שרון מהממת בתמונה הזאת...

שרון מהממת בתמונה הזאת...../images/Emo77.gif

שרון בכלל אחת הנשים הכי יפות בצעירים, אני מציעה שכל אחד ירשום את האשה בכל הזמנים של צח"מ שלפי דעתו היא הכי יפה...

היתה מתה... היא ממש עקומה...

יש לה משהו עקום בפנים ונראה לי שזה האף... לא פלא שהחליפו אותה היא דומה לכלום וכלום לא דומה לא... למה אני שונאת אותה כ"כ? הרי רק עכשיו היא נכנסה לסידרה ואפילו לא הראו לנו אם היא ממזרה או מלאך (מה שהיא בטוח לא) טוב... אולי זה בגלל שהיא שמה עין מאוד חזקה על בילי המפונק והמאמי שהייתי רוצה לראות עם מאק... כנראה שזו הסיבה... בינתיים קבלו את אחת הנשים היפות (יש יותר יפות ממנה, אבל היא באמת מיוחדת) שרון קולינסססס...

../images/Emo20.gifגם את מאמי לא פחות יפה...../images/Emo20.gif

הג'ואי פוטר (דוסון קריק) של ג'נואה סיטי - מקנזי (לא זוכרת אף פעם את שם המשפחה המוזר, רק יודעת שזה מזכיר את העוגיות שמיימי אופה) גם את יפייפיה לא קטנה גורמת לנו לקנא בפנייך הבובתיות המושלמות, אמנם את עדיין לא אישה אבל בהחלט הילדה הכי יפה בגן או שמה הילדה הכי יפה בצח"מ... עלי והצליחי מתוקונת

האמת שיש הקבלה

לא רק במראה, כי אם גם בהתנהגות של ג'ואי פוטר! (ומה הלאה? ראול יהיה פייסי ובילי דוסון?
)

זה ממש ככה!!!

אני חשבתי על זה כבר בהתחלה... השלישיה הזאת ממש מזכירה את דוסון ג'ואי ופייסי... במקרה של "דוסון קריק" אהבתי את הבחירה של ג'ואי בפייסי, אני מקווה שמאק לא תאכזב... קבלו את ג'ואי המקורית...

אולי הקבלה - אבל אם כבר

בילי הוא פייסי וראול הוא דוסון. ראול הוא חנון לא יפה במיוחד, ודי קרצייתי - כל כך דוסון, ואילו בילי הוא חתיך עם הערכה עצמית גבוה - כל כך פייסי!

את הכי צודקת בעולם...../images/Emo140.gif

ורק כדי להראות כמה את צודקת אז הנה: המקור - ג'ואי ופייסי ל"דוסון קריק"

../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gifהמשך...

ולא נגיד החיקוי, אלה הגירסה ה- 2 לפייסי וג'ואי, בילי ומאק ל"צעירים חסרי מנוח"

ג'ואי- מאק - הקבלת תמונות...

הנה תמונות יותר טום בוי של ג'ואי שמן הסתם נראות יותר מאק...

קשה להחליט מי, אבל זו בטח לא שרון

אמנם היא בלונדינית, זוהרת, נאה וחטובה, אבל בזוויות מסויימות היא נראית ממש עקומה - האף שלה בעייתי והאוזניים ממש פייפריות. אז צר לי, זו לא שרון. האמת שאין בצח"מ מישהי ממש מהממת. אני חושבת שכריסטין יפה מאוד, וגם ניקי יפה לדעתי. בזמנו השתתפה דמות בשם איימי, שהייתה חברה של שרון בתיכון ותקופה מסויימת גם זוגתו של ניק. היא הייתה יפה מאוד לדעתי.

האמת../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

את צודקת, אין בצח"מ מישהי שהיא ממש סוף הדרך... אבל יש במי לשטוף את העיניים... ניקי כשהיתה צעירה היתה יפייפיה לא קטנה, ועכשיו גם לויקטוריה לא חסר, את היופי של כריסטין אף פעם לא אהבתי, היא אמריקאית מידי, אולי קאסי הקטנה כשתגדל תביא את הגאולה... אה וכמעט שכחתי, מקנזי הצ'יקיטיטה ממש ממש חמודה יש לה בייבי פייס והיא פשוט מתוקה בלי סוף... ולגוף הכי יפה בסידרה הייתי נותנת בלי ספק לשרון, יש לה גם יופי אצילי היא לא מהממת מידי אבל יכולה להראות פיצוץ כשהיא רוצה...

קאסי

דה פייבה היא לא תהיה, בואו נאמר. הילדה שעכשיו עוד נראית סביר, תגדל (וביחד איתה גם המצח שלה
) ותיראה לא טוב. (זה לפחות הזכרון שלי מאחת התמונות שראיתי, כבר הרבה זמן לא ראיתי תמונה עדכנית... אבל אני מניח שלא הרבה השתנה
)

תמיד רציתי ש...../images/Emo85.gif

קויתי שלתפקיד של קולין הבת של בראד וטרייסי יביאו איזו חתיכונת סיגנון בריטני ספירס או אפילו איזו בר רפאלי מקומית, מישהי שסוף סוף תנער את ג'נואה סיטי ותסובב לכל גברי צח"מ את הראש, אבל לפי מה שראיתי בתמונות היא לא נראית מי יודע מה...

למעלה