|שרחדשות מרעישות לאוהבי טקס וטרזן !

The Visualist

New member
|שרחדשות מרעישות לאוהבי טקס וטרזן !

בשיחת טלפון שעשיתי עם מישהו מהוצאת מ.מזרחי, נאמר לי שבעתיד הקרוב תהיה הוצאה מחודשת של הקומיקסים האהובים שיצאו כאן בשנות ה-70 וה-80 בשחור-לבן. למי שלא יודע הכוונה היא לטקס, טרזן, זאגור, תולדות המערב הפרוע ודומיהם. לא נאמר לי איזה כותרים מבין אלה בדעתם לפרסם מחדש, צריך רק לחכות ולראות. זה בהחלט יהיה עדיף על לקנות איזה שריד אומלל באיזו חנות מעופשת בשינקין במחיר מופקע של 80 ש"ח !! למי מכם שאינו יודע בדיוק במה עסקינן ורוצה לדעת עוד על הקומיקסים האלה, מי כתב אותם במקור ועוד טריויה, מוזמן לשאול אותי...

moshikgulst

New member
כשייצאו החוברות...

אם בכלל זה יקרה, מומלץ להשיג את חוברות "תולדות המערב הפרוע". ציורים איטלקיים בשחור-לבן במיטבם ועלילות ששזורות בהיסטוריית ארה"ב.

MiiU

New member
מי צייר את טרזן,

Burne Hugarth לא? זאת-אומרת, אני יודע שהוא התחיל לצייר את זה מתישהו בשנות ה-30 (התפרסם בNYT אני חושב) אבל מעניין אותי אם החוברות שקראתי בשנות ה-80(אלו שתורגמו לעיברית ויובאו) הם אלו שהוא צייר.

moshikgulst

New member
ממש לא.

הוגארת' צייר את טרזן בין השנים 37-50. את החוברות שהתפרסמו בישראל צייר רוס מאנינג וג'ון קלארדו, שהתפרסמו מאוחר יותר בשנות החמישים והשישים. אפשר למצוא שיחזורים של רוס וג'ון בלינק הבא, חלקם שחזורים של החוברות שתורגמו אח"כ לעברית.

The Visualist

New member
תוספות...

אפשר להיות מנוי ולקבל הביתה מדי יום את הקומיקס של טרזן שצויירו בידי קלרדו ומאנינג וראו אור כסטריפים יומיים בעיתונות כשהתפרסמו לראשונה - ביניהם גם סיפורים שתורגמו לעברית ויצאו כאן כחוברות בשנות ה-70 וה-80. כל זאת באתר www.comics.com אגב, אני מצטרף להמלצה על "תולדות המערב הפרוע" וגם ממליץ בחום על "טקס": מערבונים מצויירים משובחים.

למעלה