שרותים מיוחדים

vella

New member
שרותים מיוחדים

ערב טוב קצת התנתקתי עקב עומס.יחד עם זאת אני יודעת כי תמיד יש לי כתובת. תחילה לגבי הזכאות לשרותים מיוחדים דרך הביטוח הלאומי.שוב הגשתי בקשה וצרפתי מכתב מהרופא לגבי ההדרדרןת במצב. אני מחכה בכליון עיניים לתשובה.זו הפעם השלישית שאני מגישה בקשה. אני שוקלת להביא עןבד זר. דבר נוסף המטריד אותי ביותר.בני חוזר מהודו לאחר מחצית השנה.אני חרדה מהמפגש שלו עם אביו. עקב המצב שהדרדר. אני רוצה להכין אותו אך הדברים לא קלים.... ולה

ולה יקרה

מה שלומך? באמת דאגתי לך כי לא כתבת. אני מבינה שהמצב השתנה ואת זקוקה כבר למטפל צמוד בבית. אני מקווה שהפעם תקבלי תשובה חיובית לגבי שרותים מיוחדים עבור בעלך. אם את רוצה לכתוב לי פרטים נוספים במסר אישי אני אשמח מאד. מאחר ויש לי איזשהו קשר בעבודה לנושא עובד זר , אולי אוכל לברר מהם התנאים בהם מאשרים שרותים מיוחדים. אני הבנתי ממישהו אחר כאן בפורום שבגיל הצעיר מאשרים זאת , אך כנראה רק במצב רפואי מסוים. לגבי בנך , כדאי שתתחילי בתכתובת או בטלפון להכין אותו למצב שלא יקבל הלם. נכון שזה קשה מאד , אך אין ברירה , לטובתו. את כמובן תצטרכי לתמוך גם בו בשעה הקשה של קבלת מצבו החדש של אביו. אנו כאן כולנו לרשותך לתמיכה תמיד. גם עבורי הפורום משמש כתובת לתמיכה ועצה. אני שולחת לך המון כח וחיבוקים כדי שתצליחי בהמשך הדרך. לילה טוב, טובה

vella

New member
נחיתה טובה

תודה על התגובה.הבן שלי נחת מהודו.הוריד ממשקלו מעל לעשרה קג.קצת מגאיג אך בני הגדולים אומרים שהכל בסדר.אני שומחת עליהם יחד עם זאת אהיה במעמד של עוקבת אחר ההתנהגויות והתגובות. חייבים להיות עם היד על הדופק.... התגובה שלו למראה אביו הייתה מאד חמה ואוהבת .הדבר ריגש אותי מאד מאד. לגבי ההמשך לא רוצה ללחוץ. זאת המציאות בביתנו ואנחנו נתמודד עימה. לגבי עובד זר.אני חייבת סיוע כספי כך שאמתין לתשובה מבטוח לאומי. השבת לכבוד חזרתו של בני הצעיר אני מארחת את שני בני האחרים עם שני נ\הנכדים והכלות,כך שאני כמובן טורחת להכין להם המאכלים האהובים עליהם.בכיף. חוששת קצת מהתגובה של בעלי לרעש וההמולה. מקוה לשבת משפחתי חמה ואוהבת. שבת שלום ולה

ברוך שובו של הבן

לולה , שמחתי לקרוא כי הנחיתה היתה טובה והבן קיבל יפה את אביו.אין לך מה לדאוג לגבי המשקל של הבן. עם האוכל שלך, הוא כבר יעלה חזרה במשקל. שמעתי שככה זה כשמטיילים במזרח וצריך להיזהר מאוכל בחוץ. אני מקווה שתקבלי תשובה חיובית מבטוח לאומי ותוכלי להעסיק עובד זר עבור בעלך. אני מאחלת לכם הרבה אושר ואהבה וכיף שתהיו ביחד כולכם בשבת. אני יודעת מה זה אומר, גם אצלנו אותו הסיפור, כשבתי הגדולה מגיעה לשבת עם הנכד, כמה שבעלי שמח , זה גם "משגע" אותו. סדרי הארוחות קצת מתארכים. יותר אנשים ויותר רעש והוא לא תמיד מבין מה שאומרים. אך בסופו של דבר , הוא תמיד יכול לפרוש לחדרו כשנמאס לו , לנוח וכך זה לא יעיק עלייך יותר מדי. אני מאמינה שאת תצליחי לתמרן בין כל המטלות וגם תהני מהשבת הזו כשכל הבנים יהיו בבית ואני מקווה שגם בעלך יהנה מכך. אני שולחת לך חיבוקים מכל הלב עם המון תקווה לשבת נפלאה למרות החששות שלך. שבת שלום לכולם , טובה

מאשרים למי שצבר בהערכת תלות

4 נקודות. או מי שזקוק להשגחה מתמדת -שמסכן את עצמו או הסביבה . אני משערת שבביטוח לאומי כבר ערכו לו הערכת תלות אם זו הפעם השלישית שאת מגישה. כדאי שתבררי כמה צבר בהערכת תלות ותפני לסמך - בתמ"ת.

למעלה