברתי קשה ביותר. גם כאן, שרון לא מתפקד. אם לא די בפיגועים - בא שרון ומוסיף לנו מסים. כאילו שחסרים לנו כאלה... 3. מעולם לא היתה ממשלה שנכנעה לסחטנות החרדית כמו הממשלה הזו. רק בשל כך טוב יהיה אם ימיה יקוצרו. 4. זו הממשלה המנופחת ביותר בתולדות ישראל אם לא בתולדות העמים. ומה תרומתה למצב בישראל? נאדה. כלום. אפס אחד גדול. העיקר שנוח לגברת לבני בוולבו שלה. העיקר שהמזגן במשרד של מילוא עובד. העיקר שמכנים את הבדיחה דני נווה "אדוני השר". אם זו לא היתה ממשלת ישראל, היינו צוחקים... די! לא היתה ממשלה כלכך גרועה ורוה"מ כלכך עלוב בישראל. בחירות עכשיו!

CHOFA

New member
נמאס כבר מהבכיינות על החרדים.

בס"ד הנה כמה עובדות: (וזה נרשם בעיתון הארץ ,שאף אחד לא יכול להאשים אותו באהבת חרדים יתרה) חוץ מזה,אני מסכימה עם מה שכתבתם-יש לשרון "מזל" שהמצב הבטחוני כ"כ נורא והוא יכול להסיט ת´דיון מהמצב הכלכלי אליו.

Charlie

New member
אז תתעלמי מהסעיף על החרדים

שאר הסעיפים מספיקים כדי לבוא בדרישה להחלפת השלטון במדינת היהודים. אגב, מר. כספי כתב במאמר המעניין שצירפת משפט שמקפל בתוכו הכל: "השאלה היא לא מה מקבלים החרדים אלא מה הם תורמים לחברה הישראלית".

CHOFA

New member
והתשובה לשאלה הזו

בס"ד (שאם באמת בא לך להתעמק בה לך לפורום "חופש" שם יש כבר שרשור בנושא),היא שאם ככה למה לתת לנכים קצבה? ולמפגרים?? איזו מין חברה נהפוך להיות אם נתחיל לתת תקציבים לפי תרומה למדינה? ובכלל איך אתה מגדיר תרומה? הרי לפי האמונה היהודית לולא לא היו חרדים שלומדים תורה,אתה לא היית קיים יש תרומה גדולה מזו??

Ergil

New member
והתשובה לטענה זו

הוא שגם אם נניח שמשום מה מגיעה לנכים למפגרים קיצבה כלשהי, להם אין ברירה בעוד שכל חרדי יכול לקום וללכת לעבוד. ולפי האמונה שלי לולא היו החרדים לומדים תורה אולי המצב הכלכלי היה טוב יותר.

Charlie

New member
chofa - דמגוגיה זולה ועלובה

האם יש באפשרות הקשישים, החולים, הנכים והמפגרים לעבוד? לתרום? כמדינה יהודית עלינו לדאוג לאלו שאין בכוחם וביכולתם לדאוג לעצמם. האם זוהי המציאות בעולם החרדי? הקשישים, החולים, המפגרים והנכים בעולם החרדי - פתורים מבחינתי. השאר? קדימה - לעבוד, לשלם מיסים ולשרת את המדינה שירות צבאי או לאומי. האם חבריי, אנשי הציונות הדתית, לא לומדים תורה? חבר טוב שלי לומד במכון "לב" בי-ם. ביום הוא לומד חשבונאות ובערב לומד בבית המדרש. האין חיילים דתיים, הסדרניקים, בצה"ל? במשך 2000 שנות גלות, חשוב היה ללמוד תורה כדי שלא נאבד את זהותנו ואת קשרינו עם א"י. אך גם בגולה, לא כולם למדו. היו מעטים ש"תורתם אומנותם" והיו עילוי שלמדו - וגבירי הקהילה פירנסו אותם מתוך אמונה שיזכו לשכר בעולם הבא. האם כולם בארץ עילוי? לא ולא. בודדים. הישיבה הפכה מפלט לחרדים כדי לא לעבוד ולא לשרת ולהנות מארוחות חינם.

dorrn

New member
אני כבר מזמן איבדתי את התקווה

בעניין הזה. אפילו אם מחר בבוקר יחליטו להפסיק בבת אחת את העברת הכספים לישיבות ולאברכים,את קיצבאות הילדים,את הכספים ל"עמותות" השונות,ואת שאר המיליארדים שזורמים אליהם,במה בדיוק הם יעבדו??? אני כבר לא מדבר על מקצוע,אפילו השכלת בית ספר יסודי אין לרובם!! בקיצור,אם מישהו מצפה לשיפור המצב המשק בעתיד הקרוב (או הרחוק), אני מציע לו לשכוח מזה.

למעלה