שרון הספר בידיי אני אני המומה קוראת

דניאל 116

New member
../images/Emo24.gifבוקר טוב לכולן ותודה ל...

לטובה ללאה ולחיה וגם לאיריס שעזרו בפענוח הדוגמה, עוד לא הספקתי לנסות את הדוגמה ,(האביב הגיע ואני אתמול עבדתי מרבית היום בגינה) ובינתיים קבלתי הסבר נוסף ושונה לדוגמה, עכשיו אני קצת מבובלת.. המון תודה על הרצון הטוב, הרגשה נהדרת

שרון הספר בידיי אני אני המומה קוראת

ובוכה לא מאמינה מה עבר עליך מתוקה.וזה רק התחלה.

שרון- בקשר לספר...

הלכתי לסטימצקי לקנות מתנה למישהו, כשפתאום ראיתי את הספר הזה, ושם המחברת היה מוכר לי. כמובן שקניתי אותו וכבר התחלתי לקרוא בשקיקה ובענין. אז קודם כל- ברכות לכישרון הכתיבה שלך והיכולת המדהימה לכתוב סיפור מרתק- שלא בא לך לעשות כלום! ( כן, אפילו לא לסרוג !!!) כי את מתה לדעת מה קורה הלאה. האם זה אמיתי ??? טוב אני הולכת למיטה להמשיך לקרוא- כדאי לכם גם!!.. רותי

רותי גם אני לא יכולה לעזוב וכאילו

אני איתה בכזה מתח יקירתי סיבכו אותה סתם היתה ילדה. ושמחה שיצאה מכל זה ותראי למה הגיעה.

שולי, אז זה אמיתי ?

אוף, חבל שהילדים לא נותנים לי להמשיך לקרוא. אני אצטרך לחכות עד הערב. נכון שזה עצוב מה שעבר על שרון, אבל מעבר לזה- היא בחורה מאוד מוכשרת והספר זורם, מושך ומרתק..

רחלי ג

New member
../images/Emo140.gifעכשיו אני מתה שיגיע כבר יום שיש

שישי כדי לרוץ ולקנות אותו.... שיהיה בהצלחה יקירה רחלי

HollyGolightly

New member
שולי, זה ספר ענק

שרון ואני דיברנו עליו. לדעתי הוא הולך להיות רב מכר עולמי. y Sharon - lo hiciste muneca. Lo hiciste ובגדול! te abrazo

אני ממליצה לכל נוסע לקרוא אני לא

מפסיקה לבכות וממשיכה מזדהה עם כל מילה כתובה וכואבת את כאבה.

HollyGolightly

New member
ג'ינג'ר, קשה, אולי בלתי אפשרי לספר.

פשוט צריך לקרוא את הספר. קוראים לו עשרה קילו קוקאין. חושבת שאפשר למצוא אותו כבר בכל חנות ספרים.

haya53

New member
שרון

תספרי לי בבקשה גם על הספר של שכולם מדברים עליו בפורום, על מה מדובר כמה עולה היכן ניתן לרכוש אותו בקריות. לפי הבקורות המיוחדות אני מבינה שזה צריך להיות משהו מאד מיוחד ואשמח לקרוא אותו גם כי אני תולעת ספרים. תודה על תשומת הלב מחכה לתשובתך. המשך יום טוב לכולנו.

88hentai88

New member
מדובר בספר קריאה

שכתבתי ואני מספרת שם על כמה שנים מאוד מיוחדות בחיי... שמו 10 קילו קוקאין ואת יכולה למצוא אותו בכל חנות ספריםם של סטימצקי וצומת ספרים או באינטרנט... ב ibooks

למעלה