שרון - מנהיג אמיץ

adishu

New member
שרון - מנהיג אמיץ

לראש ממשלה יש אחריות כלפי כל העם. על סמך כל הנתונים שעומדים לרשותו הוא צריך לקחת החלטות שישרתו את כלל עם ישראל לטווח ארוך. זה לא מנהיג מפלגה שרוצה לזכות בבחירות, זה מעמד אחר, אחריות כלל לאומית. מנהיג אמיץ עושה את מה שהוא מאמין ואפילו אם זה נגד מפלגתו. ובנוגע לשחיתות - לא ידוע בציבור מה אמת ומה זה רק נסיונות להשחיר את האדם, אבל, מעבר לזה אני מאמין שהתהליך כל כך חשוב לטובת כלל עם ישראל שכרגע צריך לעצום את העיניים בכיוון. אחרי שיגמר התהליך - אם אשם- הוא לא יוכל להתחמק מהצדק. אבל זה כבר יהיה אחרי הכל. וזה מה שקובע. אריק הוא היום השליח לביצוע המטלה הקשה שלאחרים לא היה האומץ לבצעה.

איתיet

New member
מנהיג שמייצג היום את השמאל הישראלי

שנמצא במיעוט ולא את האנשים הרציונלים. דרך אגב תמיד שההחלטות נוגעות לצד השמאלני של המפה אז המנהיג הופך לשקול ואחראי ובעל חזון. פשוט כל יכול. אולי נבנה לו פסלים? סוג של פולחן אישיות שכזה.

GD5

New member
כן...............

בעיקר תושבי הדרום.................

the mnm factor

New member
שרון ממש לא מייצג את השמאל.

והוא תמיד ישאר מושחת. מה שמעניין אותי זה שכששרון היה ימני קיצוני אז המתנחלים והימין לא ראה שהוא מושחת, בוגדני ומלוכלך... רק עכשיו כשהוא יותר מתון פתאום הם רואים את זה... הימין רואה רק את מה שהור רוצה לראות וזה הכל- כל מי שנגדו בוגד וכל מי שאיתו ישר צדיק. יש למתנחלים אהבה- אבל אך ורק לעצמם וכל מי שנגדם מיד עוכר ישראל. הקלון של מדינת ישראל.

oh-da

New member
בפוליטיקה, כל צד רואה את מה

שהוא רוצה לראות, ומראה את מה שמתאים לו להראות. הכל כמובן בכפוף לשיקולים טקטיים פוליטים.

joshh

New member
את לא קצת סותרת את עצמך ?

קודם הימין רציונלי, אחר כך השמאל רציונלי ? אני לא מבין אותך ? ומה הקשר בין בניית פסלים ?

miamor18

New member
נו, פולחן אישיות! השוואות לשואה!

הימין הקיצוני אוהב! רעיון נהדר! אתה רואה שהוא לא מייצג רק את השמאל?

the mnm factor

New member
הוא לא מייצג בכלל את השמאל

השמאל רצה לפנות את עזה עם הסכם, בצורה מסודרת. רק שרון עשה את זה בצורה כל כך מבולגנת וטפשית. שיהיה כאן ברור- שרון ל-א עושה את התוכנית של השמאל עכשיו! ממש לא.

miamor18

New member
ההודעה היתה בציניות

לזה שאמר שהוא מייצג רק את השמאל..

the mnm factor

New member
אני הבנתי

סתם רציתי להקפיץ את השרשור...

פשוש3

New member
אשליות

ראש הממשלה אריאל שרון במקום לטפל בשורש הבעיה במעוזי הטרור האיסלמי שנמצאים בעזה,הולך ומוציא יהודים מבתיהם,פשוט מחשבה מעוותת... אתם באמת מאמינים שיהיה שקט אחרי שנצא מחבל עזה? אתם באמת מאמינים שפתאום יפתחו בהדברות שתביא לשלום? הטרור האיסלמי לאחר הנסיגה ימשיך בפעולות הטרור שלו והוא ילך ויגבר מכיוון שהם לא יוותרו עד שאחרון היהודים לא יעזוב את יהודה ושומרון וכמובן את ירושלים,הם מפרשים את הנסיגה מעזה כבריחה עקב פעולות הטרור שלהם ואם לשיטתם פעולות טרור הבריחו אותנו מעזה - פעולות טרור יבריחו אותנו מיהודה ושומרון. אשליות של שלום

פשוש3

New member
מה אתה לא יודע

השמאל במשא ומתן עם אוגנדה על מדינה יהודית שתקום שם רק שהערבים יהיו מרוצים... תתכוננו המעבורות מחכות לנו

למעלה