שריד לשרון: תבע אותנו למשפט דיבה!

שריד לשרון: תבע אותנו למשפט דיבה!

ראש מרצ יוסי שריד אומר כי אם באמת מעוניין ראש הממשלה לטהר את שמו, את שם קרוביו ותנועתו מהלכלוך שדבק בהם, הוא לא יוכל לעשות זאת באמצעות הצהרות תקיפות בלבד. כל פרשת השחיתות בליכוד חייבת לעבור דיון מסודר ומוסמך בבית משפט, כי יש חשש שהסערה תחלוף אבל הלכלוך יישאר. לכן אנחנו מוכנים לסייע למר שרון במאמצי הטיהור שלו, כאשר אנחנו נותנים לו הזדמנות לתבוע אותנו למשפט על סמך הקביעה שלנו שבנו עמרי חבר לעבריינים במהלך הפריימריס והבחירות במרכז הליכוד. וגם ראש הממשלה עצמו ידע, עצם עיניים, ואגב כך הפך עצמו שותף למעשים מושחתים. על סמך הקביעה הברורה הזאת יכול עכשיו ראש הממשלה לתבוע אותנו לדין, וכך יתאפשר לו באמצעותנו לנקות את עצמו ואת סביבתו הקרובה.

resh0

New member
להיכן ממהר שריד???

תסתיים החקירה של המשטרה ואז אני מעריך שיוגש כנגד כל אחד שסרח במפלגות הגדולות כתב אישום. יסתיים ההליך השיפוטי ואז יחליט שרון האם יש מקום לתביעה כזאת. מדובר בעניין פלילי של עסקנים, לא מטעם המפלגה. אם לשריד ישנן ראיות מוצקות כנגד אחת או יותר מעסקני מפלגות אחרות כי נהגו בניגוד לחוק, כי אז מחובתו האזרחית של שריד להגיש את החומר למשטרה ולא לרוץ לפופוליטיקה... שרון הצהיר באופן גלוי כי כל אחד שימצא כי סרח, יודח מהליכוד!!! (אגב מדובר בהצהרה שמנהיג מפלגת העבודה טרם אמר דומה...). הליכוד ידע טוב מאוד להוציא את הגורמים השליליים מתוכו וחקירת המשטרה רק תסייע לו בכך. אז יוסי שריד מוכן לתרום את שרותיו וכישוריו כמטאטא, אני עריך שהליכוד ידחה את הצעתו בנימוס. הרי ידוע לכל כי אפילו מטאטא בליכוד, ינצח כל מועמד בעבודה...בטח במר"צ.

EverMan

New member
למצנע אין טעם להגיד זאת

אין בעבודה אף אחד שסרח. בכל מקרה - מספיק להסית את הפורום לנושא הזה. זהו אינו פורום בחירות , ולא פורום אקטאוטליה או פוליטיקה ! זהו פורום השמאל ! דיונים על שמאל. חברתי , כלכלי , מדיני. לא מצנע , לא ליכוד , לא שינוי ! פורום שמאל ! ולכן - תפסיק לדבר על מטאטאות בליכוד !

resh0

New member
אז תמחק את כל השירשור.

על כל מקרה, אם היועץ המשפטי הורה לפתוח בחקירה גם על שהתנהל במפלגת העבודה, אז סביר שבכל זאת יש שם סירחון כלשהוא שאת חלקו שמענו כו-לנו בשיחת טלפון מוקלטת. שיחת הטלפון של בו-מנחם היא בנתיים הראיה (המוחלטת) היחידה כנגד הסירחון הפוליטי בפריימריז במפלגות!!!

EverMan

New member
אני לא אמחק כל פעם

המשתתפים ישימו לב על מה הם מדברים. סירחון ? וואו ! איך הוא העיז להגיד שהוא ידאג לכך שמפלגה יתנו לו החזר על דמי ההרשמה שלו ?! אתה משווה את זה לפשע מאורגן ?! למאפיה ?! בנתיים אף אחד בעבודה לא נפתח נגדו תיק. להבדל מ2 ח"כים של הליכוד שכבר עפו מהרשימה.

resh0

New member
לא מדובר בתחרות.

בן מנחם אמר "אני אשלם לך מכיסי את הסכום בחזרה". אבל אני לא שופט וגם אתה לא. לא אני קובע "מאפיה" וגם אתה לא. יש חקירת משטרה, יש בתי משפט והכי חשוב: כל אחד שסרח בכל מפלגה, יתן את הדין.

EverMan

New member
לא אני קובע מאפיה.

בית המשפט קבע מאפיה. אף אחד לא אומר שיש אנשים שמעורבים בפשע מאורגן בליכוד אם זה לא קיים. העיתונאים לא משקרים. הם לא ממציאים עובדות (כי אז היו תובעים אותם). הם אומרים לך - יש אנשים , שיש להם תיק בפשע מאורגן (כמו פייגלין שנפסל [מי ייתן וירבו]) ושעכשיו חברי מרכז בליכוד ! יש חקירת משטרה , יש עתירות , והכי חשוב - מי שסרח (ותודה לאל בליכוד יש מספיק) ישלם.

EverMan

New member
בית המשפט כבר קבע שהם

עוסקים בפשע מאורגן. הוא לא קבע אם לפסול אותם מרשימת הליכוד או לא.

guruyaya

New member
עיתונאים לא משקרים?

אני לא הייתי רץ להגיד שהם משקרים, אבל הם בהחלט יכולים להפנות את תשומת הלב לנקודות מסויימות ולא אחרות. ישנם מעט קייסים שאדם שאיננו מצוי בעיתונאות יכול לראות את זה באמת, אבל די בבחינת הסיקור של פרשת נמרודי בידיעות מול מעריב, כדי להבהיר עד כמה גמישה האמת. זו הייתה הערה עקרונית, ללא קשר לדיון. אני מניח שגם אתה יודע שעיתונים עושים באמת די כרצונם (גם אם לא יפרסמו שקר גס, הם יודעים ללכת על חבל דק), ואני לא ממש אוהב שאנשים משתמשים בטיעונים שהם עצמם לא מקבלים את תקפותם, רק כדי לנצח בויכוח. יאיא

EverMan

New member
לא ברמה כזו.

עיתונאים לא ישקרו ברמה כזו של להמציא למישהו תיק. כי זו הסתה ופרסום כוזב ועל דבר כזה סוגרים עיתון.

אלי ו.

New member
זוכר את ג´יי סאליבן?

בהעיר פרסמו כל שבוע שביבי נתניהו הוא למעשה סוכן סי.איי.אי בשם ג´יי סאליבן. הם הריצו את הכתבות האלה במשך חודשים. בסוף הבלון שלהם התפוצץ בנפיחה שקטה אך ריחנית. אבל אתה צודק כמובן, עיתונאים לא ישקרו.

ידיי שרון כבולות

החקירה, סביר להניח, לא תסתיים עד הבחירות והרשימות נעולות עד לבחירות (פרט לערעורים על הרשימות דוגמת הערעור על מועמדות מופז). מכיוון שהאנשים שבית המשפט קבע שעסקו בפשע מאורגן, בינתיים, לא היו מועמדים לכנסת אלא "רק" חברי מרכז ליכוד הם לא יועפו משום מקום. את שאר המועמדים לכנסת לא יוכלו להעיף מהרשימה אלא אם כן הם יורשעו, ואני חוזר: יורשעו, לפני הבחירות. כל עוד לא הוכח אחרת אדם הוא חף מפשע. יש יסוד אמין להניח שהולכים להכנס אנשים לכנסת שגם אם לא עסקו בפשע מאורגן הם לפחות קנו את דרכם וכופפו לא מעט חוקי מפלגה ומדינה בדרך למשכן.

ידיי שרון כבולות

החקירה, סביר להניח, לא תסתיים עד הבחירות והרשימות נעולות עד לבחירות (פרט לערעורים על הרשימות דוגמת הערעור על מועמדות מופז). מכיוון שהאנשים שבית המשפט קבע שעסקו בפשע מאורגן, בינתיים, לא היו מועמדים לכנסת אלא "רק" חברי מרכז ליכוד הם לא יועפו משום מקום. את שאר המועמדים לכנסת לא יוכלו להעיף מהרשימה אלא אם כן הם יורשעו, ואני חוזר: יורשעו, לפני הבחירות. כל עוד לא הוכח אחרת אדם הוא חף מפשע. יש יסוד אמין להניח שהולכים להכנס אנשים לכנסת שגם אם לא עסקו בפשע מאורגן הם לפחות קנו את דרכם וכופפו לא מעט חוקי מפלגה ומדינה בדרך למשכן.

למעלה