שרון יירשם בהיסטוריה

שרון יירשם בהיסטוריה

כאיש אשר קבע נורמות חדשות של שחיתות בצמרת השילטון הישראלי.שרון הוא איש מושחת ואיתו בקדימה נמצאים מרבית המושחתים במדינה,קדימה היא מפלגה לקדנציה אחת אח"כ שרון כבר ייעלם המפלגה תתרסק והכלבים ירצו לחזור הביתה שרון היה ותמיד נשאר שקרן כמוהו גם אולמרט הרשע ורוני בראון המושחת.רק מנהיג חזק כמו נתניהו יציל את המדינה וזה יקרה.מפלגת קדימה היא עשב שוטה הליכוד הוא הבית האמיתי שלנו

שרון עשה מהמדינה שלנו רוסיה

שחיתות כמו רוסיה, פערים חברתיים כמו רוסיה. אני לא רוצה לחיות ברוסיה, קיבינימט!

invisable

New member
הרשה לי לתקן אותך.

פערים חברתיים, כלומר פערים במעמדות, כלומר- פערים כלכלים. זוכר מי היה שר האוצר האחרון [ואני לא מדברת על אולמרט. הוא לא היה מספיק זמן שר אוצר בשביל באמת לעשות משהו]? נתניהו. אז מי שעשה את המעמדות- הוא נתניהו. אתה יודע מה משעשע? שאתה אומר שאתה לא רוצה לחיות ברוסיה ואז שם קללה רוסית
[קיבינימט זה ברוסית]

Archibald

New member
נתניהו? ומי נושא באחריות? שרון!

שרון מינה את נתניהו לשר אוצר, כשהוא ידע היטב מה האג'נדה שלו, ועשה כל שביכולתו כדי להעביר את התוכנית הכלכלית של ביבי!

שלום ידידי שרון בודאי שירשם

בהיסטוריה אבל מהסיבות הנכונות : 1. מי שהיה מצביא ולוחם מהמדרגה הראשונה בישראל של ימינו . 2. מי שהציל את ישראל מאבדון במלחמת יום כיפור . 3. מי שבנה את ישראל לאורכה ולרוחבה . 4. אפילו מי שהקים את מפלגת הליכוד יחד עם מנחם בגין ז"ל . 5. מי ששר הבינוי והשיכון ושר התשתיות בנה ופיתח יותר מכל אחד אחר את התשתיות בישראל . 6. מי שבתקופת כהונתו כראש ממשלה , הביא את חזונו לפתרון הסכסוך הישראלי / ערבי מתוך ראית העתיד וזאת למרות שהדבר עם כל הכאב היה שונה מעמדתו . כך נוהג מנהיג אחראי

דווידו

New member
אתה יכול להגיד לי ,התגוננות רחוב

בכמה מילים מהו בידיוק אותו חזון לפיטרון הסיכסוך שאתה מדבר עליו ? לי לא מוכר וגם לא שמעתי על חזון כזה

אותו חזון ידידי

"שתי מדינות לשני עמים" , עם השנים ידידי , התפכחתי גם אני וכנראה רבים מבין בני עמינו המתגוררים כאן בישראל . גם לי היה חלום של "ארץ ישראל השלימה" , הדברים השתנו עם הזמן והשנים שחלפו. היו ממשלות , היו סיכומים נכתבו ונחתמו הבנות (לצערי או שלא אבל הם נחתמו ) ע"י כל ראש ממשלה מאז ימי בגין ז"ל עבור בימי יצחק שמיר יבדה לחיים ארוכים ובמיוחד בתקופתו של ראש הממשלה יצחק רבין (מי שחידד ולצערי הביא את אש"ף לכלל הקרה עולמית והחזיר אותה למפת הדיונים הרלוונטיים במיוחד בתקופה בה היה הארגון על סף משבר חמור !!!) , עבור בימי ביבי נתניהו כראש ממשלה (אותה ממשלה שגרמה לקריסת הליכוד ולאובדנו הכמעט מוחלט ) , עבור בממשלת ברק (הסכמי וואי שם דובר מפורשות על הסדר קבע בירושלים לצערי !!! ) וכנ"ל בתקופת כהונתו של ראש הממשלה שרון "ויתורים כואבים" להזכירך !!! ראש הממשלה שרון , כמי שהיה המנהיג ששמו נקשר יותר מכל שם אחר בתולדות המדינה להתיישבות , כמי שפיתח את ההתיישבות הוא זה שבאומץ לב גלוי וראוי דיבר על "מפת הדרכים" כמבוא להסכמי הקבע גם אם יהיה צורך לקיים את ההסדר חד צדדית . אחרים דיברו אבל "פחדו " לבצע . אני יותר ממאין בו בראש הממשלה שרון , כי חשתי את כאבו בתקופת ההתנתקות , את המשבר האישי שעבר ולמרות כל זאת המשיך למרות כל הסיכויים וכנגד כל אלה המלעיזים אודותיו . ראה את אלה שהתנגדו , מעבר לכך שרובם המכריע תמך בהתנתקות (זה ששכחת את ההצבעות ידידי אינו אומר שאלה לא התקיימו ) אבל רובם ככולם הצביעו בעד בהצבעה ראשונה ושניה . אלה הקרואים " מתנגדים" היו אלה שהביאו את החידלון על המדינה , אלה המיעוט שגם גרם לקרע בליכוד ובעם בכלל . אלה שהביאו את ראש הממשלה להקים את מפלגת "קדימה" לשלטון . מפת הדרכים ידידי , היא החזון או חלק מאותו חזון לעתיד עליו מדבר ראש הממשלה . לצערי , כמו בכל תחום בחיים במיוחד בפאן הפוליטי מדיני , אין 100% , כולי תקווה שהחלום הזה יתגשם ושאת המשאבים והכוחות נפנה או יותר נכון יפנה ראש הממשלה כדי לטפל "בחוליי החברה בישראל" ואלה לצערי רבים מנשוא . החוליים בחברה הישראלית ידידי , הם כל כך רבים ולצערי כיום מאפילים על הצד המדיני : חברה שסועה עוני חינוך אלימות פשע ועוד היד נטויה .... אלה ידידי דברים שניתן לשפר ולבצע הכל לתיקונם רק מתוך חוזק ועוצמה , אני תקווה שאת החוזק והעוצמה הזאת ימצא "הבולדוזר" כמילת חיזוק ליכולותיו המדהימות של ראש הממשלה . שם ש"הודבק" לו בשל תרומתו לחיזוקה וביצורה של המדינה בכל שנות תרומתו .

למעלה