שרותי קופות החולים - דיון

שרותי קופות החולים - דיון

אני חברת קופת חולים הכללית ויש לי מושלם פלטינום.
בפועל אני זוכה לסוג של הנחות בצילומי שינים וטיפולים מוסיימים שאני כבר מזמן לא עושה שם כי הרופאים במרפאה שלי מאוד חובבניים. (מילה של פשרה...

בשירותי הבריאות מנסים (אולי) לשדרג את השרות אבל זה רחוק מלהיות טוב.
דוגמא קטנה מתוך רבות:
אתמול הגעתי לקחת תרופות והרוקחת הסבירה לי שהכל נמצא אבל נעול בארגזים ואין להם כוח אדם או זמן לפרוק אותם.
שעה חיכיתי בתור. יש את התרופות אבל הן לא בהישג ידי.

שעות המרפאה מדודות
התורים תמיד ארוכים
השרות לא תמיד מקצועי.

האם בקופת חולים אחרת השרות טוב יותר?

ריקי שנים הייתי בכללית

ומיום שעברתי למכבי אני מאוד מרוצה גם מיחס הרופאים ובכלל מכל איש מקצוע שם מאוד מרוצה

hila218

New member
אני בכללית ואני מרוצה מאוד

המרפאה ליד ביתי הינה מרפאה עצמאית מה שאומר שהשעות הינן 07:00-10:00 בבוקר ו- 17:00-20:30 כל יום 5 ימים כולל שישי בוקר.
הצוות מצוין התורים קצרים. רוב הרופאים המומחים יושבים שם גם. כולל אחות, טיפת חלב, ר. משפחה ועוד...
תרופות מעולם אינני קונה בקופה רק ניו פארם וסופר פארם שעובדים עם כללית הרבה יותר נעים לי לקנות שם והמחיר זהה בדיוק.

הילה לא יכולה לפרט הסיבות שעברתי

מה שכן גם השעות שציינת היה בכללית ליד ביתי ולגבי תרופות לא כל תרופה שיש בכללית ניתן לרכישה בסופרפרם או בניו פארם הקופה שלי נמצאת ממש ליד הבית ואני מאוד מרוצה ממכבי ויודעת שלעולם לא אחזור לכללית

ליאםשקד

New member
בלאומית לא פחות מזה, מה שכן שאם אפשר לחבק ול

ולתת מילה טובה זה על הרוקח ורופאת הילדים. אני ובני ביתי במסלול שב"ן מאז שהמסלול הוקם ומה אני מקבלת? אני גרה באיזור הפריפריה ולכל רופא מקצועי אני צריכה לנסוע או לק"ש, צפת כרמיאל וכו'. ואם יש רופאים בהסדר הרי שבאזורינו אין ולכן אני נאלצת לשלם פרטי ללא החזר עצוב מאוד

את מתפרצת לדלת פתוחה

בדיוק רציתי לפתוח דיון התלוננות......

אתמול קבעתי 5 תורים למשפחה בכללית. יצאתי מותשת. בקושי הצלחתי לקבוע בזמן סביר והתעצבנתי ששולחים אותי לכל רחבי הארץ כי אין תורים באיזור מגורי. הטלפניות, נחמדות דווקא לא מכירות את הגיאוגרפיה של איזור המרכז ומציעות לי, תושבת השרון, לבצע את הבדיקה ב...ראשון לציון!!!

עדיין נשארה לי משימה, להצליח להזיז את בדיקת הרופאה מהרצליה לרעננה, אצל אותה רופאה!!!!

ולי...יש פה חבל על הזמן, יודעת לדרוש, לבקש את האחראית, וכך השגתי תורים - מה עושה מי שלא יודע לדבר????

סליחה

ממש סליחה אבל זו קורה לא מעט... ..

אתמול והיום גם בחירות העורך בבלוג
מוזמנת.

תודה

שרונית28

New member
אני מרוצה מהכללית ויש לי את המושלם

מעולם לא נתקלתי בבעיה של חוסר תרופות בבית המרקחת.
אני מבקרת לא מעט לצערי בבית המרקחת ובסניפים שונים
של הקופה.

לנושא קביעת תורים לרפואה מקצועית לרוב מצליחה למצוא
תורים לתאריכים סבירים - ומבקשת תמיד שימצאו לי שעה
שמתאימה לי (לפני או אחרי העבודה) גם אם זה כרוך בדחיית
התור. ותמיד מדגישה למוקדנים את האיזורים שיחפשו לי רופאים.
לדוג' אינדוקרינולוג פעם הציעו לי בנתניה אבל אני התעקשתי שיחפשו
לי בכ"ס ואכן מצאו לי.

לנושא מרפאת שיניים- אחרי 2 טיפולי שיננית שבוצעו בחוסר סבלנות
עזבתי ושנים אני מטופלת באופן פרטי- מקבלת שירות מעולה וסובלני.

תמיד יש כאלו שרשורים לדעתי הכל מסתכם במרחב אליו שייכים.
אני שייכת לשרון-שומרון וכמו שאמרתי מאוד מרוצה.

הייתי בעבר בכללית

אחת הבעיות שהיו לי איתם היא שקרו הרבה מקרים שהזמנתי מרשמים לתרופות דרך מזכירות המרפאה וכשהגעתי לקחת אותם התברר שהם לא הוכנו והייתי צריכה להיכנס לרופא תורן רק כדי לקחת מרשם. אני מבינה שהיום כבר אין את הבעיה הזאת כי הבנתי שהיום כבר אפשר להזמין מרשמים מהאינטרנט, גם בכללית.

בכל אופן מה שגרם לי בסוף לעזוב את הכללית הוא גם הרבה בעיות עם תורים לרופאים, שקבעתי דרך האינטרנט ובסוף התברר שהם איכשהו נמחקו מהרשימה והשיא היה כאשר הייתי צריכה לחכות חודשיים לבדיקה שבקופות חולים אחרות עושים ללא תור בכלל, ועוד באיזור מרוחק ממקום המגורים שלי אז, ובנוסף לזה ביטלו לי את התור בלי ליידע אותי!

עכשיו אני במכבי ובסה"כ אין בעיות מיוחדות, מלבד זה שלפעמים יש תורים מוגזמים לרופאי שיניים ולאורטופד.
אבל מרשמים לתרופות אפשר להזמין דרך האינטרנט וכך גם כל מיני אישורים, הפניות לבדיקות וכו' שאפשר להזמין דרך האינטרנט בלי צורך להגיע למרפאה.

ויותר מהכל אני מרוצה מרופא המשפחה המדהים שלי, איש מקסים ומיוחד שכמוהו לא יהיה לי באף מקום אחר. זאת אחת הסיבות שאני שמחה שעברתי למכבי

שרונית28

New member
לעניין הזמנת התורים ברשת- אני מזמינה ומדפיסה

את ההזמנה לפני שאני יוצאת למרפאה.
טרם נתקלתי בבעיה
.

רופא משפחה זה דבר חשוב וגם לי יש אחת כזו מדהימה
שמכירה אותי מצויין- שוב לצערי.
אני לא יכולה לוותר עליה ובמיוחד אם יש בעיות רפואיות
יותר קשה לעבור.

למעלה