אצלי לשבת
דגים מושט מרוקאי בשר עם בצל אורז לבן כנפיים-לילדות פשטידת תפו"א סלטים חיים לשבת בבוקר עוגת גבינה עם ביסקוויטים *פשטידת תפו"א: המצרכים: 5-תפו”א בינונים 5-ביצים 1-כף מרק עוף 1-כפית פלפל שחור 1-כפית מרק עוף אופן ההכנה: לבשל את תפו”א עד שהם מתרככים כ-חצי שעה,לסנן ולמעוך לפירה,לתבלן ולהוסיף את הביצים,לערבב היטב. בסיר טפלון לחמם מעט שמן,ע”י מברשת של ביצה למרוח את דפנות הסיר כך שהפשטידה לא תידבק. לצקת את התערובת לסיר,לכסות לבשל על להבה גבוהה כ-7 דקות להנמיך ולבשל כ-30 דקות.להוריד את הסיר מהאש ולהניח על גבי סמרטוט רטוב ל-5 דקות,לקחת צלחת להניח במקום המכסה בזריזות ובזהירות להפוך את הפשטידה לצלחת. לחמם שוב מעט שמן בסיר(אותו סיר)למרוח את הדפנות בזהירות להחזיר את הפשטידה לסיר,לבשל על אש גבוהה כ-7 דקות,להנמיך להבה ולבשל עוד 15 דקות. שוב להניח את הסיר על גבי סמרטוט רטוב,להמתין 5-דקות להניח צלחת ולהפוך את הפשטידה המוכנה.