שרות עצמי

שרות עצמי

צהריים טובים לכולם. הרגע חזרתי מבילוי משפחתי במסעדה. האמת שבילוי זו הגדרה לא הכי מדוייקת. מדובר במסעדה מזרחית. בתמימותי ומנסיוני הקודם סברתי שמסעדות מזרחיות זה מקום עם שרות חם ומנות נדיבות... אז זהו, שלא. מילא שהמנות היו קמצניות בטירוף ומלוחות. אנחנו לא מדברים כאן על אוכל. המלצרים. לפי מה שנראה לי, מדובר בילדים של בעל הבית או משהו. כולם ערבים (לא שזו הסיבה לחוסר המקצועיות שלהם), צעירים מאוד ומעופפים. קיבלנו את המנות הראשונות - סוגי סלטים שונים וחומוס. צלחות משום מה המלצר חשב שזה לא דחוף להביא, אם כי סכו"ם מצאנו בקערה של הפיתות, ולקחנו בעצמנו. כ-7 דקות מאוחר יותר הגיעו צלחות ויכולנו להתחיל לאכול כמו בני אדם. מה בהמשך: הגיעו המנות העיקריות שדווקא היו טעימות מאוד, אבל המלצר ביקש את עזרתנו בפינוי השולחן. מה דעתכם? זאת לא חוצפה? (ולא, הוא לא צחק איתנו). מעבר לכך, מנה אחת לא הגיעה עם כל המנות, ואחרי זמן רב של המתנה הזעקנו את המלצר (והיה קשה לתפוס אותו), שהביא אותה מייד אמנם, אבל ללא כל התנצלות או הסבר. ביקשנו את החשבון והלכנו. שום תודה ושום כלום על שסיפקנו להם פרנסה. משהו מחריד.

מממ.. מה הכוונה ביקש עזרה בפינוי ?!

.. כאילו שתיקחו את הצלחות למיטבח או משהו ?! או שתעבירו לו ליד ( נגיד והצלחת הייתה רחוקה ממנו.. ) ? אצלי קורה שהצלחת או משהו רחוק ממני אבל הם עוזרים לי בלי שאני מבקשת..
חחח ו.. מממ.. דיי נורא השירות שם
כן.. ( איפה שדיברת עליו... חח )

gesus

New member
מה זה המקום הזה???../images/Emo54.gif

אל תפחדי לפרסם שמות!!! תזהירי אותנו לפני שגם אנחנו נלך לשם בטעות. סביר להניח שמקום שמתיחס ככה ללקוחות שלו מתיחס ככה גם לנות של הלקוחות שלו (הגיינה,טעם וכו'). אני מקווה מאוד שלא השארתם טיפ.אנשים צריכים להבין שטיפ הוא לא מובן מאליו אלא תוספת שניתנת על שירות.

אסור לפרסם...

השארנו טיפ מינימלי. מדובר במסעדה בגבעת ברנר (כמקומי אתה בטח יודע לאיזו מסעדה אני מתכוונת). אסור לפרסם בפורום שמות... והכוונה גם לפרסומת שלילית, לא?

gesus

New member
למה לא לפרסם???

יש לי מושג איזו מסעדה זו אבל יש כאלו שלא מכירים ואז גם הם עלולים להדפק. אל תפחדי לפרסם,כל עוד את כותבת את האמת ולא סתם משמיצה.

get well

New member
אפשר לחשוב להדפק...

באמת רצוי לא לפרסם פה שמות של מסעדות במיוחד אם יש ביקורת שלילית..אתה רוצה להסתכן בתביעות?

gesus

New member
זה כן להדפק../images/Emo54.gif

כשאני הולך לקנות אוטו למשל ולא סיפרו לי על כל מיני בעיות שידועות לכמה שכבר קנו את האוטו הזה אז נדפקתי,מה ההבדל בין אוטו למסעדה,סכום הכסף? אני לא מוכן להדפק במסעדה גרועה בשום מחיר. בקשר לתביעה,אם את דוברת אמת ויש לך עדים לזה אז מאיזו סיבה יתבעו אותך,על אמירת אמת,על הזהרת הציבור?!?

היה לי מאוד קשה

מאז שאני ממלצרת אני לא משאירה טיפים במקרים ממש נדירים, ומעדיפה להשאיר מינימום גם אם השרות לא היה משהו ומשתדלת להתחשב אבל הפעם זה היה ממש מחריד, אז השארנו 10 ש"ח (על בון של כמעט 300). אמא שלי התפלאה שאני כל כך "רעה" ומשאירה טיפ של פחות מ10%, אבל אני האוטוריטה בענייני טיפים אז... חוץ מזה שבאמת יצאנו בהרגשה רעה.

למעלה