שרון, לX בא בחשבון.

nosharon

New member
ההשמצות וההאשמות חסרות הבסיס

ההשמצות וההאשמות חסרות הבסיס כלפי האיש העתיר נסיון כראש הממשלה,שר החוץ ושר האוצר, נובעות ממניעים אישיים, אין בהן שמץ של אמת ואשמתו של ביבי נתניהו מסתכמת בכך שלא מינה איש זה או אחר לתפקיד שהאיש ייחל לו. שמואל כהן בבחירתנו את מנהיגות המדינה אנו נושאים באחריות כבדה, ושיקולינו לבחירת המועמד המתאים צריכה להיות עניינית ונקייה ממניעים אישיים וזרים. אי אפשר לכנות את האיש - כשקרן ורמאי וגנב ללא קמצוץ של בסיס אמת. מי שחושב שבנימין נתניהו מושחת, זכותו וחובתו של כל אחד שבידיו נתונים המפלילים את בנימין נתניהו להגיש תלונה במשטרה, אך לא ייתכן להשחיר את דמותו של האיש שתרם רבות לעם ישראל ולכלכלתה ללא יסוד סביר. לגיטימי שהמצדדים במועמד אחר לראשות התנועה יפעלו למען מועמדם בהצגת כישוריו הייחודיים למלא תפקיד זה, אך לא בשיטה של פסילה של מועמד אחר בהאשמות חסרות שחר. עקב התנהגות פסולה זו אני נוטה להמליץ לחבריי הרבים מסניפי הליכוד ברחבי הארץ להצביע ולפעול למען בנימין נתניהו, מלבד הכרתי בכישוריו - בעיקר עקב העוול שנעשה לו בהתנהגות נלוזה זו. על אף שעדיין לא החלטתי במי מהמועמדים אצביע ואפעל לבחירתו לראשות התנועה, מאחר וישנם לפחות שלושה מועמדים ראויים.למרות שאין לי קשר אישי איתו וסביר להניח שאף אם נפגש ברחוב הוא לא יזהה אותי כחבר מרכז ליכוד ולבטח לא ידע את שמי,כפי הנראה אצביע ואפעל למען בנימין נתניהו מהסיבות הרמ: א. בנימין נתניהו עתיר נסיון הן כראש ממשלה, הן כשר החוץ והן כשר האוצר - תפקידי מפתח בהנהגת המדינה. ב. בנימין נתניהו - על אף שראה עצמו כמועמד עתידי לראשות הממשלה, לקח על עצמו תפקיד כפוי טובה כשר האוצר, וקיבל החלטות קשות אשר לדעתי הצילו את כלכלת המדינה שהייתה על פי תהום. אני בעצמי נפגעתי פעמיים: פעם אחת כגימלאי משטרת ישראל שגמלתי נפגעה, ופעם שנייה כעצמאי - אשר בעקבות צעדי משרד האוצר הייתי קרוב להתרסקות כלכלית, אך הבנתי כמו רוב עם ישראל השפוי שלא הייתה ברירה אחרת לשר האוצר, וטובת המדינה עדיפה על טובתי האישית. הרי ברור לכל בר-דעת ששר האוצר לא נהג כך מרוע ליבו, אלא מחוסר ברירה, ואם היה יכול היה נוהג ההיפך ומיטיב עם העם - למען יבחרו בו ביום הבחירות. אך בנימין נתניהו נהג באחריות לאומית, הסיט הצידה את מאווייו האישיים ונקט בצעדים לא פופולריים על מנת להציל את כלכלת המדינה, ועל כך יש להעריכו ולא להענישו. ג. על אף כעסי על התמהמהותו בחתימה מינויו של גיבור ישראל מר אביגדור קהלני לתפקיד יור התעשיה האוירית, הנני שם את כעסי זה שאינו מועט כקריקטריון אחרון ושולי בהחליטי על בחירת מנהיגות המדינה, שצריכה להתקבל בכובד ראש, עניינית ונטולת שיקולים עדתיים, מינויים וכיוב. ד. מכל משמיצי בנימין נתניהו ששוחחו עימי וכינוהו: שקרן, רמאי, גנב, לא אמין ועוד כינויים למכביר, לשאלותיי - אף אחד לא הצליח להמציא לי מקרה אחד שיצדיק את האשמותיו, ועובדה זו נראית לי חמורה מאוד. בתיחקור עמוק יותר הסתבר לי שבסופו של דבר הבסיס להאשמות הינו: מינויים, מינויים ומינויים שלא בוצעו עפי רצונו של הדובר. לסיכום: אנו כחברי מרכז וכפעילי שטח צריכים להבין שבידינו אחריות כבדה ובעלת משמעות היסטורית שתקבע את גורל המדינה, ולכן אל לנו לכלול במכלול שיקולנו את החשבונות האישיים, אלא - לנהוג באחריות ולהחליט אך ורק עפי השיקול העיקרי שהוא: טובת העם וטובת המדינה, בל נשכח - אנו שליחי ציבור ולא שליחים של עצמנו ומאווינו האישיים, הבה ננהג באחריות, ובסוף אנו ננצח ומאוחדים אנו נצעד קדימה ונגרור אחורה את המפלגה הגנובה - קדימה, ונמשיך לשלוט באחריות בגורל המדינה היחידה שיש לנו - מדינת ישראל.

nosharon

New member
נתניהו צדק לכל אורך הדרך אבטלה 8.9

הייתה 11 שהוא נכנס לתפקיד

nosharon

New member
על מה ולמה שונאים את נתניהו???

מאת: חזית יהודית לאומיתו 03/12/05 | 20:45 כולנו מושפעים מההסתה הפרועה המתמדת והמכוונת נגדו מצד כל אגפי התשקורת. אומר לכם את האמת, הסיבה היחידה שגורמת לי להחזיק מהאיש הזה,זה השנאה שהתשקורת מגלה כלפיו. זה אומר דרשיני... אולי מישהו יועיל בטובו להסביר לי אחת ולתמיד-מה יש להם נגדו??? אולי הרפורמה שהוא מתכנן שנים ארוכות לעשות בתשקורת? הוא כ"כ צדק במילים שלו " ה ם מ פ ח ד י ם " אם תדברו על הקיצוצים,הרי שרון תמך בזה וזה התחיל עוד מימי סילבן-סטיב... אז מה יש לכם נגדו? מה???

נתניהו על הירידה בשיעור האבטלה:

נתניהו על הירידה בשיעור האבטלה: יש להמשיך במדיניות שהנהגתי בעקבות הנתונים על ירידה בשיעור האבטלה במשק אמר שר האוצר לשעבר, בנימין נתניהו כי "הנתונים מצביעים על כך שצריך להמשיך במדיניות אותה הנהגתי במשרד האוצר. זו הדרך להוריד את העוני

shay or eli

New member
יופי חי

הירידה באבטלה אין פירושה ירידה בעוני - פירושה עלייה במספר העובדים העניים. כרגע יש כל מיני משרות זמניות ועבודות לעבדי קבלן. כשתתפוצץ הבועה הנוכחית של הבורסא גם זה ילך. המדיניות החברתית של נתניהו הובילה למצב שבו עובדים משתכרים פחות משכר מינימום, ומעל למאה אלף עובדים כיום נמצאים מתחת לקו העוני. נתניהו גם פגע בזכויות עובדי הקבלן כשהאריך את הזמן שניתן להעסיק אותם בלי לתת להם קביעות מ- 9 חודשים ל- 3 שנים. המדיניות הניאו-ליברלית שלו הציבה את העובדים בפני בחירה שהיא איום: עבדות או אבטלה. נתניהו ריסק את המגזר הציבורי, המגזר שבו העבודה היא הכי מאורגנת, ופיטר עובדים רבים ממנו. בדרך זו הוא הפך את המשק הישראלי ממשק של הסכמים קיבוציים וזכויות עובדים למשק של קבלנות, חברות כח-אדם ומאות קופצים על כל חצי-משרה במלצרות או באבטחה. הוא יכול להתהדר בירידת האבטלה מ- 9.1% ל- 8.9%, אבל דו"ח העוני חושף את המצב האמיתי - יותר משפחות עניות שיש בהם מפרנס/ים, יותר עובדים שמשתכרים פחות משכר מינימום ויותר נכים וקשישים שלא גומרים את החודש.

ר ו ני

New member
ללמוד לקרוא בין השורות

" מספר המועסקים ברבע השלישי של 2005 היה 2.500 מיליון, כמעט ללא שינוי לעומת הרבע השני של 2005. במספרם של המועסקים בעבודה מלאה (35 שעות ויותר) בשבוע הקובע כמעט ולא חל שינוי, ובמספרם של המועסקים חלקית (פחות מ-35 שעות) נרשמה עלייה קלה. במקביל לכך, נרשמה ירידה קלה בממוצע שעות העבודה לשבוע מ-37.3 שעות ל-37.0 שעות." מחלקים את אותו מספר משרות ליותר אנשים. אנשים עובדים בשלושת רבעי או בחצי משרה. כך שאותה עבודה נעשית רק שהמשכורת מתחלקת בין יותר אנשים. הפגיעה בקיצבת האבטלה הביאה לכך שאנשים לא זכאים לדמי אבטלה ולכן לא נרשמים בלישכה ולא נספרים כמובטלים. בינינו, הרי אף אחד לא מציע באמת עבודה בלישכת התעסוקה. אם אין דמי אבטלה אין ממש סיבה ללכת לשם? בקיצור, המספרים יכולים לראות הכל כשמשחקים איתם. אבל בפועל - המצב בשוק העבודה מחמיר.

byzon

New member
שרון רוצה לשבת עם מרצ ולא אם נתניהו

אך זה קרה

i am stupid

New member
משהו עובר עליו..

בגיל 70 הוא נזכר שכל החיים הוא טעה.. (טעה, לשיטתו)

A m i n a d a v

New member
../images/Emo45.gif

נדמה שמעולם לא היה פוליטיקאי מושמץ יותר בישראל מאשר נתניהו. הקנאה אוכלת את השמאלנים- הם, שלא עשו ולא עושים עם עצמם כלום בחיים, מתקנאים באדם שבאמת תרם למדינה הזו.

יוסקה 1

New member
מילים כדורבנות!

סוף סוף מישהו שם את הדברים על השולחן כותב המאמר היטיב להביע עמדה נכונה שנשמעת המון ברחוב בשוק במרכזי העסקים בתורים לשירותי הרשויות בתחבורה ובכל מקום שנפגשים אנשים מכרים וחברים אך משום מה אינה זוכה לאזכרה כלשהי בכלי התקשורת השונים אשר ממזמן איבדו כל אבק של אובייקטיביות ואיזון כאשר מדובר במר נתניהו גם אני מקווה שמתפקדי הליכוד יבחרו באיש היחיד שמסוגל עוד לעצור כאן את ריצת האמוק אל עבר התהום המדיני והכלכלי חלילה שכן מר נתניהו הוא היחיד שהוכיח את ניסיונו העשיר בכל מערכות השירות הציבורי הביטחון הכלכלה מדיניות החוץ וההסברה אין מישהו במעמדו שמסוגל להתמודד מולו בכשרונותיו ובניסיונו בפוליטיקה הישראלית גם אם יש לו חולשות ומגרעות כפי שיש לכל בר אנוש היידה ביבי!!!!

nosharon

New member
שרון, לX בא בחשבון.

מטה המאבק בשחיתות השלטונית http://planet.nana.co.il/nosharon

למעלה