שרותים

שרותים../images/Emo26.gif

האם השרותים נימצאים בתוך מתחם משרדי החברה או שאתם יוצאים החוצה למיסדרון
האם יש הפרדה בין שרותי הגברים לשרותי הנשים
האם יש חברות נוספות באותה קומה ששותפים לשרותים עם חברתכם
האם חברכם לעבודה שומרים על הניקיון של השרותים
יום ניפלא לכולם

לצוות יש שרותים בקומה העליונה -

גברים ונשים. רוב הצוות נשים. בקומה התחתונה יש שרותים לקהל, ושרותי נכים. רוב הצוות משתמש בשרותי הנכים, הנעול בדר"כ. אני משתמשת בששרותים הכלליים מתוך מחאה - ששרותי הנכים צריכים להיות פתוחים כל הזמן. נכה שמזדקק לשרותו השרותים צריך להתחיל לחפש מפתח? לא מקובל עלי. להגיד שהמחאה עוזרת? לא! היא לא עוזרת, ובעצם כבר אף אחד לא שם לב לחריגות ההשתנה שלי. סליחה....

../images/Emo26.gif

האם השרותים נימצאים בתוך מתחם משרדי החברה או שאתם יוצאים החוצה למיסדרון
מחוץ למישרד
האם יש הפרדה בין שרותי הגברים לשרותי הנשים
כן
האם יש חברות נוספות באותה קומה ששותפים לשרותים עם חברתכם
כן
האם חברכם לעבודה שומרים על הניקיון של השרותים
משתדלים

השירותים שלי

האם השרותים נימצאים בתוך מתחם משרדי החברה או שאתם יוצאים החוצה למיסדרון אין שירותים בעבודה. האם יש הפרדה בין שרותי הגברים לשרותי הנשיםאין נשים בעבודה האם יש חברות נוספות באותה קומה ששותפים לשרותים עם חברתכםאין חברות נוספות האם חברכם לעבודה שומרים על הניקיון של השרותיםהשירותים כאמור נמצאים בטבע, אז מה אכפת לי איפה הוזר שלי שמתין?

זה משרד

אז זה רק שלנו בתוך המשרד לא מרשים ללקוחות להכנס נקי ואין הפרדה..

.....

האם השרותים נימצאים בתוך מתחם משרדי החברה או שאתם יוצאים החוצה למיסדרון - יוצאים למזדרון. האם יש הפרדה בין שרותי הגברים לשרותי הנשים. לא. (אין נשים
) האם יש חברות נוספות באותה קומה ששותפים לשרותים עם חברתכם -לא. האם חברכם לעבודה שומרים על הניקיון של השרותים - כן.

zoe2004

New member
../images/Emo41.gifתשובות ../images/Emo41.gif

השירותים נמצאים מחוץ למשרד בקצה מסדרון די ארוך. אין לנו שותפים לשירותים ומשתדלים לשמור על הניקיון, אם כי זה לא תמיד הולך, כי יש מנקה רק פעמיים בשבוע. אין הפרדה בין גברים לנשים. ומשום מה, תמיד שהמפתח בשימוש, מסתכלים לתוך המשרד שלי, לראות אם אני בשירותים...

תשובות

אצלנו יוצאים החותה למסדרון. יש הפרדה בין שירותי הנשים לשירותי הנשים. אין עוד חברה ששותפה לנו לקומה ולשירותים. בד"כ החברים לעבודה שומרים על הניקיון, אך לפעמים יש כאלה שלא מרימים את הקרש לפני שמשתינים או משאירים אחריהם כל מיני סימנים אחרי שביצעו את זממם.

למעלה