שרון שרון

hagra55

New member
../images/Emo70.gifכתבה על שרון../images/Emo70.gif

בעיתון ידיעות אחרונות ב-7 לילות יש כתבה קו הקוק על הספר של שרון... שיהיה שבת שלום...

88hentai88

New member
=) כן, כתבה נחמדה ביותר,

רק שהתמונות מכוערות, שנאתי לעשות אותן... ידעתי שהן יראו מגעיל !

רחלי ג

New member
../images/Emo140.gifשרון,אני ניסיתי 3 פעמים למצוא

את הספר בסטימצקי- תמיד אין להם- והם תמיד מזמינים לי -ולא חוזרים אלי.... שולחת לך מסר ר

88hentai88

New member
תנסי באתר

www.ibooks.co.il יש אותו במחיר מוזל אפילו ובלי דמי משלוח. שווה וזול יותר!

../images/Emo66.gif שהתמונות יהיו

מכוערות כמה שיהיו. אבל את יפה
זה מה שחשוב. ואין שם שום דבר מגעיל. את רואה למה אני סורגת כובעים ??? כדי להוריד בפניך את הכובע. את משו את !!!!!!!!

עדיליון

New member
כתבה

אם אני לא טועה ,לפני מספר שנים היתה כתבה עליך גם בטלויזיה בנוגע לסיפור חיים שלך,הכלא והחיבור שלך לנשים המקומיות, אני זוכרת אותך עוד מהכתבה ההיא, ממש התפעלתי מיכולת ההסתגלות שלך וקבלת החיים כמו שהם, גם הכתבה היתה די,אוהדת. כאשר ראיתי אותך במפגש בצפון הדמות מהכתבה ההיא התלבשה עליך בול אבל לא העזתי להעלות את העיניין בפניך שמא אני טועה, עכשיו בעיקבות הוצאת הספר אני לא מפסיקה להתפעל ולהעריך את הכנות, העוצמות ויכולת ההסתגלות וההשרדות שלך, יישר כח.

HollyGolightly

New member
וואו שרון ../images/Emo24.gif

קראתי את הכתבה. יה גנובה אחת! מקווה שמי שיקרא אותה יקרא את הספר. שם הם גם יוכלו לראות שעם כל ה"שערוריות" זהו סיפור מרתק על אנשים שאת גורמת שיהיה לנו מאד אכפת מהם, שנכתב מלב ונשמה ענקיים ועם אהבה ענקית אליהם ואל בוליביה. שנכתב ע"י מישהי שלא שופטת, לא מקובעת ומקבלת הכל בצורה כל כך יפהפיה. לספר הזה פוטנציאל להפוך לרב מכר עולמי עם תרגום טוב ויחסי ציבור נכונים. טוב כבר אמרתי לך את זה מאתיים פעם, אבל לא אכפת לי להגיד עוד פעם שכולם ידעו. תודה שרון, על הכל

מדגימה

New member
חדשה

שלום לך !! לפני פסח דיברתי איתך בטלפון על חוברות סריגה אם זכור לך שמי זהבה.אך לצערי אני איבדתי את הכתובת והטלפון שלך האמני לי הכנתי שיק והוא כתוב וחתום מ-ה18/4/06 אני עדיין מעוניינת בחוברות וכמו שאת רואה גם נכנסתי לפורום

88hentai88

New member
תודה לכולכן על הפירגון הכל כך חשוב

אתן חלק גדול ממני, תמיד תהיו, קירבה כזאת תמיד מעלה דמעות בעיני, אהבה ללא תנאים, ככה חינמית וכל כך כיפית, זה כל כך לא מובן מאליו בשבילי, ולכן אני מעריכה זאת ומוקירה זאת בצורה הכי חזקה ואמיתי שאפשר
ענקי לכולכן!

זה הכל בשבילך.... ובעצם בגללך...

מה פתאום בגללך - זה ב ז כ ו ת ך . כל הפורום הזה גועש, סוער, חי ופעיל, נושם ולא מפסיק דקה, את מבינה שזה בזכותך ??? אנחנו רק הולכים איתך בזרם הזה. את זו שחפרת את התעלה שבה הזרם זורם. תודה שרון !

למעלה