שריון עור והבונויסם שהוא מקבל

שריון עור והבונויסם שהוא מקבל

שריון עור אמיתי הוא שריון העשוי מעור מורתח, בתהליך הוא הופך לחומר קשיח מאוד מאוד שמספק הרבה הגנה. בנוסף בניגוד לשריונות הפח, שיריון העור הוא אוטנטי, כלומר שווה ערך לשריונות שנילבשו בעולם העתיק. אני בהחלט מעדיף ליראות שריון עור מציאותי מאשר שריון פח, ואני חושב שהדרך להביא לזה היא לתת את אותם בונוסים שניתנים לשריונות מתכת לשריונות עור (אוטנטים בילבד). מה אתם חושבים על הסוגיה?

raistlin majere

New member
לפי דעתי

כל השיריונות אוטונטים לתקופה...כל עוד הם באמת עשויים מאותם חומרים.... עם זה שיריון עור אז שיהיה מעור עם זה שיריון טבעות אז שיהיה מטבעות ברזל.... ושכל אחד יקבל את הבונוסים שלו לפי התפקיד שלו...

Yaronimus

New member
אני חושב ששריון עור צריך להיות שווה

לשריון עור ולא לשריון מתכת בנקודות שמשתתף מקבל. אם ככה - שריון מתכת לא שווה את המאמץ ובשבילי זה פחות אוטנטי...

אכן שריון טבעות

הוא אוטנטי ביותר, הדרך היחידה להכין אותו היא השיטה הישנה ואתה לא יכול להבדיל בינו לבין שריונות שרשראות מקוריים (אולי למעט העובדה שרוב האנשים מכינים שריון בלי שרוולים ואורך שימלה). אבל שריון עשוי מפח הוא לא אוטנטי, הוא ניראה לא מתאים. שריון עור מוקשה ניראה יותר מתאים לדעתי.

TIS

New member
איך מכינים שריון?

בתור אחד שמעולם לא השתתף בלארפ, יש לי שאלה בסיסית שאני בטוח שרבים פה יוכלו לענות לי עליה: איך מכינים שריון? חלק מסוגי השריונות אני מבין כיצד מכינים, אך אין באפשרותי להכין אחד כזה (לדוגמא: שריון טבעות. אני איני מסגר ואיני מקורב למסגרים...) בתודה מראש

raistlin majere

New member
אתה לא צריך להיות מסגר....

אתה פשטו צריך לדעת לחבר משהו כמו 10 טבעות בצורה מסויית ואתה יודע הכל....(כמעט)

אכן לא צריך להיות מסגר

רק להיות מוכן להקדיש הרבה הרבה זמן להכנת הטבעות ולחבר אותם אחת לשניה. התהליך לוקח חודש ויותר ולא מומלץ לאנשים שאינם משוגעים לדבר ובעלי הרבה זמן לבזבז.

TIS

New member
אז איך מחברים את הטבעות?

צריך לרתך אותן, לחבר בצורה הנכונה, ולרתך שוב, לא?

Sern

New member
אני אכתוב על זה מאמר

ואפרסם אותו באסופת המאמרים הממשמשת ובאה.
ארם.

dudyk

New member
כך

משלבים טבעת בטבעת ויוצרים מערג של טבעות יש מספר אפשרויות לשלב את הטבעות לפי צורת השריון. אפשר למצוא בדיונים קודמים בפורומים הכוונה לאתרים בנושא.

Umrug

New member
A GOOD LINK

http://www.brighthelm.org/downloads/Basic-Armouring.pdf considered one of the best beginners guides the main advantage - everything is made ONLY with hammer must-read for everyone

Sern

New member
שרוולים

סתם קטנוניות... שריון שרשראות צריך להיות בלי שרוולים, וצריך להיות באורך שימלה. אם הוא היה עם שרוולים, היה קשה מאוד לתפעל כל סוג נשק כאשר אתה לובש אותו. לחלק מהשריונות היו שרוולים קצרים, אבל אלו הם הנדירים ביניהם. ארם.

Umrug

New member
Oh, Sern, please

c´mon, it´s not a good idea to say what you don´t know Show me one authentic chainmail without grr... "sharvulim" ... o

Sern

New member
I´d thank you

If you don´t criticize my knowledge without knowing much about it (my knowledge). We´re not talking authenticity to history, we´re talking fantasy. I can show you dozens of fantasy pictures of chainmails without sleeves. And I´m pretty sure many of the chainmail vests were without sleeves.. especially those given to scouts who needed to run alot (to scout the area ahead). Aram.

Sern

New member
אז אני מניח

שקסם, דרקונים, ואלפים הם היסטוריקולי קורקט? אנחנו משחקים בעולם פנטזיה שמבוסס על ימי הביניים. לא בימי הביניים עצמם. ארם.

למעלה