שריון מנות לילד נוסף -

childs21

New member
שריון מנות לילד נוסף -

צפוייה להתחיל תהליך של הזרעה, פעם ראשונה, בתקווה שאקלט ולא אצטרך IVF. תוהה -
1. כמה מנות זרע לקנות כדי לשריין לי לאחאים ?
2. מישהי חוותה מצב בו מנות הזרע ששריינה לילד שני לא הספיקו ?
רוצה לקחת זרע מבנק פרטי קריובנק...
מבינה שכל גוף שונה מאחת לשנייה, אך אודה על תגובות של פחות או יותר כמה לקנות... - תודה רבה!

אמאנחל

Member
מנהל
את חייבת להחליט מראש?

לדעתי קודם תראי איך הולך התהליך עם הראשון. אולי תרצי להחליף תורם במהלך התהליך? אחרי שתכנסי להריון תדעי כמה נסיונות זה לקח לך, ותקחי בחשבון את אותו מספר פלוס כמה לנסיון שני, כי בנסיון שני כבר תהיי יותר מבוגרת.
&nbsp
דובר על ששה נסיונות בממוצע להריון ראשון. אין לי מושג מאיפה המספר הזה. אני לא קראתי מאמרים בעצמי, זה מספר ש"מסתובב" בפורומים. גם לא יודעת לאיזה גיל המספר הזה תקף וכו'.

childs21

New member
ואם יסתיימו המנות ?

לא צריכה להחליט מראש, אך חוששת שמנות יסתיימו, ואשאר ללא מנות מאותו תורם לילד/ה נוסף.
מנסיונך, מכירה סיטואציה כזו ?
תודה על תגובתך ועל המידע בדבר המספר ש"מסתובב" בפורומים .

לפי דעתי בתור התחלה

לניסיונות לילד ראשון - שריינ 2-4 מנות. את לא יודעת איך ילך התהליך, כמה סבבים תצטרכי, אולי כמו שנאמר תצטרכי להחליף תורם וכו'.
&nbsp
מומלץ לברר גם מה קורה במידה ואת צריכה להחליף תורם - האם את יכולה "להחזיר" את המנות האלה ולבחור מנות אחרות ללא תשלום.
&nbsp
בהצלחה!
&nbsp

jiminit2

New member
בהמשך לנאמר כאן

יש לקחת במערך השיקולים גם את הגיל שלך ומצב הפריון. כשאני פתחתי תיק הייתי בת 38 ללא בעיות מיוחדות , בבנק הזרע המליצו לי לקחת 6 מנות "בתור התחלה". מכיוון שלא הצלחתי להכנס להריון והמנות נגמרו, החלפתי תורם , קניתי הפעם 8 מנות ונכנסתי להריון בניסיון השני.. מניחה שכדאי להתחיל עם 4-6 מנות ולבדוק אם תוכלי לרכוש עוד במידה ותצליחי ותרצי לשמור מנות להריון הבא.

למעלה