שרון פקח עיניו, כששמע את נכדו

bhnadav

New member
שרון פקח עיניו, כששמע את נכדו ../images/Emo10.gif

"שרון פקח את עיניו לראשונה, כששמע את נכדו האם גברו הסיכויים להחלמה? ראש הממשלה פקח הבוקר את עיניו בפעם הראשונה מאז הובהל לטיפול בבית החולים הדסה עין כרם, לפני כשבוע וחצי, כך מסרו מקורביו ל-ynet. הבן גלעד הגיע עם הקלטה ובה קולו של הנכד, והשמיע אותה לראש הממשלה. הנוכחים בחדר סיפרו כי שרון החל לדמוע - ואז מיצמץ ופקח עיניים. גורם רפואי: "הוא פקח את עיניו פעמיים". עם זאת, גורמים רפואיים מתריעים כי ייתכן שמדובר ברפלקס ולא בהתפתחות משמעותית. מומחה: "גם צמח פוקח עיניים"." http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3201038,00.html

בבית החולים מיהרו להכחיש

את פקיחת העיניים. http://elections.walla.co.il/?w=//843377 באותו אתר, פרופסור מרטין רביי אומר בין השאר: "... גם אדם במצב של "צמח" מסוגל לפקוח את עיניו - לעתים גם בתגובה לגירוי מילולי (כמו קריאה בשמו) - ואף לדמוע ולצחוק. "משום מה לא אומרים את זה, ואנשים, לדאבוננו, מפתחים תקוות". לפעמים נראה כאילו מנסים ליצר בכח כותרות כדי לשמור את מצבו של שרון בחדשות (את זה אני אומר, לא פרופסור רביי).

להיות אופטימי או לפתוח אשליות?

אשליה אחת שניסו רופאיו וידידיו של שרון למכור, שהוא בריא כמו שור, עלתה לשרון ביותר בריאות ממה שהוא יכל להציע... גם זו סתם המלצה לחיים.

מה הקשר?!

אני מדבר על אמונה.. בלי שום קשר לתוצאות, ביצוע לקוי או נכון.. רק על אמונה - ועל כמה חשוב להשאר אופטימים :)

אם נסתכל על תחילת השירשור,

האם ההודעה על פקיחת עיניו של שרון היא הבעת אופטימיות או אשליה מסוכנת? לדעתי, אשליה. מאוד כדאי להיות אופטימי, אבל צריך להיזהר מאשליות מסוכנות. יש אדם רואה הכל באור ורוד ורוד זה לא טוב אומרים כולם אפילו רע מאוד יש אדם רואה הכל באפלה קודרת זו אותה המחלה רק בצורה אחרת אל תרכיבו משקפיים לא קודרות ולא שמחות הסתכלו נא בעיניים בעיניים פקוחות (נתן אלתרמן, שיר סיום)

אני ממש לא מבין מה הבעייה באופטמיות

דווקא דיון מעניין פתחנו - אבל מקומו לא בפורום, לדעתי.. אנחנו מבזבזים מקום להודעות רלוונטיות ועניניות יותר :) אתה מוזמן להצטרף לקומונה - אני אאשר אותך שם!

עזוב, לא מתעסק עם קומונות ...

אין בעיה באופטימיות, כשצריך אותה, רק צריך להזהר מאוד מלפתח את האופטימיות לאשליה, ממש כמו שנעשה עם פקיחת העיניים המדומה (או שלא. כבר לא יודעלמי להאמין) של שרון. זה כל הסיפור.

תומרס1

New member
איזה אשליות בראש שלך?

אין שום אשליות אבל אין שום דבר רע בלקוות ולהתפלל וכן גם להיות אופטימי מותר..

למעלה