שרונה78 , אנטיבס וכל היתר

Angel45

New member
שרונה78 , אנטיבס וכל היתר

בהפגנתיות אני מפסיקה לכתוב כאן כי כנראה שלמנהל הפורום לא נאה ולא יאה שאני כותבת כאן מנהל הפורום הסיר כאן שירשור שסומן מראש כספויילר ואינני רואה זאת בעיין יפה- זה חצוף ומעליב כנראה כואב לו הלב מהתכנים אז היו שלום ולא להתראות אני בכל מקרה כבר שלחתי מכתב תלונה להנהלה הכללית של תפוז..... שימשיך אדון "המנהל" לטפח את הטרולים שנכנסים לכאן בשאלות דביליות שאינן קשורות לפורום - זה בסדר גמור זה מעולה אנג'ל

יוליקה

Member
מנהל
חבל, אבל

אני ניכנסת כל יום ואני לא רואה שום שירשור שנעלם. אבל, ברצוני להזכיר לך, שזהו פורום צח"ם בישראל, ואנחנו מפגרים כ-4 שנים אחרי ארה"ב/קנדה. למרות שאת שמה את סימן הספויילר - זה מתערבב עם הסיפורים הקיימים אצלנו - וזה נורא מבלבל. ניתן מפעם לפעם לקרוא או לשמוע מה קורה מעבר לים אבל כשזה קורה כל יום - שמספרים על השתלשלות העיניינים שם קשה מאד לעקוב - בייחוד שמופיעים שם דמויות שאנחנו בכלל עדיין לא מקירים. אז אולי 2-3 מתעניינים, ואתן רוצות לדסקס את מהלכי הסדרה בפורום - לדעתי, זה לא המקום.

נגרה

New member
אני בדרך כלל לא כותב רק קורא

אבל היום בחרתי להגיב אם יוליקה היתה נכנסת בכל יום כמו שהיא כותבת אז היתה רואה את השירשור שהיה מאוד מעניין כי מעניין לקרוא מה יהיה בעוד כמה זמן וזה בכלל לא מבלבל ואנשים רוצים לדעת מה יקרה ואני חושב שזה מפרה את הפורום הזה שלדעתי הוא קצת רדום אם יוליקה מתקשה ומתבלבלת אז רצוי שלא תכנס לקרוא כשיש סימון של ספוילר,אולי הגיל מקשה עליה לראות ומבלבל אותה אני לא יודע. ואגב אני לא זוכר שאנג'ל שאלה אותה אם כאן המקום או לא המקום לכתוב שירשורים. לא כתוב בשום מקום שהפורום הזה הוא פורום של רק מה שקורה בארץ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!וגם לא מצויינת הגבלה של כמה לכתוב ובאיזה תדירות לכתוב !אם כל יום או לא כל יום. האם משהו שאל את אותה יוליקה אם כאן המקום או לא המקום ? והתשובה היא לא !!!!!!! אף אחד לא שאל..ולפי מה שאני קורא אז אף אחד גם לא ישאל. במקום אותה יוליקה הייתי כותב התנצלות לאנג'ל45 אך יכול להיות שאותה יוליקה היא עוד מתחזה שכותבת שטויות בפורום

אין לכם מושג על מה אתם מדברים

אני מכירה את יוליקה לפחות 6 שנים מפורומים אחרים, גם מצח"מ וגם מלחיות את החיים ולמרות שהיא כבת 60 התחברנו אליה בקלות אנחנו הצעירים וגם ניפגשנו איתה. יש לה רוח צעירה והיא תמיד כותבת ומדברת בזהירות. מה בסך הכל היא אמרה?? שכל יום לדון בספויילר שמשודר בקנדה זה קצת מוגזם כי הוא מתערבב עם השירשורים הרגילים ואז קשה לעקוב בתגובות למי בעצם התכוונו... מה קרה אתם כל כך עדינים שאסור להביע דעה אחרת?? ההערה הזאת: אך יכול להיות שאותה יוליקה היא עוד מתחזה שכותבת שטויות בפורום עברתם את גבול הטעם הטוב. טלו קורה מבין עינכם !! לא היא צריכה להתנצל - אלא אתם שתקפתם אותה מכל החזיתות על לא עוול בכפה... אם תדפדפו כמה עמודים אחורה תבינו כמה שהיא נכס לפורום - עם זיכרון פנומנלי של ארועים שכבר אף אחד לא זוכר... אגב, למרות היותי ותיקה בתפוז, נאלצתי להירשם שוב כי תפוז סרב לתת לי להיכנס עם הסיסמא שהיתה לי.

דבירית

New member
רצוני להדגיש שאיני מתכוונת לפתוח תיבת פנדורה

אלא רק להגיב על מה שהיה כי מאד מציקה לי הרמה הנמוכה שהייתה בדיון וברצוני להגיב. אני מבינה שבתחילה התרגזתם וכעסתם אבל להעליב ולהגיד על חברה ותיקה ולהגיד שהיא מדברת שאטטויות. למה סתם להתפרץ כך. וגם לרמוז שפייתון לא מנהל את עבודתו כמו שצריך... זה יותר מדי. נסחפתם חברה. אנחנו בני אדם וטעויות קורות. קראתי שהסברתם את מה שקרה והתנצלתם בפני פייתון אבל לדעתי צריך גם להתנצל בפני עוד מישהי. אז בבקשה. מוכנים להרים אץת הכפפה? עידית

אנפה2

New member
הנה את מיכל רון המגעילה, בכל מקום

שאת ויוליקה מגיעות אתם מעוררות ריבים. אני רואה שגם פה בפורום הצלחת לריב , כמו בגמלאים וכמו בכלה והחמות.

python 4

New member
היתה פה אי הבנה מסויימת..

נאלצתי למחוק אתמול שרשור שלם בשל העובדה שהוא כלל לינק להורדה בלתי חוקית של פרקי הסדרה מהאינטרנט, דבר שנוגד את כללי תפוז. לצערי לא היה לי זמן אתמול להבהיר את פשר המחיקה, ועל כך אני מתנצל. כמובן שהיא לא נגרמה בשל פרסום ספויילרים, דבר שהיה חוקי עקב השימוש בסימון ספוילר בכותרת. אני מייד אשחזר את ההודעה שלך שנמחקה.

nimix

New member
can't we all just get along?

שלום לכם, קודם כל גם אני הייתי מתעצבן אם סתם היו מוחקים הודעה שלי , זה בהיר ונהיר אבל כאן אני מאמין שפייתון לבטח לא התכוון לפגוע באף אחד, ואני יכול להעיד מזכרוני שאני כאן כבר כמה שנים ( הזמן באמת עובר מהר) ולא זכור לי אפילו פעם אחת שהוא מחק הודעה של מישהו! וזו באמת הייתה אי הבנה. אין מה לעשות, זה חוקים של תפוז שלא להעלות או לקשר הודעות שקשורות בהורדות של פרקים כאלה או אחרים ( כי זה לא חוקי), וזה לא רק בפורום הזה אלא אפשר להתקל בזה בהרבה פורומים - רק שיש מנהלים שלא מקפידים ובשביל זה יש מסרים :) בקיצור אני לא בא לשפוט אף אחד אבל מקווה שאנג'ל תמשיך לכתוב כי זה באמת חשוב לפורום, ואני אישית גם מאוד אוהב ספוילרים (שהרי ממילא עד שזה יגיע לארץ זה רק עוד איזה 4 שנים ולא נזכור כלום כמעט :Q ) זהו כתבתי כבר יותר מידי, מקווה שנתעסק יותר במה שקורה בסדרה מאשר בדברים אחרים שבת שלום .

sharona78

New member
הכל בגלל הלינק שאני שמתי פה....../images/Emo202.gif

לאג'ל, ולכולם..... הייתי פשוט בהלם... יום יומיים לא נכנסתי לפורום והופ נעלם השרשור... אבל עכשיו ראיתי ש"פיתון 4" שיחזר את ההודעה שלך והוא הסביר שניסע רק להוריד את הלינק שאני שמתי כי הוא לא חוקי - אז הכל בגללי בעצם, הוא הסיר בטעות שרשור שלם.... האבסורד הוא שלקחתי את הלינק מהנהלת הפורום עצמה, לפני כמה זמן זה היה מפורסם בעמוד הראשי בכותרות של הפורום.... ופרסמו את הלינק עוד קודם לפני אז איפה הבעיה בעצם ? מי שלא רוצה שלא ישתמש בלינק..... בסה"כ הרגשתי שעשיתי טובה למי שרצה לראות פרקים מהעתיד... לא ידעתי שזה לא חוקי..... חבל שאת מפסיקה לכתוב בפורום, את תורמת המון לפורום, את מביאה משהו אחר וזה נהדר ! אולי תשקלי שנית ? תראי כמה תמיכה את מקבלת פה בפורום... ולגבי מה שיוליקה כתבה, אני מסכימה עם נגרה, לדעתי, מי שלא רוצה לקרוא ספויילרים אז שפשוט לא יקרא בשביל זה יש סימון של ספויילר על ההודעה וזה חוקי ומקובל וכאן זה בדיוק המקום לדבר על זה... יש שמתעניים להציץ מידי פעם מה יהיה (זאת בעקבות ארועים בסדרה שקוראים פה...) וזה קצט יותר מ- 2, 3 אנשים, יש הרבה קוראים בפורום שנהנים לקבל כל סוג של אינפורמציה על הסדרה, אז למה להרוס את הכיף ?

../images/Emo24.gifאנג'ל יקרה

עכשיו שנפתרה האי הבנה, את חוזרת אלינו נכון מותק?? אם לא אני באה לקנדה להרביץ לך חחחחח

Angel45

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo58.gif

תודה לכל מי שכתב\ה מילות העידוד שכתבתם מחממות את הלב אני גם לא מבינה מה הבעיה עם הלינק כי כששמעתי על קיומו ממך שרונה
אני חושבת שיתכן שראיתי אותו אך לא נתתי עליו את הדעת. אנטיבס מתוקה
הפחדת אותי עם המכות חחחחח אז הנה אכתוב כמה מילים על הפרק של אתמול. באתר הבניה קליר ספרינגס קרס הקזינו והרס את החניון שמתחתיו הכל חורבן והרס בלתי ניתן לתיאור. ג'ק שרון שרגלה שבורה והיא בכאבי תופת וניק מנסים לפלס דרך בין ההריסות ולהחלץ עשו בינהם הגרלה מי נשאר מאחור כי היה צורך לההניף עם מוט ברזל חתיחת בטון..בהגרלה יצא שג'ק נשאר מאחור וכנראה גם נפצע לאחר שהניף את המוט כדי ששרון וניק יוכלו לזחול במהירות מתחת . כשניקי רואה את ניק יוצא מההריסות היא כמעט מתעלפת..היא היתה באטרף של דאגה בנתיים ניל ובראד נוסעים ביחד המכונית לכיוון האתר ובראד בשיא הנונשלנטיות מתקשר לניקי ושואל אותה אם שמעה משהו משרון חחח כזה דפוק הבראד הזה , ניקי אמרה לו שלא ושגם לא שמעה מניק שום דבר , זה הוריד לבראד את האסימון חחחח וניל החל להרצות לו הרצאה מטעם שר המוסר ועוד שניה הם היו הולכים מכות. פיליס שלמחרת היתה צריכה להשתחרר מהכלא לטובת תוכנית אסירות עובדות בחוץ וישנות בכלא רצתה להרוח באותו ערב מהכלא כי היא רצתה להיות באתר הבניה..אבל בעקבות שיחה עם דניאל כלומר שיחה טלפונית היא הבטיחה ש/לא תברח. ניקי מתקשרת לויקוטר כדי לספר לו מה קרה והוא כל השזמן מורה לה לצאת משם כדי שלא תפצע ומעודד אותה שאולי הילדים שלהם עסוקים ולכן אינם עונים לטלפון. בסיום הפרק המחלצים הודיעו שקיבלו שיחת טלפון שבה נאמר להם שיש ילד פצוע קשה מאוד מתחת להריסות וששמו נוח....ניק איבד את האשתונות ורצה לחזור להריסות לחפש את נוח המחלצים השתמשו בכוח רב כדי למנוע ממנו....ניקי בחצי התמוטטות מזה סיום הפרק היה שהראו את נוח מוטל מחוסר הכרה מתחת להריסות. הפרק היה מרגש עד דמעות ולדעתי זה היה הפרק הכי רציני מאז שהתחילו עם הסידרה. גם כאן בסופי שבוע לא מקרינים את הסידרה ... אז עד לפרק הבא היו שלום

brum

New member
תודה על העדכון המדהים

את כותבת את זה יותר טוב מהתקצירים שאני קוראת (כן, אני מישראל וקראתי את התקצירים 4 שנים קדימה... איזו נאמנות). אני ממש במתח - את מי עוד לא ראו בסידרה אם הוא חי או מת ? יש מישהו שבטוח מת ? לסיכום מי עוד צריך להיות קבור בהריסות ?

sharona78

New member
וואווו../images/Emo24.gif../images/Emo58.gif

ממש אקשן אצלכם !!! ורק דיברת על נח כמה שהוא ילד חננה וכבר הוא בין חיים למוות..., מסכנים שרון וניק את כל הילדים רוצים להרוג להם ? קצט הגזימו......

Angel45

New member
../images/Emo140.gif בגלל 9 שעות הפרש ביניינו

תקבלו את תקציר הפרק של היום- יותר מאוחר (לפנות בוקר אצלכם)

Angel45

New member
../images/Emo58.gif OUT OF THE ASHES 22 OCTOBER ../images/Emo58.gif

איך הם מורטים את העצבים ואיך הם פורטים על כל נימי הנפש וזה אפילו נראה אמיתי. לפני הכל - נוח פצוע אבל בחיים,ומתנהג למופת !!!!!!!!!! הוא היה עם לורן הקלסטרופובית עם פול ועם מגי (בלשית במשטרה)שהיא גם הבת זוג של פול.פול חופר וחופר ומנסה להוציא אותם מההריסות ובין לבין הוא מרגיע ומצחיק את נוח וגם מתפנה לטפל בלורן כי יש לה התקפי חרדה חוזרים ונשנים. לבסוף צוותי ההצלה מגיעים אליהם והם יוצאים מההריסות. בנתיים מתברר שויקטוריה וג'יי טי לא בנמצא ואיש אינו יודע היכן הם. קאתרין נראתה מתעוררת מעילפונה מתחת להריסות,.קיין ופרופסור קורבל קבורים מתחת להריסות אך לא הראו אם הם חיים או לאו. ג'ק המסכן מנסה לחלץ עצמו וכבר פעמיים נפלה עליו מפולת של אבק ואבנים על הרגליים....הוא גם חנוק מהאבק. בחוץ מחוץ להריסות,פיליס משתגעת בכלא וג'נה חברתו של קווין מנסה להרגיע אותה ואף מחפה עליה כשהסוהרות הגיעו לבדוק על מה המהומה. מייקל בולדווין מחורפן לגמרי כי הוא יודע שלורן עם התקפי חרדה . הוא נמצא באתר עם גלוריה וקווין. כשלורן יצאה החוצה היא שואלת אם מישהו ראה את אמבר כי כמה שעות לפני כן הן נפגשו לענייני עבודה,אך איש אינו יודע היכן אמבר..זה גורם לקווין ולדניאל לדאגה רבה בלשון המעטה. ויקטור בחוסר אונים כי ויקטוריה לא בנמצא. המשך יבוא

Angel45

New member
../images/Emo58.gif פילס נידונה ל 6 שנים

בגין סחיטה ואיומים כתבתי על כך בפירוט לפני זמן מה בקצרה - היא גילתה את הרומן שהיה לבראד עם שרון והחלה לסחוט את בראד שם לא יצביע עבור ניק למועצת המנהלים היא תספר לויקטוריה על הרומן ועל שרון היא איימה שאם בראד לא ישמע לבקשתה אז היא תספר לג'אק על הרומן.

דבירית

New member
../images/Emo58.gifשאלת

מי זו האם המדומה של ג'יל? ה רי זו צריכה להיות קתרין. עוד לא יצא לי לראות את האם.

למעלה