שרידן הפ33ה - במראה החדש שלה איזה יפה...
ל ליי קופרית New member 7/1/04 #16 איזה חור בהשכלה יש לתרזה../images/Emo153.gif אומרים... אתה רצה קנה פסטרמה זה קוניאק מקבלת קבנאס חינםחינם
איזה חור בהשכלה יש לתרזה../images/Emo153.gif אומרים... אתה רצה קנה פסטרמה זה קוניאק מקבלת קבנאס חינםחינם
A AsHtOn GiRl 3 New member 7/1/04 #8 תגיד לי אתה בסדר../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif אתה כל הזמן טוען וצועק על אחרים שפותחים הודעות ללא טעם סתם לא מעניין ותרא המה אתה עושה אז בפעם הבאה תחשוב פעמיים לפני שאתה אומר לאחרים על זה טוב
תגיד לי אתה בסדר../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif אתה כל הזמן טוען וצועק על אחרים שפותחים הודעות ללא טעם סתם לא מעניין ותרא המה אתה עושה אז בפעם הבאה תחשוב פעמיים לפני שאתה אומר לאחרים על זה טוב
B Bow Wow2004 New member 7/1/04 #10 גם לואיס עבר מהפך... כל הקאסט השתנה, זה משהו לא ייאמן... וזהו - אין עוד...
S SupeRonit New member 7/1/04 #12 בקשה תגידו לי שזו חליפת גוף מה,לא ? פאק. מי יממן עכשיו את הפסיכולוג ?!?!? !זו תמונה טראמותית למדיי
L LauraLF New member 7/1/04 #13 נצל"ש - גועל נפש פיכסה מה זו הנשיקה המגעילה הזו בין שרי והאנקי המגעיל?!!!?!
B Bow Wow2004 New member 7/1/04 #17 רונית, שבת לכאן למה שלא תארגני עצומה גם לפורום א"ס השכן? אני בטוח שזה ישכיח ממך את התמונה של שרידן.
ת תמיד מישהי New member 7/1/04 #14 תלמד לשרשר !!!!!!! כרגע עברת על אחד החוקים החשובים של הפורום "מי שלא משרשר - לא חבר".. ועוד משהו, הצפת את הפורום ב אני שוקלת להתלונן עליך בפורום משוב
תלמד לשרשר !!!!!!! כרגע עברת על אחד החוקים החשובים של הפורום "מי שלא משרשר - לא חבר".. ועוד משהו, הצפת את הפורום ב אני שוקלת להתלונן עליך בפורום משוב
ה המעריצה של יוליה New member 8/1/04 #19 התמונה של "לואיס" זה גבר או אישה כי אם זאת אישה אז... אייייייייייייייייייייייייייייייייייייייכס!
A AsHtOn GiRl 3 New member 7/1/04 #18 ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif זהו גם אני אמרתי לו!!!!../images/Emo46.gif