שרון 40 אולמרט 45

JOSEF272

New member
שרון 40 אולמרט 45

אולמרט יותר פופולרי משרון נו באמת.. שבוע הבא אולמרט יהיה עם 60 מנדטים לא צריך קואליציה הסוקרים החליטו להשתגע עד הסוף פשוט חושבים שהעם טמבל אולי עם יקרה משהו לאולמרט המחליף שלו יהיה עם 50 מנדטים בסקרים לא יאמן..

bhnadav

New member
קדימה במגמת עלייה.

כמו שהצגת את זה, זה נראה כאילו עשו סקר מה קורה כשקדימה בראשות שרון ומה קורה כשהיא בראשות אולמרט. זה לא המצב. המצב הוא שתנועת קדימה במגמת עלייה, אבל בכל מקרה כמו קודם היא נעה בין 39 ל-44 בערך.

ואתה יודע מה אומרים על מי שעולה

למעלה, שהוא חייב גם לרדת למטה, השאלה היא רק באיזו צורה יורדים...

אולי בצורה הזו?

בינתיים נראה שההתרסקות היא נחלת מפלגה אחרת, לא קדימה. בקצב הזה עוד תגיעו לשינוי, לא לקדימה.

בוא אני אגלה לך סוד ארח חיים

מפלגת קדימה היא מפלגת התקשורת וככזאת היא גם חביבת התקשורת, כי היא זו שיזמה והקימה אותה בסופו של דבר. להזכירך ארח חיים: איילה חסון ורינה מצליח ידעו על הקמת קדימה עוד לפני שאפילו ידע על הקמתה, כך שאתה יכול להסביר לי איך ייתכן מצב כזה? פשוט מאוד, כי כל הרעיון של קדימה או המפץ הגדול זה רעיון שיזמה התקשורת, ששכחה מזמן מה פירוש המילה "תקשורת" ושתפקידה הוא לסקר ת האירועים ולא ליזום אותם בעצמה...

תומרס1

New member
אתה מדבר על התקשורת??

הרי התקשורת מאז ומעולם הייתה לצד השמאל של המפה הפוליטית מה אתה מדבר? וזה שהם ידעו?? בשביל זה הם פרשנים פוליטייםוהמפץ הפוליטי היה באויר והיה גם הכרחי לטובת המדינה. אל תעשה לנו שיעור בתקשורת.

רואים שאתה לא מבין כלום בתקשורת

למה אתה חושב שהתקשורת מקרקרת מסביבכם? בדיוק מהסיבה הזאת.

אגב לא מזמן רינה מצליח ניסתה לברר

עם משפטנים ויודעי דבר האם זה אפשרי שפרס, שמעון פרס, יוכל לעמוד בראש קדימה, ולדאבונה המר התברר לה שהוא לא יכול, כי הוא עדיין חבר במפלגת העבודה, וישנו זמן צינון מסויים שהוא צריך לעבור כדי בכלל להפוך לשר בממפלגה אחרת. כך שתמשיך לחלום בהקיץ ולפנטז...

אתה באמת מאמין במה שאתב כותב?

לך תספר לחיים רמון שהתקשורת יזמה את המפץ הגדול. ותספר לעומרי שרון ולוייסגלס שהתקשורת יזמה את קדימה. קדימה עונה על צורך שקיים בציבור הישראלי כבר מספר שנים, צורך שלא הליכוד ולא מפלגת העבודה המחודשת בראשות היו"ר החדש עמיר פרץ (
) נותנים לו מענה. צורך שעד עתה היו רק נסיונות מינוריים ולא ממש רציניים לתת לו מענה, כדרך השלישית, מפלגת המרכז, ובמידה מסויימת גם שינוי. כעת, כשראש ממשלה מכהן ומנהיג ברמה של אריאל שרון, נותן מענה לצורך הזה, הוא נקלט ובגדול. קדימה הומצאה, כי פשוט כיום אי אפשר בלעדיה (ואני אומר זאת כאחד שלא מתכוון להצביע לקדימה).

צורך שקיים בציבור הישראלי?

אל תצחיק אותי... אתה בכלל יודע מה הדרך של קדימה? במה מאמינה המפלגה הזאת? לאן היא בכלל רוצה להוביל אותנו? איזה צורך שקיים בציבור הישראלי? אם אף אחד עד הרגע הזה, בכלל לא יודע את כל הדברים האלה?

זו גם קלישאה שחוקה ולא יותר מכך

העובדה שקדימה עדיין לא גיבשה מצע מסודר בכל התחומים, אינה אומרת שהציבור לא יודע ברמת המאקרו מה הדגשים והמטרות העיקריות של קדימה. האם אתה יודע מה הליכוד מציע מבחינה מדינית? תנסה לקרא את מצע הליכוד בתחום המדיני ותראה לאיזו תקופה הוא מתאים. האם אתה יודע מה מפלגת העבודה מציעה בתחומי דת ומדינה? בינתיים עושה רושם שבקדימה יודעים הרבה יותר טוב מאשר במפלגות אחרות מה היא רוצה מעצמה. 1. להמשיך את המדיניות שבה החל שרון בשלוש השנים האחרונות, כשהמטרה היא קביעת גבולות קבע למדינת ישראל. 2. יצוב המשטר הישראלי וחיזוקו. 3. מדיניות כלכלית ליברלית בעיקרה אבל לא תאצ'ריסטית, כמדיניות של נתניהו. זה בגדול ובקווים כלליים, כפי שאני מבין אותם. אם אני טועה, אני בטוח שידאגו לתקן אותי כאן. ולגבי הפרטים ותחומים אחרים, מרבית המפלגות האחרות לא מגלות יותר מקדימה.

מאיפה אתה יודע מה המדיניות הכלכלית

שלה? שמעת בחיים שלך מישהו מבכירי המפלגה הזאת מתבטא בעניין? הרי הן חיים רמון, הן ציפי לבני והן אפילו אולמרט בכבודו ובעמו, שלא לבר על שרון, לא הסכימו לגלות בשום תוכנית ראיונות, מה המצע הכלכלי-חברתי של קדימה, ובכלל מה הדרך שלה שכולם מדברים עליה, משבחים אותה, אבל למעשה אף אחד לא יודע מהי. זה מזכיר לי קצת את סיפור בגדי המלך החדשים, שכולם פחדו שאם לא יחמיאו ויהללו את המלך הערום והטיפש, עוד עלולים לקרוא להם מטומטמים, שכן החייטים הערמומיים אמרו למלך שרק אנשים חכמים יכולים לראות את בגדיו החדשים שהיו בעצם אוויר, והמלך היה עירום כביום היוולדו, אותו הדבר לגבי קדימה...

ממתיק סוד, מי מנהל את המדיניות

הכלכלית היום? עוץ לי גוץ לי? מי קיים מסיבת עיתונאים בנושאי כלכלה רק השבוע (וחטף על כך לא מעט קיטונות של ביקורת)? לומר שהמדיניות הכלכלית של שרון ואולמרט היא סוד כמוס זה מצחיק. רואים את המדיניות הזו יומיום.

באמת? בוא תספר לי עליה!

לאמר שמסיבת העיתונאים שאפילו אי אפשר לקרוא לה כך, שכן אולמרט לא איפשר אפילו לשאול אותו שאלות, אלא רק דאג להעמיד את כל בכירי משרד האוצר מול המצלמות, זה נקרא מדיניות כלכלית, זה פשוט מגוחך.

אני לא רוצה להתפלסף, אבל אם

לטענתך אין מדיניות, אז על איזו מדיניות כלכלית בדיוק מפלגתך תוקפת את הממשלה? מכירת בנק לאומי זו מדיניות. פתיחת השמיים זו מדיניות. הרגעת השווקים והפגנת המשכיות זו מדיניות. הקטנת המיסוי זו מדיניות. שמירה על מסגרת התקציב זו מדיניות. לא רק העלאת שכר המינימום היא מדיניות כלכלית.

כל מה שציינת כאן נועד לדבר אחד בלבד

להטיב עם העשירים, ועכשיו תגיד לי: במה המדיניות הזא שונה מהמדיניות של נתניהו שבזכותה נתניהו הפך לפוליטיקאי הכי שנוא בישראל? הרי קדימה הצהירה על עצמה כמפלגה שונה מהליכוד, לא? אז איפה בדיוק השוני? לא ידידי, קדימה עוד לפני שהצביעה עבורה אפילו בוחר אמיתי ולא וירטואלי אחד, דומה יותר ויותר למפלגת שינוי, שגם היא מטיבה רק עם העשירים, ולא מעניין אותה משאר העם, והעשירים ידידי, הם כוח אלקטוראלי קטן מאוד, כל כך קטן ששתי מפלגות שנלחמות על המשבצת שלהן עלולות לא לעבור בכלל את אחוז החסימה...

אגב, המפלגה שכן מפרטת וברב התחומים

אתה יודע מי זו... (אני לא מתכוון לשינוי) זה לא מפריע לך ללגלג עליה.

למעלה