שרון!תסתכל לעם בעיניים

אד

New member
שרון!תסתכל לעם בעיניים../images/Emo14.gif

מה זה אומר "רק שרון יביא שלום" למה אין שלום?למה אין ביטחון?למה אין צמיחה במשק? למה יש יותר ילדים שחיים מתחת לקו העוני? למה יש יותר מובטלים?למה יש מצב חירום כלכלי? למה יש מיתון עמוק?למה יש יותר עניים? למה עמוק מתמיד הפער בין עשירים לעניים? למה העם מיואש?למה העם חי בחרדה? למה אין תיקוה?למה יש "מלחמה"? למה אין שלום??????????????? למה אתה לא מתפטר?????????. שרון=כישלון. רק שלום יביא ביטחון,צמיחה כלכלית,סגירת פערים חברתיים,תקוה לילדים.

shlomikli

New member
לאד הדביל

אני רואה שהחלטת לנצל את היעדרו של הבגיניסט ולהציף לנו את הפורום. לא נורא, אני לפחות מקווה שמתי שהבגיניסט יחזור הוא לפחות יחסום אותך, וכך לא אצטרך לסבול יותר את סיסמאותיך המעצבנות.

pilovich shahaf

New member
רק ביטחון יביא שלום ../images/Emo70.gif../images/Emo104.gif../images/Emo70.gif

חברה בוא נישמור על שפה יפה ולא מתלהמת, זכותו של "אד" לומר את דעתו בכלל ואם הוא גם מביא עובדות שיהיו מבוססות ולא מטעות בפרט. אם תשימו לב "הכרה מתחיל לצוף"..:- מדינות ערב חלוקות בינהן בהקשר לנאום עראפת- חלקן אומר נאום אמיץ ומצויין, וחלקן אומר כניעה לציונים הישראליים ואמריקה הגדולה, ואף הזהירו את עראפת מלפעול כנגד החמאס...ושאר מיני ירקות מורעלים
דהיננו:- מלאכתם של צדיקים נעשית בידי אחרים, וכל מה שנישאר לנו לעשות לפקוח עיניים, להיתחזק מבחינה כלכלית, חברתית, חינוכית, צבאית ולשמור על מסורת ומורשת ישראל לעד
מבחן התוצאה. פ"ש.

shlomikli

New member
שיגיד מה שהוא רוצה

אני גם ככה הפסקתי מזמן להתייחס אליו ולסיסמאותיו. אבל הוא החליט לנצל את היעדרותו של הבגיניסט בשביל להציף את הפורום- וזהו מעשה שלא יעשה.

אד

New member
shlomikli אחי!../images/Emo42.gif

אהלן אחי! למה אתה כועס? מה קרה לבגין?ואים הוא לא כאן,יש שלום. אחי!אני מבין את הכעס,גם לי קשה האמן לי,המציאות לא נעימה. אבל אני אופטימי ומאמין שבקרוב המצב ישתנה. אני לא מאבד תקוה,אני רגוע לחלוטין. אני יודע שכמותך כל העם כועס ומיואש מהמצב. אחי!אתה לוקח אותי אישי מדי,הדברים לא מכוונים אליך,גם אתה קורבן,כמוני של מציאות עגומה.ושוב אני לא מבין על מה הכעס,יש מצב נתון במדינה,ויש כתובת לכל הקטסטרופה הזאת. אריאל שרון=ראש ממשלת ישראל. אחי!עזוב אותך מחסימות,אפשר לחיות אחרת,בשלום. זה הזמן לסלוח... בברכת יום טוב,בריאות טובה וחיים מאושרים זה הזמן לשלום......

למעלה