שרותי Windows Live משתלטים...

שרותי Windows Live משתלטים...

איזו כותרת מוזרה מצאתי לעצמי, לא?! בכל מקרה, על המסנג'ר אסור, כי כבר לא בטא, הבנתי... אך, כרגע רציתי לדון איתכם על דור-הבא, שמחליף את ה-OUTLOOK EXPRESS
רציתי לשמוע מה דעתכם עליו?! הכוונה כמובן הוא ל- Windows Live Mail Desktop
כרגע הוא נמצא בגרסת הבטא, לפני יומיים, קיבלתי את אישור ההתקנה והשימוש בו. יש בו עיצוב שיזכיר לכם תוכנה אחרת
בנוסף, גם מחליף ת'OLE +תוספות חביבות... היש כאן עוד, שהתחיל בשימוש בו, ובאותה הזדמנות, מישהו הצליח להוסיף ת'מייל YAHOO אליו?!

Ambious

New member
לא ניסיתי להשתמש בו באופן אישי

כי אני מעדיף את אאוטלוק 2007
אבל הבנתי מכל מיני מקומות שהוא דווקא די נחמד. אשמח לראות ביקורת או סיקור, אם יש לך זמן.

תמונה עוד אין, כרגע../images/Emo8.gif אבל...

ממבט ראשון, יכול לספר שחוץ מהתקנתו כמחליף ל-OUTLOOK EXPRESS, וחוץ מזה, שדרכו מחובר לשרת האימייל של ספק האינטרנט, הוא בנוסף, מסוגל להתחבר ישירות לאמיילים נתמכי-אינטנט. בעקבות זאת, אני צופה במיילים ושולח מיילים דרכו, המופעל אצלי כמעט קבוע במחשב-הנייד, המחובר במיוחד ל-HOTMAILשלי. לפי הבנתי, מסוגל השרות החדש, לפתוח ולהפעיל גם-כן, את חשבון הYAHOO(שכרגע לא הצלחתי להפעילו) וגם בנוסף, את חשבון הGMAIL(שלצערי, אין לי עוד). בנוסף לכך, אחד השיפורים המעניינים הוא שרות העצירת הSPAM שבו!
אגב, כבר ציינתי גם, שה-WLMD מסונכרן יחד עם ה-WLMESSENGER?!

אגב, מי שמעונין לדעת איך נראה...

ראשית, המראה הכללי שלו נראה כמו המראה של ה- Windows Live Mail הנמצא באינטרנט. בנוסף, יכול להכנס עם חשבון הLIVE שלו, לאתר הזה! (בו מוצגים כל שירותי ה-LIVE הקיימים)

../images/Emo124.gifמי אמר תמונת-מסך ו...

לא קיבל?!
בבקשה, הנה תמונת המסך, של מראה ה-WLMD->

UvalS

New member
יש מצב לקבל את הכתובת הישירה

לקובץ במסר או משהו? P-: קיבלתי אישור להשתמש בגרסת ה-BETA אבל משום שה-XP שלי בעברית (אל תשאלו למה) אז אני לא יכול להוריד, או שזו לפחות הסיבה שאני הבנתי.

Ambious

New member
גם אני קיבלתי אישור אבל האתר לא נתן לי

להוריד בטענה שזה לא מוכן לאזור שלי, אפילו שהוינדוז שלי באנגלית :-\

UvalS

New member
תבדוק בפרטי משתמש שלך

אולי כתבת שאתה גר בישראל? אני שיניתי גם את זה ועדיין לא עוזר.

Ambious

New member
גם אני ניסיתי לשנות ולא עזר.

למרות שזה לא כזה פיספוס, האמת, כפי שאמרתי אני משתמש באאוטלוק אז לא ממש משנה לי

האם ניסיתם ,בנוסף, להכנס להוריד...

דרך אתר ה-IDEAS.LIVE?! ואל תאמרו לי, שאינכם יודעים מה זה או כיצד להגיע לכך?! במקרה ולא, בבקשה, שירות קטנטן להסבר הענין: 1- להכנס לאתר IDEAS.LIVE.COM 2- למעלה, לבצע כניסה לחשבון ה-LIVE, בעלי רישום הבטא. 3- האתר חוזר לאותו עמוד מקודם, רק עם הרישום כמובן. 4- מה שנותר לעשות: בתחתית, ישנה שורה קטנטנה WINDOWS LIVE IDEAS, ללחוץ עליה, היא מסומנת בצבע כחול באמצע השורות השחורות. 5- ברוכים הבאים לאתר ה-IDEAS, שם יש רשימת כל תוכנות ה-WINDOWS LIVE הקיימים...

כמובן, שיש צורך לפני-כן...

לשרותי-ביטא WINDOWS LIVE
תנסי להכנס קודם לפי ההוראות שנתתי קודם-לכן... בהודעתי זו:"האם ניסיתם, בנוסף, להכנס להוריד..." בהצלחה!

maya567

New member
יש לי שם רק אפשרות של updates

ואין איזה join the beta או משהו. באסה.

תנסי ת'שלבים האלו:

תחילה תקליקי על זה-> http://www.ideas.live.com/whatis.aspx בחלקו העליון של האתר, תלחצי על "Beta users sign in here" האם במקרה, את מגיעה למצב של מסך שכזה?-> אם כן, תנסי ללחוץ על: "Sign Up for Windows Live" ובכך, מבצעת רישום לשירות הנ"ל.

maya567

New member
זה מכניס אותי אוטומטית לאתר

אני כבר משתמשת בשירותי בטא - כמו הבטא של הלייב מייל, המסנג'ר (כשהיה בזמנו בטא), לייב טולבר. אז זה לא הלך. יש לי גם 2 דוט נט פספורטים (או live id כמו שזה נקרא עכשיו), ואני לא מצליחה למחוק את הדוט נט פספורט של ההוטמייל שהתוכנה מנסה להתחבר איתו. די מבאס האמת. ממש שרציתי להתעסק עם זה.

אם מכניס לאתר...

את מצליחה לראות אולי ת'אתר, עם פירוט כל התוכנות והשירותים הקיימים?! אם כן, תלכי לקוביה ששייכת ל- WINDOWS LIVE AMIL DESKTOP ותרשי לצורך קבלת הזמנה שימוש בה!
אחרי מס' ימים, תקבלי במייל ת'אישור להורדה רישמית של שירות הביטא הנ"ל... בהצלחה!

באותה הזדמנות... ../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

האם עוד מותר לפרסם כאן, שימוש בעוד שירות של WINDOWS LIVE חביב ומיוחד, למרות, שגם הוא כבר לא ביטא?! המדובר בשירות היעיל: Windows Live Favorites (כניסה ישירה לשירות זה, מי שנרשם אליו, דרך האתר הבא: favorites.live.com)

למעלה