שרון, יעל, מאשה ושאר הירושלמיות

שרון, יעל, מאשה ושאר הירושלמיות

ולא רק ירושלמיות - כולן מוזמנות. מה אתן אומרות על סוקולוב היום אחרי הצהריים? בארבע וחצי-חמש? אכן היה שווה בכנרת. חוץ מנחש קטן שהקיש אותי ולמזלי או שהוא לא הצליח ממש לנעוץ שיניו או שהוא לא היה ממש ארסי או שהיה ממש צעיר. לא נעים.

yaelia

New member
נחש../images/Emo12.gif אבוי.

מזל שלא קרה שום דבר רציני. אולי מחר? היום אני עובדת אחר הצהריים ומחר אני פנויה כל היום ואשמח לסוקולוב.

אמיתמי

New member
אויש!!! את בסדר?

גם אני ירושלמית אבל ארבע וחצי קצת מוקדם לי. שייך להגיע בחמש וחצי שש?

יום שלישי נראה לכן אם כך? כי מחר יש

לשירה פגישה בגן החדש... יום שלישי, שרון, יעל? חתולה פרסית? מישהי אחרת? חגיגת סוף החופש הגדול בגן סוקולוב ביום ג' הולך? או היום בלי יעל או מחר בלעדיי?

yaelia

New member
שלישי מעולה לנו

אנחנו ממילא הולכים להכרות בגן החדש בימק"א, אז לחגוג לפני כן את סיום החופש הגדול מתאים מאוד.

או-קיי, אחרי שיחה עם שרון וזו קריאה

אחרונה - יום חמישי!!! מסיבת יום הולדת לשרון וסיום החופש הגדול. פיקניק בגן סוקולוב עם ארוחת ערב קלה, הולך?

משוש30

New member
אני חושבת שיש לנו אסיפת הורים

ביום חמישי אחר הצהרים (שמועות ששמעתי כי עוד לא קיבלנו מידע מוסמך)

אבל קטנצ'יק... יום חמישי. חמש. גן

סוקולוב. רחוב סוקולוב היוצא מז'בוטינסקי. מפגש וארוחת פיקניק קלה. אז להביא דברים קלים. יעלי, את יכולה? אל תגידי שלא. והאחרות? גם אתן אל תגידו שלא. אמיתמי וכו'... נשמח לפגוש אתכן.

לי מתאים ימים אי זוגיים../images/Emo22.gif

(סתם במקרה יצא ככה השבוע) אני רק צריכה התראה מראש בשביל להגיד למטפלת שהיא יוצאת מוקדם באותו יום.

yaelia

New member
יום חמישי מתאים לנו מאוד

אחרי היום הראשון של הגן.

מסקנה: יום חמישי זה קורה! גם לא

ירושלמיות מוזמנות - בחמש לגן סוקולוב. נשמח להסביר למי שלא יודעת להגיע. מציעה גם פיקניק קטן אז שכל אחת תביא משהו... לא יכולה כבר לחכות ליום חמישי.

למעלה