שרוש

יונית.א

New member
שרוש

חשבתי שמצאתי דרך לעקוף את הכניסה לפורום ולכתוב הודעה, כנראה שטעיתי לצערי. בכל אופן את הסיפור שלך קראתי, רק חבל שהוא אמיתי, פולניה יקרה שלי.

שרי42

New member
יקירתי

אם כתבת הודעה אז מצאת את הדרך העקיפה ועל כך אני שמחה ובקשר לסיפור: אם החיים היו שביל ישר - היינו מאד משתעממים, דווקא ``חוויות`` שכאלה, מוסיפות לנו המון מכל מיני בחינות ומי שקורא אותו טוב טוב, גם בין השורות, יכול להבין למה התכוונתי שתהיה לך, לאודי, מאיה ויפעת שבת נפלאה מווווווואאאאאאאאההההההההה

יונית.א

New member
תודה רבה!!!! שרוש

מה את מנסה לומר, מתוקתי,? שאינני קוראת בין השורות. קוראת ועוד איך, אבל בכל זאת חושבת שחבל שדברים כאילו קורים. תודה רבה לך על הקרדיט שאת נותנת לי!!!!! ):. שבת שלום יקירה, נשיקה יונית.

יונית.א

New member
אשליות

חחחחחחחח היית מתה, ויבראציות?????????? את מדברת על אחרות שהן מכשפות?????? תסתכלי במראה מתוקה שלי ואני לא מתכוונת אלי כמובן. חחחחחחח לילה טוב, מתוקתי.

יונית.א

New member
שרוש, פתחת במלחמה

רוצה מלחמת כריות אין בעיה. כדאי לך מהר להתחרט כי כל החברה מהשבכ יגיעו. חוץ מזה נחמצוק בטוח תעזור לי , אצרף את ליאוש וצביה וידך תצא על התחתונה. אז......... יש לך עוד זמן להתחרט. בקשר לאימייל, לא יודעת מה קורה. כתבתי לך אימייל וזה לא שלח, כתב לי ששינית כתובת. אז צריך לבדוק מה קורה שם. ביי מתוקה.

למעלה