שרופהההההההה עליהה חח פגשתי אותהה!!

שונושש6

New member
שרופהההההההה עליהה חח פגשתי אותהה!!

יששש לי יומולדתת..חחח..הגשמתיי חלוםם!! פגשתי את אגםםם בפעםם הראשונהה!! ייאוו אני מה זה מה זהה חח אבלל מהה זה מאושרתת!! חח..איזהה כיףף פגשתי את אגם,ככה: הייתי בהיכל התרבות שההצגה התחילה בשעה - 5:30 ככה ,אני הייתיי שם משעה 2:00 בערך...חחח..כי רציתי לפגוש את אגם!! חחח...חזרתי הביתה, ובאתי שוב, בשעה 4:30 ככה חיכיתי לה...היא באה!! היא מה זה חיבקהה ואתי,ונישקה אותי ואמרתי לה כמה שאני אוהבתת אותהה.. ולאא לדאוגג..חח..ד"ש מהפורום מסרתי..והיא מחזירה נשיקה ענקית וד"ש גם לכם!! קיץקוץץ?! האמרגן כאילווו המפיק של אגם הכניס אותצי כי אמתיי לוו כמהה אני אוהבתת אותההה..קיץץ!? הואא אמררר לי להיכנסס..חח..נכנסתי!! אגם שאלה אותי גם..חחח.... אחריי זה אגםם הייתה צריכהה ללכת לאירוע משפחתיי!!?. והיא נתנהה רקק לי חתימה!! חחחח..איזה כיףף...
אחריי זה.חח..היה פקק תנועהה ורצתי אחריהה ושרתיי להה ...חחח "את הכי יפהה בעולםם..." היא הביאהה ליי גלויהה וחוץץ מהחתימה המודפסתת היא גם כתבהה ליי.. חחחח... חוץץ מזזהה יש ליי היוםם יומולדתת!! ובהפסקהה אג'מושש אמרהה לי , חחח...ואנ מצוטטתת!! "מזל טוב שון עד 120 שנההה..." חח.. היה מה זה מרגשש!! בכיתיי לההה ואמרתיי לה שיש לי את כל הפוסטרים שלהה..!! ושנגמרה ההצגהה היא אמרהה לי ברמקול..חחח...ושובב אני מצוטטתת!! "יומולדת שמח מאמי..." ומה זה התרגשתיי כאילוו.. חח רדפתיי אחרייההה ואמרתיי לה אני אוהבתת אותך ושלחתייי לההה פולל נשיקותת חחחח והיא אמרהה לי שהיא אוהבתת אותי והיא מסרהה ליי גםםם... חחחחחחחחח.. היאאא נישקהההההההההההההההההההההההההה אותיי מתייי שפגשתייייייי אותהה..!! חחחח.. הגשמתת חלווםם פשוטט.. חחח אוהבתת אותכםם.. חחחחחחחחחח.. נ.ב!! כשאגם נישקהה אותיי כיאלוו מסרהה לי גםם נשיקותתתתתת אז שלחתיי להה והיהההה מה זה כיף.!! חחחח שירר אוהבתת אותך!! עדידו'שש חחייי אין לךך ממה לבכותת נשמהה!! אוהבת.. שונוששש3>

einatit4

New member
../images/Emo187.gifיווו שוןןן!!

אני ממש ממש ממש שמחה בשבילך!! איזו מתנה נהדרת ליום הולדת!! מגיע לך
מזל טובבבב

יאוו זה מזה כיף לפגוש אותה פעם

ראשונהה בטח!!.. (אני לא פגשתי אבל לא משנה)-זה נושא רגיש
טוב מזל טוב!! על הפעם הראשונהה חח

שונוש שליי../images/Emo99.gif

אני כל כך שמחה שנהנת
את כל כך חמודה
אני שמחה בשבילך ובשביל עדי הכי בעולםםם
אני מקנא בך על מה שהיא אמרה לך במיקרופוןן
]שוט מקנאא
אהה ודרך אגב..
שהייתי יום ראשון בשלגיה.. זאת הפעם הראשונה מהפעמים שאני בשלגיה שאגם בסוף דיברה במיקרופון
איזה קול היה לא אלוהיםםםםם
שונושש
ואם יש לך אייסי או מסן תני לי ומהר כי אין לי אותך

hila846

New member
יאוו שונווש אני שמחה בשבילך../images/Emo13.gif../images/Emo80.gif

אייללוש

New member
שונוווושית../images/Emo99.gif../images/Emo24.gif../images/Emo15.gif

גמני ביומולדת שלי הלכתי
וכמובן כמובן כמובן שמזל"ט המון ברכות ואיחולים נפרט אח"כ
אין זה אחלה מתנה ליומולדת
אין זה עשה לי אושר שפגשת אותה ובטח עכשיו תהיא מרוצה כמה שנים טובת
קיצור שחמה בשבילך מאמי
ומזל"ט
אני

לא כתבת מספיק חחחחחח..

אה, ואת נשמעת מזה פאקצה נודניקית נמרחת... רדפת אחריה? אם את כ``כ מתה על אגם תני לה אויר לנשום. עלוקה! בעעע

למעלה